çoook acil! kendimi hiç beğenmiyorum öz güven eksikliği tavan nasıl düzelebilirim ve güzellik ne kadar önemli sizce karşı cins için?
Cevabın nedir?
- Aile & Toplum konusunda 550 cevap paylaştı.
+1 yılAllah katında, vede dünya katında :
Güzel veya çirkin olmak, hepsi insan için imtahandır.. simalarımız bize sipariş veya bedel ödeme karşılığı verilmedi :).
Nice güzeller var : yanlızlıktan kahrolarak, vede evlenmeden göçüp gidiyor bu dünyadan :( .
Nize yakışıklı olmayan insanlar var : yanlarında, öyle güzeller varki inanmak istemiyor bunu gören diğer insanlar.
Sonuç : Güzelken yakışıklı olmayana, yakışıklıyken , güzel olmayan insana, veya , dengi dengine olan insanlarla kavuşup.. yuvasını kurup huzuruda bulup yaşayanlar çok.
Niyet, dua, tedbir, sabır, ve iradenle kararını vermek.. var mı başka yol?
Bendenizden örnek vereyim, vede güzel veya çirkinimde demiyorum :
24 civarı bayana, görücü usülü yuva kurma niyetiyle ailecek görmeye ve tanışmaya gittik tavsiye üzerine ve bir birlerimizin simalarını görmeden..
22'si olumlu yanıt verdi benim içime sinmedi,1'i evet dedi babası olmaz dedi..1'ine ben evet dedim kendisi hayır dedi.. şu an yaşım 32, bir çok bayan gözümün içine bakıyor ama nasip olmayıncada olmuyor :( çok nadir ve değerli niyet ve kişilikte olsanda farketmiyor.
Tavsiyem : Erkekler marstan, Kadınlar venüsten kitabını al, herşey seninle başlar,
( ya bir yol bul ya bir yol aç ya da yoldan çekil ) bu kitapları netten araştır konu başlıklarını gör ve imkanın varsa al oku :) karşı cinsle sevgili olma adına onları anlama ve yanlış anlaşılan algıları hataları anlayıp üstünden gelme , öz güven kazanımı, kişisel gelişim vb. anlatıyor ve yüksek satış oranları var.03 Yorumla
Soran+1 yılçok çok teşekkür ederim tavsiyelerini uygulamaya çalışacağım ve kitabı alırım okurum hemen
- +1 yıl
Bende bu kitapları, üstünede 3 adet daha kitap aldım :) ( her şey seninle başlar ) buda kitap :) ve gayretin ilede herşey seninle başlar :). hayata bakış açın doğru yönde olunca her anlamda doğru yolda ilerleniyor.
Cevabın için sağol. sitemizdede kitaptan bazı bölümlerindeki önemli konuları paylaşıcam okuduktan sonra.
Soran+1 yılteşekkürler tekrar
En İyi Cevaplar
+1 yılDüşündüğünüz Gibi Saç Telinizden Ayak Tırnaklarınza Kadar Tarama Yaparak Beğenmiyor Erkekler Sizi. Ayrıca İnsan Olmak Eksik Olmak - Hatalı Olmak - Kusurlu Olmaktır.
Karşınızda Sizi İnsan Olarak Bütün Gören Birileri Varsa Oranız Buranızla İlgili Sorunlar Duymazsınız Genel Toplamda Evet Diyecektir. Ayrıca Özgüveninizi Deforme Edip Stresli Takıntılı Biri Olmanız Olabilecek Bir İlişkiyi Öldürmek Hususunda Beğenmediğiniz Poponuzdan (Örnek) Daha Tehlikeli Olabilir ;)
Rahat Olun Hepimiz İnsanız. Güzel Kızları Pempe Kaka Yapar Gibi Bir Düşüncemiz Yok ;)02 Yorumla
Soran+1 yıl'Özgüveninizi Deforme Edip Stresli Takıntılı Biri Olmanız' kısmı tamda beni anlatıyor
- +1 yıl
Kendinizi Yıpratmak Sizi Mutlu Etmeyecek Bu Hepimizin Kabulü. Siz Kendinizi Sevip / Kendinize Saygı Göstererek Bir Yerden Başlamalısınız. Kendine Güvenen Tuttuğunu Koparan Biri seksi Bir Popodan Çok Daha Fazla İlgi Çeker ;) Kişiliğinizin Özgüveninizin Pozitif ve seksi Olmasını Sağlayın. Birileri Kesinlikle İlgilenecek Sevecektir ;)
