Annem hasta yardım eder misiniz?

Annem ve babam 2003-2004 senesinde ayrıldılar alkol ve aile içi şiddet yüzünden babam nafakamı vermedi annem hep dişiyle tırnağıyla bugünlere getirdi beni babam ayda bir alıp gezdirir sinemaya götürüdü ve kahramanım olurdu çok iyi biri gibi gelirdi bana ayrıldıklarından beri annem depresyon hapları kullanıyor son zamanlarda başına buyrukluk çok fazla katlanamadığım anneme yakıştıramadığım şeyler yapıyor babamla görüşmemi babaanneme gitmemi engelliyor dakikada bir sigara yakıyor ilacını içmeyi unuttuğunda ağlama krizleri geliyor gece ansızın dışarıya çıkıyor kendi kendine konuşuyor bazen kendi kendine gülüyor eşyaları farkında olmadan fırlatıyor birşey anlatıyorum dinlemediğini farkedince anne anne deyip tekrar anlatıyorum yine sağlıklı sonuç yok babam son zamanlarda para desteğini hiç esirgemiyor annemde ne dersem ne istersem yapıyor ama çok ufak bir dille anne iyileşmeni istiyorum dediğimde deliriyor ben zaten iyiyim diye annemin normal olmasını istiyorum kendine iyi davranmasını artık üniversitedeyim kendimi kurtarmak üzereyim ama annemin sağlıklı olmasını istiyorum çok istiyorum lütfen yardım edin bana
Annem hasta yardım eder misiniz?