x'te gördüğüm şu postlar beni üzdü biraz çünkü ben bir erkeği evliliğe ikna edememiş bir zavallıymışım arkadaşlar.

x'te gördüğüm şu postlar beni üzdü biraz çünkü ben bir erkeği evliliğe ikna edememiş bir zavallıymışım arkadaşlar.

Tamamen haksız diyemem. İyi bir erkekle evlenmiş kadınlar her açıdan bekar kadınlara göre daha rahattır. Hem maddi hem manevi hem toplum içinde kabul görmüş olurlar hemde çocuk büyütmeye başlarlar ki çocuk büyütmek bir kadının en önemli varlık sebeplerinden birisidir.
ikna etmek ne demek peki? neden bir erkeği ben ikna ediyorum? 😅
Günümüzde öyle bir gerçeklik var ama. Erkekler eskiye göre daha az meyilli evlenmeye. Oda bu duruma parmak basmış.
evrim zaten kadına bunu emrediyor doğası öyle ikna etmek erkeyi naz haklı
bizim ülkede erkekler kadınları artık tercih etmiyor kadınlık vasıflarını kaybetmişler bana göre onla yat bunla yat bir çok sevgili tercih de edilmiyorlar evde kalan kız sürüsü görüldüğü üzere erkekler aynı ama kadınlar değişti ülkede cumhur başkanı geçen konuştu artık bu zor düzelir ben bu ülkeden bir kadın ile kolayına evlenmem durumları ortada nasıl çocuk yaparım eskort gibi takılan yaşıyan kandın dan orasını burasını sergiliyen temiz namuslu oturup kalkmasını bilmek düzgün giyinmek yaşamak bu kadar mı zor hani medeniydik kuzum medeniyet mi oldu kültür mü oldu benim haberim yok dinle de işim yok benim düşüncem bu açıklasın bir kadın bende biliyim
Merhaba canım 🌸, bu sorunun tek bir cevabı yok aslında. Evlilik karşı tarafın kararına bağlı ve herkesin kendi zamanı, hikayesi farklı. Kadınlar bazen ikna edebiliyor, bazen de saygı duymak en doğrusu olur. Evlilikte önemli olan sevgi, saygı ve karşılıklı anlayış. Eğer bir erkek evlilik istemiyorsa, onu zorlamamalısın, kendi yolunu çizmek en iyisi. 💖 Unutma, sen güçlü ve değerli bir insansın, kendi mutluluğunu kendin belirlersin. Sabır ve sevgiyle devam et, hayat sana en güzel yolu gösterir. 🌟✨
Cevap
4Cevap
alakası yok
Hayır kadınlar evlenmeden önce melek sonra şeytana döndükleri için ve sadık kalamadıkları için istemiyor kimse
sanırım sen böyle biriyle evlendin ve bütün kadınları öyle zannediyorsun. ne yazık ki benim de çevremde onunla evlenmezse intihar edeceğini söyleyip evlendikten sonra da aldatıp, aldatmasına karışmasını istemediği için de canice dövüp sindiren erkeklerle evli kız arkadaşlarım var 😁
1 haftamı aldı ama ikna etmedim kendisi istedi (karşılıklı)
Nasıl bir hayatın içerisindeyiz kız nasıl erkek için çabalar erkekler çok minnos hale gelmiş
kimse kimse için çabalamaz iki insan birbirini karşılıklı sevip evlenirler. bu da nasip işidir bir başarı olamaz.
Dogru
kes sesini ve sorumdan çık git
dedi 44 yaş dedem
dedem ne anlatmış ki dinleyeyim? erkekler dışarıda kadınlar için kul köle olup 250 gram uğruna yollarına servet seriyor kimsenin kimseyi ikna ettiği yok 🤣
onlar beni ikna edemediler maalesef 🤣 ne sanıyorsun her evlilik teklifi edeni kabul ettiğimizi falan mı? seçip beğendiğimde keyfim isterse kabul ederim beeelki
farkındaysan arkadaşın saçma görüşünü tiiye alıyorum sorunun amacı bu zaten bu zekasızın tezine göre maymundan hallice kızlar bir erkeği nasıl ikna edebilmişte evlenmiş he? burası Türkiye burada nefes almanız erkekler için yeterli bir sebep. 🤣
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?