+1 yılöncelikle her kadın güzeldir ve her kadın kendine güvenmelidir bunu unutma. öz güveninin eksik olduğunu söyleyip bunun arkasına saklanma. aynanın karşısına geç ve asla somurtma sadece gülümse ve eline bir kaç makyaj malzemesi alıp kendini daha iyi hissettir giyin süslen ve birkaç yakın arkadaşını ara dışarı çıkın ama sinemaya falan gidip de karanlığa mahsur kalma bir restaurantta oturup yemek yeyin daha sonrada kafelerden birine gidip bir kahve al ve dedikoduya, gülmeye ve eğlenmeye başla belki beğendiğin bir kaç erkekle de flört edebilirsin ama unutma o kadar süsü püsü karşı cins için değil kendin için yaptın tabiki erkekler içinde güzellik önemli nasılki biz kadınlar erkeklerin saçına gülüşüne veya kaslarına bakarık, onlar da bizim makyajımıza saçımıza ve göğüslermize bakar hayat böyle gider bu yüzden mızmızlanmayı bırak ve güzel olduğnu hatırla ona göre davran xxx
23 Yorumla
Soran+1 yıleveeet kesinlikle hak veriyorum öyle yapmaya çalışacağım
- +1 yıl
bugüne kadar öyle yapmamış olman hata ama ne derler bilirsin geç olması hiç olmamasından iyidir :)
Soran+1 yılaynen neresinden dönsem karıdır
Allah yaratmış be var mı elinden gelen birşey, sadece güzelliğe bakıpda böyle saçma düşünceler içine girme bence... ki şöyle düşün bir de sana gelen kaşına gözüne değil sadece sana kişiliğine gelmiş olacak... bu zamanda karşındakinin sana ne diye geldiğini anlayamıyosun, o yüzden birazda iyi tarafından bak herşey.. Ki bana biri sırf güzelliğine aldandımda geldim demişti ve o kadar kötü hissetmiştim ki, dış görünüşümün değil bütünüyle ben olduğum içşn g elmeli bana gelen... ben o kadar dediğin gibi kötü olduğunu düşünmüyorum herkesin vardır güzel olan bir yanı..
01 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın teşekkür ederim :D
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
49
Cevap
102Cevap
+1 yılGüzellik; sadece güzel olan şeylerde değil, Güzel görmek istediğin herşeydedir..''Ayağın taşa takıldığında bile -Allah kahretsin- dememelisin. Dua etmelisin ki taşa takılan bir ayağın var." demiş Necip Fazıl. Boş ver güzellikte neymiş bugün var yarın yok yeter ki şükretmeyi bil ya sağlığın olmasaydı ya da bir yerin noksan olsayd. ıCennet e ilk çağrılıcak olanlar ise bollukta , darlıkta Allah a hep şükredenler olacak. Hem seni bütün dünyanın sevmesine ve ya güzel bulmasına gerek yok ki bir kişi sevsin yeter :)
25 Yorumla- +1 yıl
Çok tatlı yazmissin :)) kafa yapisi boyle insanları çok seviyorum
Soran+1 yılne güzel dedin :) çok haklısın
- +1 yıl
@iyilikmelegiben Teşekkürrler :)
- +1 yıl
Ablam döktürmüş gene :) ağzına sağlık (daha doğrusu klavyene) ablam :)
- +1 yıl
sağolasın canımın içi :)
Artık çirkin kadın kalmadı Bakımsız kadın kaldı.
Saçın kaşların elin tırnakların dişlerin hepsi sana bakan şeyler. Hepsi düzgün oldu mu güZel bir kombin. Ortalamayı yakalar üstüne bile çıkarsın.
Bulent Ersoy un evlenecek erkekte kriter aradığı ve bulduğu bir ülkede çirkinlikten ve özgüvenesizlikten bahsetmeyin ya. En az onun kadar sizde de olsun.11 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın denerim :)
Ben seni görnedim ama çirkin olduğunu sanmıyorum. Allah kahretsin kapitalizm taş gibi hatunları medyaya çıkarıyor ve onlar gibi olmayınca kendimizi çirkin buluyoruz. Bence öyle düşünme her tipin kendine göre güzelliği vardır
eskiden kahverengi gözlü insanların hiç bir zaman süper güzel olabileceğini düşünmezdim ya da esmerlerin mesela ama hani güzel esmer kızlar görünce fikrim değişti sonra bu fikrin tamamen o süper amerikalı modellerin hepsinin renkli gözlü olmasından kaynaklandığını anladım. çünkü bize sarı saç beyaz ten renkli göz güzeldir fikri küçüklükten beri beynimize empoze edilmiş. Sen biraz kendine bak cildine saçına fiziğine felan hiç bir sorun olmaz. Güzellik de zaten kullanamazsan bir işe yaramaz zaten önemli olan kullanabilmek11 Yorumla
Soran+1 yıldüşündüm de çok haklısın biraz biraz güven gelmeye başladı teşekkür ederim :D
- Aile & Toplum konusunda 8b cevap paylaştı.
