Annemi kurtarmama yardim eder misiniz?

Az once de ayni seyi yazdim ama cevap gelmedi hic. Arkadaslar merhaba. Cok uzun ve kotu bir kevzu ama kisaca anlatmak istiyorum.21 yasindayim ailemin yaninda universite okuyorum. Benim babam 3 sene once vefat etti cok guzel bi aile ortamimiz vardi o vefat etmeden once. Bizim 10 yillik gorustugumuz 5 ailelik aile dostlarimiz var. Ben o ailelerden EVLİ bi adamla annemin iliskisi oldugunu ogrendim ve anneme soyledim ama beni bastirdi. Ben pasif bi insanim babam oldukten sonra hicbir seye sesimi cikaramayip her seyden korkar oldum. Annem ona o kdar kanmis ki onun yuzunden benimle cok fazla kavga ediyor. O adamla benim sevgilimi kiyasliyor. O adam ne derse onu yapiyorum. Araba surmeme, okula gitmeme, calismama her seye karisiyor. O ne derse annem onu dogru kabul ediyor. Baska hicbir fikire acik degil. Ailemizdeki her seye o kadar veriyor, alacagimiz arabaya kadar. Babamiz gibi davranmaya basladi ve benim bunu bilmedigimi sandigi icin cok rahat hareket ediyor. Cevremizde bu adami annemden baska seven kimse yok. Bana yardim edin. Annemle dusman oluyorum bu adam yuzunden ben annemi cok seviyorum

Annemi kurtarmama yardim eder misiniz?