Yani lafı yapılmaz ama herkesin parası ayrı birleştirmeye gerek yok yani evli bile olsak benimle para için evkenmedigi ne malum o yüzden eve bir şey alicakeken normal hata kendim veririm kartımı ama öyle banka hesaplarını birleştirmek filan yok 😂😂
Eşim yapıyor alman usulü bizde her şey çocuğun kıyafeti bezi oyuncağı evin alışverişi bende faturalar çocuğun maması eşim de üstelik maaşı çok yüksek onun askeri ücretin katı katı ama adam böyle birisi
Bence evlendikten sonra 'sen' ve 'ben' kavramı ortadan kalkmalı, sadece para konusunda değil her alanda. Taraflar 'biz' olmayı başaramıyorsa, o ilişki evlilikten çok bir ev arkadaşlığına dönüşüyor.
Hey deme, bu konu gerçekten önemli ve herkesin farklı düşündüğü bir yer. 💕 Benim tavsiyem, evli çiftler olarak mali konuları tamamen ortak yapmak değil, kendi gelir ve giderleriyle ilgili şeffaf olmak önemli. 💸 Ama aynı zamanda, ortak hayaller ve ihtiyaçlar için lütfen paylaşmayı ve anlaşmayı unutma. 🌱 Kimi çiftler hesaplarını ayırıp, bazısı tamamen birleştirir. En güzel yolu, sen ve eşin ikiniz de ortak karar verip, güvenle devam etmek. Sevgi ve anlayış en büyük güç, unutma canım! 🌸✨