+1 yılLife is go on. ¦¬)
https://i.hizliresim.com/QJljEg.gif60 Yorumla Bunun için bizlerden değil, kendinden yardım iste. Ancak sen istersen özgüvenini yerine getirecek işlere imza atabilirsin. Güzelleşmek zor değil. Artık her şey mümkün. Kuaföre git ve biraz değişiklik yap. Veya kendinde eksik gördüklerini tamamla, fazla bulduklarını azalt. Sahiden zor değil, biraz gülümse. İyi olmak ve iyi görünmek senin elinde. :)
02 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim yaparım :)
+1 yılBoşver bende çirkinim :D Ama sporumu ve bakımımı yaparım, güzel giyinmeye özen gösteririm, kültürel birikimimi arttırmaya çalışırım. Sonuç olarak güzel kızların baktığı yakışıklı erkek benim sevgilim ve tam olarak romantizmin zirvelerini yaşıyoruz :D Tip belli bir yerden sonra önemsiz kalıyor
03 Yorumla
Soran+1 yılevet kızların beğendiği o yakışıklı bende de var :D o kadar yakışıklı olmasına tahammül edemiyorum o yüzden eksik hissediyorm
- +1 yıl
Demek ki seni etkileyici bulmuş ki seninle :D Bakımı yap yeter, başka bir şeye gerek yok, zaten çocuk senin
Soran+1 yılelimden gelene yapacağım :D teşekkürler bu arada
+1 yılSpor yapmak kişinin kendine olan güvenini artırır. İşe spor yapmakla başlayabilirsin. Kendine yakışan saç kesimi, hafif makyaj ve giyimle özgüvenin yerine gelebilir. Ne demişler çirkin kadın yoktur, bakımsız kadın vardır. Güzellik karşı cins için ne kadar önemli sorusuna gelincee, genelleme yapmıyorum ama çoğu kişi ne kadar önemli olan iç güzellik dese de ilk dikkatlerini çeken şey dış güzellik oluyor.
01 Yorumla
Soran+1 yıldışını beğenmediğin şşeyin içini merak etmezsin diyen oldu ya :(
+1 yılBakimli olmalisin. Bakim dediysem bol bol makyaji kastetmiyorum. Ben doğal olmaktan yanagim. Ama sacina falan ozen gosterebilirsin. Biraz degisiklik iyi gelcektir. Farkli tarzlar dene. Sen kendini cirkin goruyor olabilirsin. Ama belki de seni guzel bulan bir erkek vardir. Ya da arkadaslarinin etkisiyle kendini cirkin hissediyorsundur.
05 Yorumla
Soran+1 yılçok güzel kız var ya... :D o yüzden kıyaslama beni bitiriyor
- +1 yıl
Bos ver güzelleri :) Kendine güven yeterli :)
Soran+1 yılbunun için elimden geleni yapıyorum :(
- +1 yıl
Kiyasslama yaparsan mutlaka vuzellerle kiyaslarsin kotu hissedersin. Bunun icin boyle dusunme. Kimse dört dörtlük degil. Mutlaka ceken bir seyin vardir. Bakislar, gülüs vb..
Soran+1 yılinşallah öyledir
Güzel bir duş al güzel bir müzik dinle ve ben neden kendime güvenmiyorum diye düşün o kadar çirkin kızlar var ama özgüveni tavan o kadar güzel kız var ama utangaç bunlarıda goz onunde bulundur çirkin zaten çirkinim dio yapmadıgı aptallık yok. ama sendede 2 göz 2 kaş 2 kulak var dier kızlardada o yuzden bu kadar takmana gerek yok sadece çok abartmadan yeterli özgüvenin olduğunda zaten karşı cinsden biri gelicektir emin ol.
01 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim deneyeceğim bunu
+1 yılkız saçmalama sür fondoteni. hafif ruju. çek kalemi. tak inci küpeyi. hoş koku parfüm sık. saçını hafif maşala. giy dar kotunu. tarz gömleğini. hafif dekolte gömlekten. bide ayarlı ayakkabı. en son bak aynaya varsa eksik tamamla al sana oldun taş gibi yok yok meteor. hadi eyvallah. ( izmirli vampirella)
04 Yorumla
Soranoooo kulağa hoş geldi :D
- +1 yıl
yani :D İzmir kızı bilir işini ;)
Soran+1 yılüstad sizsiniz bu konuda bir şey diyemem :D
- +1 yıl
ahahha :D hadi başarılar.
+1 yılGuzel giyin dislerini duzenli fircala gerekirse tel taktir saclarina sekil ver boya gerekirse her gun duzlestir veya masa yap hangisi yakisiyosa bakimli ol yani yuzun kotuyse giyindiklerin havani tavrini degistirir canim birde kendine guvenirsen cirkinlik o kadar batmaz goze
01 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler uygulayacağım :)
Güzellik Bakanın Gözlerinde dir sende değil... Bir gün mecnunun leylaya olan aşkını merak eden köylü leylayı görmek için köye gitmiş gördükten sonra bakmışlar kara kuru çirkin bir kız.. Mecnuna gelip ya sen bunun nesine divane oldun diye sorunca da siz onu birde benim gözümden görün demiş... Bu her ne kadar efsane olsa de ben felsefesinin doğruluğuna inanıyorum...
11 Yorumla
Soran+1 yılevet estetik zevk bireyin ruhudur derler o konuda haklısın da ne bileyim
+1 yılBazı kızlar çirkin, bazılar güzel, önemli olan aslında kalp güzelliği, ama kim bakıyorki diyeceksin, evet dogru, onun güzellik göreceli kavram, sen kendini çirkin görebilirsin ama birisi çıkar hayatına girer o senin dünyanın en güzel kızı görür.
