herkese merhaba hayatımı özet geçicem okumak yorum yapmak size kalır ben 18 yaşında bir genç kızım annemle babam ben küçükken ayrıldılar annem 2. evliliğini yaptı 5 kardeşiz 1 erkek 4 kızız aslında üvey babam annemle çocukluk aşkı ama annemi zorla babamla evlendirmişler. büyük ablam annemle konuşmuyor başkasına geldiği için öbür ablam 2 numara evli çocukları var abim vefat etti cinayete kurban gitti 4 numara ablam yalnız yaşıyor ben annemle yaşıyorum. 2 numaralı ablam boşanmak istedi bi süre bizle yaşadı ve üvey babamla anlaşamadılar aynı şekil 4 numara da geçinemedi onla sürekli iftira attı üvey babam ben geçen sene kendisiyle artık anlaşamadım ama abimin emaneti annem olduğu için anneme sahip çıkmaya çalıştım annanem yatalak hasta olduğu için bizimle yaşıyorlardı dedem de öyle. üvey babam bakışlarıyla beni rahatsız ediyordu ve 2 gün önce eve abi dediğim biri geldi ailem de onu tanıyordu adına da burak diyelim. Üvey babam burak abiyi kenara çekip “bu kızdan bunaldım gece geç saatlerde eve geliyo alkol ve uyuşturucu kullanıyor bu seni dinler buna akıl ver” demiş bunu bana burak söyleyince çok
sinirlendim o an dışardaydık ama annemin huzuru bozulmasın diye eve geldiğimde hiç bişe söylemedim anneme de. Sabah uyandım 2 numaralı ablam aradı ve morelimin bozuk olduğunu fark edince bana be olduğunu sordu anlattım dedi ki ben orada kaldığımda bana da kardeşin yollu @rospu gibi giyiniyor ve ben bunu kabul edemem demiş ben namusuma laf ettirmem ve yalan söylediği apaçık belliydi bende çok sinirlendim annemle konuştum annemle konuştuğumu duyduğunda annemi çağırdı bişeyler diyordu bende ne olduğunu gidip yanına sordum ve konuşmaya çalıştım ama kendisinin yapısı gereği geri kafalı bir insan tabi insan denebilirse üvey babama. dün akşam o konuşmadan sonra çıkıp yanlız yaşayan ablama gittim sabah oldu hazırlandım saat 4 gibi beni annemin telefonundan aradı şu kelimeleri kullandı “ deden ve annanen gidiyo bende eşyalarımı toparlayıp gidicem annenize sahip çıkın.” Sen kimsin? sen kim oluyorsun benim annemi sahipsiz sanıyorsun bu olanlar çok zoruma gitti çıkıp hemen yarım saat içinde eve geldim ve eşyalarını toparlıyordu bende sen ne demeye çalışıyorsun problemin ne? seninle insan gibi konuşmaya çalıştım şimdi beni böyle mi cezalandırıyorsun dedim. Ben babamın belinden, annemin karnından çıktım senden emir alıp yaşıyacak kız değilim dedim. Sen kalmışsın 90lar kafasındasın dedim. Senin namusuna karakterine laf atmadın ne olsun istiyorsun dedim. Ben yalan söylemiyorum annenizi sahipsiz bıraktınız babası çekip gitti dedi. Sen beni kardeşlerimle karıştırıyorsun dedim. Odama geldim üstümü değiştirdim dışarı çıkıp sahilde oturdum bi sigara yaktım ağladım. 2 saat sonra annem komşuya gideceğini söyledi bende gelirim bşrazdan dedim 15 dk önce üvey babam oraya geldi ve annemle konuşmak istediğini komşunun hanımına söylemiş beni de eve gönderdiler şimdi yalnız başıma oturuyorum sigara içiyorum. O kadar kendimi sığıntı gibi hissediyorum ki yetimmişim gibi babama gitsem onun yanında ne kadar kalabilirim babamın ne yemek sevdiğini bile bilmezken muğla da nasıl yaşayabilirim. Evlenmek bana çözüm değil kaçıp gitmek de sırtımda yük taşıyorum ve bir gün intihar edicem diye korkuyorum. Beni de istemiyor kardeşlerime de aynı davrandı. Abim gibi ölmek istemiyorum sıcak çorba içmek istiyorum annemle. Ailem hiçbir zaman olmadı. Buraya kadar okuduysanız başınızı ağrıttıysam özür dilerim. Derdimi anlatacak ne annem var ne babam ne de ablam veya arkadaşım. Kendi ayaklarım üzerinde durmaya çalışan bi genç kızım çok gördüler bana bunuda.
