Sevgilimin annesi hasta. Ona nasıl davranmalıyım? Lütfen yardım edin?

Kız arkadaşımla 1.5 senelik bir ilişkimiz var. Başlarda her çok güzeldi bana karşı çok ilgili ve sevgi doluydu. Yalnız, son 2 aydır annesinin ciddi rahatsızlığı ortaya çıktı. Ve annesinin hastalığından sonra benimle hiç konuşmamaya, buluşmamaya başladı. Başlarda annesi rahatsızdır, olabilir diye düşündüm. Aradan zaman geçtikçe, benm msjlarıma ilgisiz alakasız knuşmaya başladı. Ve benmle fazla konuşmuyordu ben de şikayetimi kendsne söyledim. Benmle eskisi gbi ilgilenmediğimi falan söyledim. O da artık senin triplerinle, baskılarınla bu geri kafalılığınla uğraşamicam dedi ve beni terketti. 1ay ayrı kaldık, ve sonunda arayp onu çok sevdiğimi ben söyledim. Ve ilişkimizn devm etmesini istediğimi söyledim. Bana eski baskıların anlayışsızlıkların olmayacaksa kabul ederim dedi. (yani şartlı bir şekilde) ben dd tamam dedim. Ve şu an ilişkimiz devam ediyor yalnız bana karşı ilgisi oldukça düşük seviyede. Benim bu durumda ne yapmam gerekir? Ona nasıl yaklaşmalıyım? Üzerine fazla düşmeyeyim mi? Bu arada ikimiz de aynı şehirde yaşıyoruz. arkadaşlar lütfen bana yardımcı olunn.. Cevaplarınız için şimdiden tsekkürler
Sevgilimin annesi hasta. Ona nasıl davranmalıyım? Lütfen yardım edin?