10 YorumlaYok daha neler... Kesin güzelsindir az bir süslen az bir değişiklik yap spor falan yap senden güzeli olmaz. Takma böyle şeyleri güzelliğin ne önemi var ki? Ben hep çirkinlere bakarım mesela onlar daha tatlı oluyor ve daha iyi niyetli. Hem bizde çirkiniz be kanka dert etme.
02 Yorumla
Soran+1 yılsağol yaa valla iyi hissettim :D
+1 yılÇirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır. Erkekler için güzellik önemli hangimiz için degil ki sanki? Ama güzellik daha ilk başta onemli sonra sevdikçe daha guzel gelir zaten Çirkinim diyerek özgüvenini kırma
20 YorumlaBu guzellik meraki nedir bacim bacaginmi yok kolunmu yok gorme bozuklugumu var isitmende bir sorun var engellimisin ne sacma dusunuyosunuz ya senin yerinde olmak isteyen binlerce insan var biraz halinize sukretmeyi ogrenin ya
30 Yorumla
+1 yılÇirkinlik güzellik yakışıklılık gibi kavramlar kişiden kişiye göre değişir. Örneğin senin yakışıklı olarak gördüğün erkekler başkasına çirkin görünür senin çirkin gördüklerin başkasına yakışıklı. Önemli olan kendinle barışık olman lazım resim seninse kendinede haksızlık ediyorsun olumsuz bir durum yok.
02 Yorumla
Soran+1 yılevet benim de dediğin gibi başkasına güzel gelen bana gelmeyebilir :)
- +1 yıl
Evet öyle.
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin gibiydimkendine bak 5 vakit namazını kıl Allaha dua et Allahım sana binlerce şükürler olsun ne olur bana güzellik ihsan eyle de. Şimdi tüm kızlar peşimde koşuyor.. Yalan yok herşey değişti ben samimiydim. Yüz dediğin 2 karış bunu güzel çirkin diye akıllara kodlayan Allah..
03 Yorumla
Soran+1 yılooo allahın hikmeti :D ya ben insanların peşimde koşmasını istemiyorum ki
Cevap sahibi+1 yılBende istemiyordüm benim istediğim sevdiğim kızın beni sevmesini sağlamaktı..
Soran+1 yılanladım senin açından süper olmuş
Aile & Toplum konusunda 3,1b cevap paylaştı. Yüz güzelliği (çok korkunç olmadığı sürece) önemli değil, çünkü Allah vergisidir..
Vücut güzelliği ise önemli.. Bir yere kadar kabul edilebilir ama asla aşırı şişman veya aşırı zayıf olmamalı.. Çünkü bu "kişinin keni hatası"dır..03 Yorumla
Soran+1 yılfiziksel olarak bir sorunum olmadığını düşünüyorum boy hariç ama yüz ne derece korkunç bilemem :D
Soran+1 yılhaklısın görecelik kavram
+1 yılboyle salakça yorum yapanları hiç anlamıyorum onları takma hepımızın kusurları var illa çok guzel ve çok yakışıklı olamayız ama giyim kuşam ve tarz yapabiliriz saçlarını karamele boyatabilirsin burnunu begenmiyorsan estetik olabilirsin dişlerini yaptırabilir fizigini geliştirebilirsin gozlerıne lens takabilirsin sadece sakin ol zamanla duzelir her sey
00 Yorumla
+1 yılDis gorunus onemli ama bir insani karakterinle cekersin onunla sevdirirsin kendini. Yapilcak bisey yok ilk basta kendini begenmen onemli olan baskalarinin begenip begenmemesi onemli degil ozguvenin olmali. Bunuda giyim tarzını sac seklini biraz bakimla kendini degistirip daha iyi hissedebilirsin ise yariyo. :)
00 Yorumla
+1 yılKendinde biraz değişiklik yap. Saçını kestirt, kıyafetlerini değiştir tabi yakışanı seç. Iyi gelecektir kesinlikle.
10 Yorumla
+1 yılKarakter kadar görsellikte önemlidir :) bunu 3 kez kuaföre 3 kez alışverişe giderek halledebilirsin kadında değişim kolaydır erkek çirkinde yapacağı TEM şey kastır :)
11 Yorumla- +1 yıl
Tek
Sanırım kendinde eksiklik görüyorsun, kesinlikle aktivitelere katıl. Kendini geliştirecek şeyler yap, spor yap. Tabiki ilk önce kişinin karakteri, edebi çok önemli rol oynuyor fakat güzellikte önemlidir.
05 Yorumla
Soranevet önemli olan şey eksik işte güzellik..
Soran+1 yılyoo yapıyorum
Soran+1 yılkendime güvenmiyorum evet çok fazla arkadaşım var
+1 yılEğer bu derece takıntı yapıyorsan, sen de karşındaki insanların dış görünüşüne çok fazla önem veriyor olmalısın. Şimdi yalan yok. Herkes denebilecek kadar büyük bir kitle dış görünüşe önem veriyor ve seçimlerini bu şekilde yönlendiriyor. Bence insanların fikirleri uyuşmalı. Herkesin kendine uygun bir talibi vardır. Bence insanlara bu gözle bakmassan bu kendine olan acımasız yargılarında düzelir.