sinirlendim o an dışardaydık ama annemin huzuru bozulmasın diye eve geldiğimde hiç bişe söylemedim anneme de. Sabah uyandım 2 numaralı ablam aradı ve morelimin bozuk olduğunu fark edince bana be olduğunu sordu anlattım dedi ki ben orada kaldığımda bana da kardeşin yollu @rospu gibi giyiniyor ve ben bunu kabul edemem demiş ben namusuma laf ettirmem ve yalan söylediği apaçık belliydi bende çok sinirlendim annemle konuştum annemle konuştuğumu duyduğunda annemi çağırdı bişeyler diyordu bende ne olduğunu gidip yanına sordum ve konuşmaya çalıştım ama kendisinin yapısı gereği geri kafalı bir insan tabi insan denebilirse üvey babama. dün akşam o konuşmadan sonra çıkıp yanlız yaşayan ablama gittim sabah oldu hazırlandım saat 4 gibi beni annemin telefonundan aradı şu kelimeleri kullandı “ deden ve annanen gidiyo bende eşyalarımı toparlayıp gidicem annenize sahip çıkın.” Sen kimsin? sen kim oluyorsun benim annemi sahipsiz sanıyorsun bu olanlar çok zoruma gitti çıkıp hemen yarım saat içinde eve geldim ve eşyalarını toparlıyordu bende sen ne demeye çalışıyorsun problemin ne? seninle insan gibi konuşmaya çalıştım şimdi beni böyle mi cezalandırıyorsun dedim. Ben babamın belinden, annemin karnından çıktım senden emir alıp yaşıyacak kız değilim dedim. Sen kalmışsın 90lar kafasındasın dedim. Senin namusuna karakterine laf atmadın ne olsun istiyorsun dedim. Ben yalan söylemiyorum annenizi sahipsiz bıraktınız babası çekip gitti dedi. Sen beni kardeşlerimle karıştırıyorsun dedim. Odama geldim üstümü değiştirdim dışarı çıkıp sahilde oturdum bi sigara yaktım ağladım. 2 saat sonra annem komşuya gideceğini söyledi bende gelirim bşrazdan dedim 15 dk önce üvey babam oraya geldi ve annemle konuşmak istediğini komşunun hanımına söylemiş beni de eve gönderdiler şimdi yalnız başıma oturuyorum sigara içiyorum. O kadar kendimi sığıntı gibi hissediyorum ki yetimmişim gibi babama gitsem onun yanında ne kadar kalabilirim babamın ne yemek sevdiğini bile bilmezken muğla da nasıl yaşayabilirim. Evlenmek bana çözüm değil kaçıp gitmek de sırtımda yük taşıyorum ve bir gün intihar edicem diye korkuyorum. Beni de istemiyor kardeşlerime de aynı davrandı. Abim gibi ölmek istemiyorum sıcak çorba içmek istiyorum annemle. Ailem hiçbir zaman olmadı. Buraya kadar okuduysanız başınızı ağrıttıysam özür dilerim. Derdimi anlatacak ne annem var ne babam ne de ablam veya arkadaşım. Kendi ayaklarım üzerinde durmaya çalışan bi genç kızım çok gördüler bana bunuda.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
4 numaralı ablanın yanına git anneni de al o adamla annen sonradan barışırsa sen ablanla yaşamaya devam et sonra da bir meslek edinir bunlardan kurtulur kendi hayatına bakarsın o adam adm demeye de bin şahit gerek namussuzmus uzak dur Allah'tan bulsun anneni de sahipsiz bırakıyornus gibi düşünme annen yetişkin bir kadın rahatsız oluyorsa sizle yaşasın yok geri onu seçerse gene sorun yok sonuçta onun kocası annen sizin arkasında olduğunuzu bilsin bunu o üvey baban olacak mahluk da bilsin gerisi önemli değil sen kendine dikkat et intihar falan onlar çözüm değil anneni de bırakıp gitmiş oluyorsun öyle o yüzden kendine bir meslek edin annenin de arkasında dağ gibi dur
çok haklısın teşekkür ederim 🙏
Öncelikle çok zor ve karışık bir durumun içindesin, neyin ne olduğunu bilecek kadar da olgunluğa sahipsin. Kimse yalnız değildir. Kimseye de muhtac değilsin. kendi potansiyelinin farkına var bence. Nerede yaşıyorsun?