02 Yorumla
Soran+1 yılhayır dış görünüşe önem vermiyorum yani ilişki ve arkadaşlıkta bunu hiç ön planda tutmadım sevdiğim her insan güzeldir
- +1 yıl
Kendini sevmiyorsun öyleyse, kötü müsün? :)
Aslında bu dünyaya bakış açısıyla alakalı bir durum. Herkesin bir beğeneni ve herkesin bir hoşlanmadığı var bu dünyada. Sen hoşlanmayan tarafı görmek istersen onu görürsün. Birde makyaj ve elbise tercihlerin doğru olursa zaten çirkin olman veya hissetmen mümkün olmaz. Bakış açını değiştir :):):):):)
012 Yorumla
Soran+1 yılçok haklısın değiştireceğim :)
Soran+1 yılsadece biraz kendime güvenmeye ihtiyacım var
Soran+1 yılşimdi değil :) biraz zamana ihtiyacım var psikolojimi düzeltmem lazım :D
Soran+1 yılher dakikasını dikkatli ve değerli geçiririm
Soran+1 yılnasıl yapacağım
Soran+1 yılevet yarın başlayacağım buna :D
+1 yılNe var yani bizde tipsizin tekiyiz Ağlayak mı? Allah'a şükür elimiz kolumuz tutuyor sağlığımız yerinde ne yapak yani mevlam bize bu yüz güzelliğini nasip ettiyse ne yapalım :)
05 Yorumla
Soranne yapalım haklısın elden ne gelir :D ama bazıları biraz torpilli doğmuş
- +1 yıl
Allah daha çok versin kimsenin güzelliğin de gözümüz yok Sevdiğim beni beğendikten sonra isterse Dünya'nın en çirkini en yakışıklısı olsak ne yazar gönüldeki beğenmeli :)
Soran+1 yılevet bende onun için uğraşıyorum
- +1 yıl
1 milyar kuaföre harca seni baştan yaratır dolğallık sıfır ne anlamı kaldı herşeyin orjinali iyidir çakmasını boşver ;) kaderinde varsa olur yoksa napak ölek mi :)
Soran+1 yılbende zaten suratımı boya duvarına çeviriyorum demedim ufak tefek şeyler
+1 yılgüzellik her zaman doğuştan gelmez, bazen senin elindedir güzel olmak
Kalbin temiz olsun, iyi bir insan ol, gerisii bir şekilde halledilir.11 Yorumla
Soran+1 yılinşallah :)
+1 yılSen kendine biraz bakım yap. İnan ki guzellesirsin ve kendini sevmeye çalış çünkü sen kendini begenirsen kairsi tarafta seni begenmek zorunda kalir
04 Yorumla- +1 yıl
Ayrıca bir arkadaşım var görsen dünya güzeli ama kendine güveni falan hic yok. Onun için fazla takma ama bakımlı ol ama en önemlisi ozguven
Soran+1 yıldediklerini yapacağım teşekkür ederim :)
- +1 yıl
Rica ederim hayat kısa ne zaman ne olacağı belli olmaz kendini sev. Bende bir ara senin gibiydim kendimi hic begenmiyodum guvenim sifdi kendime ama geçti çok sukur
Soran+1 yılinşallah bende düzelirim
- Aile & Toplum konusunda 458 cevap paylaştı.
+1 yılAyy saçmalama. Eminim ki güzelsindir sadece bazı şeyleri yanlış yapıyosundur. Sana yardım edebilirim makyaj/kişisel bakım/beslenme/spor v. s
05 Yorumla
Soran+1 yılgerçekten mi çok memnun olurummm
- +1 yıl
mesaj at bekliyorum
Soran+1 yılaaaa atamıyorum ama
- +1 yıl
neden ki
Soran+1 yılXper seviyesi yeterli değil
+1 yılbiraz makyajla herşey düzelir bide bakımlı kız olursan, saçını kestir boyat spor yap az makyaj özgüvenn tavan yapar
03 Yorumla
Soran+1 yılönerebileceğin bakım ürünleri var mı
- +1 yıl
yurtdışındayım aynı markalar yoktur
Soran+1 yılaa üzüldüm olsun :(
+1 yılal bunu dinle
https://www.youtube.com/watch?v=NNEZz8qifsg10 YorumlaBacım bir resim çek at buraya herkes beğeniyo nefes alsın yeter diyolar :)
Şaka biyana güzellik göreceli birşeydir ve bakımlı her kadin güzeldir ikincisi Allah yaratmış sadece kendine değil yaradanada saygısızlık yapmış oluyoruz yapmayalım05 Yorumla
Soran+1 yılfoto atmam zaten çirkinliği geçtim sanki dikkat çekip insanları toplayıp kendini göstermeye çalışıyor izlenimi yaratmaktan korkuyorum :D
Soran+1 yılhahah :D doğru bir karar vermişim o zaman
Soran+1 yıldenemeyeyim o zaman
+1 yılonabakarsan ben senden de çirkinimdir ben ölem o zaman
131 Yorumla
Soran+1 yılyooo çirkin insan yoktur ben varımdır :D
- +1 yıl
sen ne diyorsun bee
https://i.hizliresim.com/PpalLv.jpg
bu yoktur ben varım :DD
Soran+1 yılmaşallah iyisin iyi :D
- +1 yıl
dur az sevincimi yaşayım ilk defa duyuyorum bunu ama sen daha bir güzelsinn gözlerim kamaştı :D
Soran+1 yılooo tabi ya kesin :D
- +1 yıl
valla oyle gördüm ama ufaksın daha büyü o zaman daha tatlı olursun ne bu yaşta bu kadar takıntı
Soran+1 yılyüzüm oturmamıştır belki bilemiyorum
- +1 yıl
kaç yaşındasın küçük görünüyorsun ama :))
Soran+1 yıltam 18 :) minyonum
- +1 yıl
anladım ama benim gözümde ufaksın yanii :))
Soran+1 yıldoğrudur
- +1 yıl
yaşlandık artık haliyle yani o yüzden :))
Soran+1 yılher yaşın güzel bir yanı vardır
- +1 yıl
noldu yaşlıyım diye begenmedin artık.:DDD
Soran+1 yılbeğendim diye bir şey de dememiştim :D yaşlısın da demedim gerçi
- +1 yıl
olsun ben uydurdum yaşlıyız diye göremiyorum artık :DD kulaklarda tam duymuyor :(
Soran+1 yılolsun alışırsın zamanla
- +1 yıl
peki saolasın yawrum :((
Soran+1 yıldedemde de böyle sorunlar oluyor ne yapman gerektiğini ona sorarım sen sıkma canını
- +1 yıl
tm yawrucum sor hemii habersiz bırakma deden hangi cephede katılmıştı savaşa :DD
Soran+1 yılabartmaya gerek yok yaşlı değilsin işte :D
- +1 yıl
hee şimdi oldu işte tamam saol :)) sanki sen çirkin misin de abartıyon
Soran+1 yılbana göre öyle
- +1 yıl
Bu işler sana göre ile olmuyor karşıdakinin fikri önemli ona karşındaki karar verir
Soran+1 yılevet aynaya baktığımda karşımdaki beğenmiyor
- +1 yıl
Işte önemli olan senin değil aynanın fikri :dddd
Soran+1 yılbilmem hiç sormadım aynaya :D
- +1 yıl
Sor bir o sana söyler zaten
Soran+1 yılbaktığım ya da bakabildiğim bir an sorarım
- +1 yıl
Tm selam söylemeyi unutma
Soran+1 yıltabi tabi söylerim
Güzelleşmen lazım, çünkü bir kadın güzel değilse mutsuz olur. Kendine özen göster. Hiçbir kızın güzel olması imkansız değil. Saçlarına şekil ver, boya. Birşeyler yap.
04 Yorumla
Soran+1 yılevet güzel hissetmeyince çekingen oluyorum
Soran+1 yıldudaklarımı beğenmiyorum
birşey olmaz accık kendine güven.. mesele erkeklerin seni beğenmesi değil zaten o durumda olanlarda bu sefer düzgün adam bulamamaktan şikayetçi oluyorlar yani bir fark yok :)
011 Yorumla
Soran+1 yılmesele beni tek bir erkeğin beğenmesi :D o da düzgün ama ben kendimi beğenmiyorum
Soran+1 yılevet konuşuyoruz sevdiğini belli ediyor ama ruhum bozuk olayları anlayamıyorum
Soran+1 yılevet takıntılıyım zaten. çevremde çok dış görünüşe önem veren insan var o yüzden böyleyim
Soran+1 yılnasıl yaptın
Soran+1 yılbende de öyle olur inşallah birde sınav dönemi stresliyim
Soran+1 yıl18 evet
+1 yılSpor salonuna yazilabilirsin kendini iyi hissettirir belki pekte takma derim aslinda aynanin karsisina gec ve kendinle konus iyi gelir :)
01 Yorumla
Soran+1 yılevet spora başlayacağım sınavdan sonra aynaya bakarsam konuşurum mutlaka :D