samsun
Neler yaşamışsın sen böyle ayakta kalmak zor
Okumak cidden zor oldu bayım
@Kamicino bana da yaşamak zor oluyor işte
Canım benim seni çok iyi anlıyorum inan bana ama güçlü olmaya çalış yılma yıkılma savaş
Kuzum kıyamam sana gel sarılalım
@Kamicino keşke sarılabilseydik 🙂❤️
@Tebnfsadh12 savaşmaya çalışıyorum inan ki ama nereye kadar içime vurdu artık sinir stres ruh gibiyim gamzelerim yok oldu artık gülememekten😂
Her zaman umutlu ol güçlü ol sevdiğinle evlen ama öncelik okul okumak en güzel i gerçek dostlar edin kimsenin seni üzmesine izin verme
Oyyy kuzum
Bayım bu kız çok kötü şeyler yaşamış onu böyle bırakmak olmaz sizde bende destek verelim bir erkek gücü gerekli okutalım evlendirelim ona yardımcı olalım
orada yazdım mı bilmiyorum ama okuyamadım 2 sene kaldım 11. sınıfta derslerime odaklanamadım migrenim var bacaklarımdan tedavi görüyorum sağlığımda sorun var ayakta duramıyorum fazla bu halimle çalışıyorum kimseden yardım istemedim istemiyorum da ama yoruldum insan bir kere düşünsün yani ya kibar olmaya çalışıyorum ama her ne olursa hayatımda ağlıyorum geçen hafta işteyken müşteriye kahvesini verirken döktüm yanlışıkla yere oturdum ağladım böyle biriyim zararım yok
Sana iş ayarlarım awm de çalışıyorum 81 ilde temasım var 2 üniversite bitirdim her konuda yardımcı olmak isterim
@kamicino gerçekten çok teşekkürler böyle düşündüğünüz için ama keşke sadece sarılsanız o bile bana mutluluk verir rabbim karşınıza iyi insanlar çıkarsın ❤️
Kuzum yanlız değilsin sana sıkı sıkı sarılıcam
Vaaay beklemiyordum bayım bak kuzum itiraz etme he de 3 müz arkadaş olalım insanlık namına sana destek olalım
iş konusunda da teşekkür ederim bi kahve içmek bana yeterlidir ❤️
Rica ederim yardım cı olabilir sem ne mutlu bana
ablam he mi diyim sadece ama arkadaşlık isterim fazlasına gerek yok ahahah😂❤️
3 müz arkadaş olalım sana yardımcı olalım koruyalım 😀❤️
vay be iyi insanlar kalmış demek ki
@Kamicino olalım 😀
sosyal medya kullanıyor musunuz?
Tabiki kuzum
Heyyy uyudunuz mu
@Kamicino hayır
Kız nereye gittin