+1 yılnasıl kızsınız uleyn anlamış değilim kuaförlere gidin arkadaş bak saç baş yaptırın moraliniz yerinize gelir güzel olursun çirkin yoktur :)
114 Yorumla
Soran+1 yılçıkmıyorum zaten :D
- +1 yıl
ee küfür mü ediyim onu mu isitorsun ben kız olsam herkesi döverdim güzellğimle güzellik adına herşeyi yapardım :))
Soran+1 yılolsa bende yapardım :D
- +1 yıl
herkesin güzellği vardır böyle kendini koyuverme iyisin iyi sinirimi bozma :)
Soran+1 yılçok iyisin teşekkür ederim kendime güvenmem gerek
- +1 yıl
aynen öyle erkekler tipsiz boşver salla :))
Soran+1 yılerkeklerin tipi beni ilgilendirmiyor ki sevsin yeter :D
- +1 yıl
oha kız yaptığın şeye bak nefes alsın yeter dergibi çok ayıp len çikolata tenli kaslı olmasın mı :))
Soran+1 yılhayır öyle demek istemedim yani bakımlı olsun ama tipi önemli değil kalp güzelliği varya onu bana hissettirsin
- +1 yıl
hımm hissetirirdi oda oda zamanla kanka olur olur kalbini aceyle yıkarız biz onun :))
Soran+1 yılhee artık bilemiyorum :D
- +1 yıl
tertemiz olur bembeyaz çitiledin mi :))=
Soran+1 yılo kadar uğraşmaya gerek yok bence
- +1 yıl
peki sulandırmadan ben gideyim
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇok çok önemli değil. Ayrıca güzellik göreceli, temizsen uyumlu giyiniyorsan, kişiliğin konuşman düzgünse birçok talibin olur. Önemli olan senin için yakışıklılık ne kadar önemli? Sen nasıl birini arıyorsun bu soruya Yanıt vermelisin
05 Yorumla
Soran+1 yılbenim aradığım insanın yakışıklı olması gerekmiyor tabi sevmediğim bir tabir bu ama bakımlı olsa yeter temiz olması
Cevap sahibi+1 yılBak ne güzel düşünüyorsun. Böyle düşünen bakımlı temiz erkekler de var. Yani çok güzel olman gerekmiyor. Hem güzel diyeceğin kızlar da Aynanın karşısına geçince kendilerini çok beğenmiyorlar birilerine benzemeye ve makyaj yapmaya çalışıyorlar
Soran+1 yılki ben birini aramıyorum beni arayan buldu sadece onun gözünde iyi görünmediğimi düşünüyorum
Cevap sahibi+1 yılHaklı olsaydın o seni bulmazdı bence. Bunu onunla konuşmalısın. Saç şeklini, yapıyorsan makyajını giyimini o nasıl tercih ediyor, sen nasıl. Bunları konuşabilirsiniz
Soran+1 yılbir şey demiyor onun açısından bir sorun yok sorun tamamiyle bende
+1 yılböyle durumlarda görücü usulu evlenmek hayat kurtarabilir.
03 Yorumla
Soran+1 yılevet evet haklısın bende görücü usulü taraftarıyım zaten :D
- +1 yıl
hayırlı olsun diyelim o zaman :D
Soran+1 yılhadi bakalım :D
+1 yılSenin gönlün güzel bosversene dis güzellik gelip gecici :)
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 300 cevap paylaştı. Kesin seninle ilgilenen biri veya birileri yok. Kendini üzmeyaşamı ve doğayı sev inan ozaman anlarsın kendini.
011 Yorumla
Soran+1 yılilgilenen var canım :D
Soran+1 yılaslında o da değil sadece öyle hissediyorum
Soran+1 yılspora başlayacağım ama kilom yok öyle bir algı oluşmasın sadece rahatlamak için
Soran+1 yılevet evet kesinlikle güzel bir hemen başlamalıyım :D
Soran+1 yılolsun ne olacak
Soran+1 yılevet öyle kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle yap
+1 yılbakımlı ol yediklerine ve giydikleirne özen göster kilonu koru güzel kok ağırbaşlı ol kimse güzel değil ki zaten
03 Yorumla
Soran+1 yılyoo sen gayet güzelsin :D dikkat ediyorum dediklerine zaten teşekkür ederim
- +1 yıl
özgüvenin olsun be var mı ötesi :))
Soran+1 yılonu kazansam her şey çözülür gibi
+1 yılherşey güzellik değil, herkes güzel olacak diye birşey yok. ayrıca güzellikle özgüvenin alakası bile yok. bahane arama kendine güvenmek için
03 Yorumla
Sorangüzel olsam biraz daha güvenebilirim diye düşünüyorum
- +1 yıl
insan hep elinde olmayanı ister zaten, ben de dahil. mesele güzellik değil ama bundan emin ol. güzel ama güvensiz bir kız zamanla değerini yitirir insanın gözünde. sen güzel olmasan da kendine güven. zamanla insanların gözüne güzel de gelirsin. önemli olan kendine bakman. bakımsız kadın çekilmiyor
Soran+1 yılçok teşekkür ederim dediklerini dikkate alacağım
Em azından bakımlı güzel giyimli olabilirsin şık tarz bakımlı temiz olmmak iyi gelir
10 Yorumla
+1 yılya güzellik sadece ilk bakışta önemlidir. sonrasında kişilik gelir takma bu kadar.
01 Yorumla
Sorantakmamaya çalışırım teşekkürler
kendine bakmayı ogren ya da bırılerınden yardım ıste
10 YorumlaKendini begensen ne olacak ta sanki? Hayatta bir amac edin ona yönel bnce, seni sevecek güzel oldugun icin sevmesin zaten hic
01 Yorumla
Soran+1 yılkesinlikle öyle
Kendine bak spor yap dans et en azından vücudun çok güzel olur forma girer, biraz bakımla özgüven sıkıntın kalmazz
07 Yorumla
Soran+1 yılvücudum formunda zaten sadece yüzüm :(
Soran+1 yılten rengim biraz daha açık olmasını isterdim ve sivilce problemim var
Soran+1 yılmesaj atamıyorum ki
Soran+1 yılteşekkür ederim
için güzel degilse? fizigin süper olsun neye yarar? onun için kafana takma Allahın yaratmış oldugu kimse çirkin degildir
014 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın ben beğenmiyorum sadece güzellik görecelidir
- +1 yıl
fizik güzellik 3 günlük dünya gibidir ama kalp kötü ise onu kolay kolay iyi yapamazsın önemli olan iç güzellik suratına kaynar su attıgım zaman güzellikten kalan küller kalır ama sen istemedikten sonra iç güzelligini kimse degiştiremez zaten insanlar kendilerini begenmezler baskaları hep cekiçi degişik gelir normalsin yani altında birşey arama :)
Soran+1 yılaynı şeyleri düşünüyorum lakin insanların böyle düşünmediğini biliyorum an azından büyük bir bölümünün
Soran+1 yılhaklısın biraz daha dikkat ederim
Soran+1 yılevet tek seferliğinde geldiğim bu zamanı güzel değerlendirmek istiyorum
Soran+1 yıldini değerlerini bilen yaşayan biriyim zaten o konuda şüphem yok zaten bir o konuda yok
Soran+1 yıldeneyeceğim
Soran+1 yılçok teşekkür ederim sende
Dert etme bizim ülkede ki kizlarin neredeyse hepsi makyaj güzeli zaten pek guzel kiz yok yalniz degilsin :) üzülmene değmez
00 Yorumla
+1 yılgereksiz...
Allah için seven adam bul , kaş göz için seven değil11 Yorumla
Soran+1 yılsüpersin
Bence dis görünc okadar önemli degil.. sen bakimli ol yeter ve en önemlisi kalbinim güzelliği :)
02 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim :)
Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bakım yap, makyaj yap, spor yap, yeni kıyafetler al, saçını değiştir, şekil ver.. düzelir
03 Yorumla
Soran+1 yılönerebileceğin bakım ürünleri var mı peki
Soran+1 yılteşekkürler bende deneyeceğim
KS ailesi olarak seni beğeniyor ve seviyoruz..
Daha ne istiyon Allah'tan belanı mı? 😊04 Yorumla
Soran+1 yılsağ ol başka bir şey istemiyorum :D
Soran+1 yılgerekli bilgileri aldım ön plana çıkma gibi bir düşüncem olmadı :D
Yaa sende niye öyle düşünüyon kendine güven kendini nasıl görmek istiyorsan öyle görürsün unutma ve kendini iyi gör...))
14 Yorumla
Soran+1 yıliyi görmeye çalışırım :)
Soran+1 yılbana sorarsan çirkin biriyim :D ama isyan olmasın diye şükrediyorum tabi
Aile & Toplum konusunda 403 cevap paylaştı. oranı buranı açma ispanyol paça bişeyler giy saçlarını saal rüzgarda uçsun kulaklıktan müziğini aç etrafı seyrederek dolaş sokaklarda :)
04 Yorumla
Soran+1 yıldekolte giymem zaten :D
Soran+1 yıltamam öyle şeyler yaparım :)
+1 yılArkadaşım neden halinizden memnun değilsiniz , nice sizin durumdan kötüler var , yüzünde 5 kg tümörle gezen var. Az şükür be
05 Yorumla
Soran+1 yıltabi ki çok şükür nankörlüktür bu zaten doyumsuzluk ama konuştuğum çocuk fazla iyi
- +1 yıl
Ya bu nasıl düşünce , çocuk çok ıyiymis , ne bu evliya mi peygamber mi? Üstünlüği ne?
Soran+1 yılher açıdan iyi tip zeka kişilik
- +1 yıl
Allah akıl fikir versin ne diyim.
Soran+1 yılinşallah sadece öz güven verse de yeter
Off sacmalama ya burdakilr cok mu guzel
Mesala burdaki hcbir kiz benim tirnagim olamaz. Sende oyle dusun. Acikcasi bu siteye girmek daha istemiyorum sıkılmasam girmem
Bile:)02 Yorumla
Soran+1 yılsenin kadar güzel olsam düşünürdüm :D
Canım yüzüN çok güzel olmayabilir ama giyim makyaj ve doğru akaksesuarla bu açığı kapatabilirsin ayrıca kendine güvenmen gerekiyor kendine güvenen kızlar her zaman çekicidir bunu unutma
03 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın ama güvenemiyorum şu an bunun için çabalıyorum
Soran+1 yılşimdi başarılı olduğum şeyi bulmalıyım ımmm sanırım ben insanları taklitlerimle güldürebiliyorum buna ağırlık vereyim :D
- Devamını Gör (91)
Devamını Gör(136)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem