Arkadaşlar 27 yaşındayım insanlarla tanışmaktn sıkıldım hep aynı muhabbetler günümüz klasik oldu artık peki sizdede durum aynı mı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Şimdiki tanışmalar değmez bile. Şu bir gerçek ki maddi değere o kadar önem veriliyor ki en başta bunlar konuşuluyor. Çalışıyor musun , işin ne mesleğin ne ne kadar kazanıyorsun evin var mı , aynı anlam da biz erkekler de kadınlara bakire misin ilişki yaşadın mı sevgilin oldu mu bir ton gereksiz sorular bence. İnsan iki kelam edemez oldu. Şurada birine selam desen hemen nefsiyle konuşur olur. Hani o kadar berbat bir hal. Menfaat ve çıkar olmadan samimi şekilde düzgün bir iletişim dahi kurulmuyor. O yüzden bizde uzak duruyoruz.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılİnsanlarla tanışabilmenin farklı yollarına odaklanmak lazım. Bunu kısa süre önce ben de düşünmüştüm. Sohbetler sürekli belli başlı konular üzerinden ilerliyor ve bu çoğu insanda aynı. Önceliklerimizi belirlemek lazım.
Önce kendimizi.
Biriyle tanışmaya hazır mıyız? Ruhumuz mentalitemiz bunu kaldırıyor mu?
Hayatımıza yeni birini dahil etmenin bize avantajı ve dezavantajı nedir neler olabilir?
Gibi gibi.
Bunları belirledikten sonra konu değiştirici olun. Garipserse o stabiliteye alışmış, dışına çıkamayan biridir zaten.
Garipsemez ve devam ederse önce anlamlandırmaya çalışır sonra devam eder konuşmaya. Burdan da karşı tarafın sohbete ve tanışmaya karşı istekli olduğunu ortaya çıkartırız. Hobilerini sorarsın. Ortak hobiniz var mı bakarsın. Mesela müzik. Söylemek ayrı yapmak ayrı bir şey. Ortak çatı altında olduktan sonra aktivite halinde olursunuz.
Günümüz tanışmaları kilodun rengine kadar aşağılık düzeye indiği için, şahsen ben hayatıma dahil edeceğim yeni insanlar açısından ciddi dikkatli ilerliyorum 😂10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba aşkım 🌸. Anlıyorum, bazen hep aynı muhabbetler ve insanlar arasında sıkılmak çok normal. Belki yeni yerlere gitmek, farklı hobiler edinmek veya farklı gruplarla tanışmak sana iyi gelir 🤗. Hayat hepimizi zaman zaman böyle yüzeysel kalmış gibi hissettirir, önemli olan yeni deneyimlere açık olmak. Kendine zaman ayırıp iç dünyanı anlatmak, meditasyon yapmak ya da doğada yürüyüşler yapmak tekrar enerjini yükseltir. Unutma, yeni insanlar ve yeni hikayeler her zaman seni bekliyor 💖. Kendine iyi bak ve sevgiyle kal!
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
30
Cevap
114Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı.
u 1 yılbende de durum aynı evet
00 Yorumla
1 yılSorular aynı olsun da artık insanların beynindeki cinsel arzular değişsin ne olur. Maşallah dediğimiz üç gün yaşamıyor insan gibi merhaba diyemez hale geldik. İlk soru bakire misin? İsteklerimi arzularimi durduramıyorum oluyor. Oysa ki insanlar ve hayvanları birbirinden ayıran tek özellik idrak , düşünebilme yeteneği. Artık kızlar adına konuşuyorum erkekler lütfen karşınızdakinin hassas varlıklar olduğunu dusunerek konuşun. Bakire misin diye sorduğunuz durumda zaten olaya eksi puanla başlıyorsunuz 😊
112 Yorumla- 1 yıl
Çok güzel özetlemişsin
- 1 yıl
Cok teşekkür ederim 🌸
- 1 yıl
Sizde mi yoruldunuz yeni insanlar tanımaya çalışmaktan
- 1 yıl
Hemde ne çok yoruldum kalıbına yakışmayacak cümleler duyuyorum erkeklerden ne yazık ki
- 1 yıl
Yazık gerçekten iki insan seviyeli sohbet edemez hale geldik. Benden de para istediler 🤦🏻
- 1 yıl
Ahaha seninki de komik de kızların biraz gururu incitici oluyor öyle söylenince 😊
- 1 yıl
Herkes bir değil tabiki ama maalesef yaşandı 🤣 Kaliteli bir sohbete ihtiyacım var inanki 😔
- 1 yıl
Hemde ne seviyesizlik 😏
- 1 yıl
@pudrapudra99 Sohbet edelim mi? Güzel bir sohbete ihtiyacımız var gibi
- 1 yıl
Teşekkür ederim sohbetten uzak kalmaya ihtiyacım var biraz 😊
- 1 yıl
Tabi nasıl istersen
Sorulan sorular nerelisin ne iş yapıyorsun nerde çalışıyorsun kaç para maaş alıyorsun yaşın kaç evlimisin evliysen kaç çocuk var nerede oturuyorsun bekarsan ne zaman evleniceksin hayatında biri var mı vs bana yöneltilen sorular bunlar insanlar herşeyi merakından soruyor öğrenmek istiyorlar tamamda bu kadar sık boğaz etmenin manası yok şimdi benim kazandığım para senin cebine girmeyecek ki veya evliyse benim sahip olduğum çocuk sana ne fayda verecek yani ben sormuyorum kimin ne yaşadığı çok da umrumda değil sorduğum yerlerde de tanıdık vs olanları ya da kendime yakın olanlardan vs araştırma ve analiz amaçlı sorular soruyorum
12 Yorumla
Soran1 yılBu sorular da sorulması gerek
- 1 yıl
Bence herşeyi söylemek doğru bir şey değil neden dersen insanlar kıskanç ve haset olabiliyorlar kiskancindan yattığı yerden maaş alıyor diyebilirler ailen dışında kimse bir şey bilmemeli ve kimsenin senin özel hayatını bilmesine gerek yok ve bilen kişi suistimal etmeyeceği ne malum paran varsa borç isteyecek araban varsa kardeşim arabanı ödünç alsam olur mu gibi sözler vermeyince darilacak küsecek vs insanların bu tarz talepleri oluyor aslına bakarsan sormakdan bir şey olmaz ama geçmişte yaşanan olumsuzluklar hayal kırıklığı vs insanı buna itiyor bazılarını gördüm bazılarını başkasından tecrübe ettim
Pek de sayılmaz, hepimiz birbirimizi röportaja çeker gibi tanışmaya çalıştığımız içindir.
Ben yeteneklerimi ve eserlerimi göstererek ve karşımdakinin tepkilerini süzerek tanımaya çalışıyorum. Kesinlikle daha iyi. Hem karşınızdakinin sizi dinlemeye tahammülü olup olmadığını, hem de ne kadar uyumunuz olduğunu görme fırsatınız oluyor. 😁11 Yorumla
Soran1 yılBu güzel bir şey ama bunu her seferinde yapıp bir cok insanı elediğini düşün çiçeğim Bi yerden sonra sıkıyor
- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılBu paylaştığın soru tam da dış sesim oldu. Ben daha kötüsünü yaşadım. Ben burada kiminle tanıştıysam sonu hüsran oldu. Kötü zamanlarında hep yanındaydım ama onlar iyi günün dostunu tercih ettiler. Hiç bu konuda yüzüm gülmedi. Nankörlük yapan mı desen hainlik eden mi desen haddini aşıp saygısızca konuşanı mı desen hepsini gördüm ve yaşadım.
10 Yorumla
1 yılyeni insanlarla Tanışmak sıkıcı ya da kötü değil aslında. Ama, hani böyle bi Yerde tek oturursun da yanına bi amca dayı gelirde, '' selamün aleyküm memleket nere '' derya, ya da uzun yol yolculuklarında yanına oturan konuşurya '' yolculuk nereye '' artık çekemiyorum cidden bende, çok itici ve sevimsiz geliyorlar. sanane arkadaş benim memleketimden, ya da aynı otobüste uçaktayız nereye gidebilirim sence..
tanıştığın insan kafa dengi sıkıcı değilse, tanışmak iyidir..10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5b cevap paylaştı.
1 yılBana sorulan sorular aynı fakat ben aynısını sormuyorum.
Her sorunun sorulması için belli bir zamanın geçmesi gerektiğini düşünüyorum.
Bu konudan dert yanıyorsanız çözüm kolay farklı bir bakış açısına sahip insanlara kendini tanıtması ve anlatması şansını vermeniz yeterli.20 Yorumla
1 yılBence insanlar sıkıcı sen cinleri denen marslı olur hayvanlarla konuş iyide sen alemdensin ülkede gündem neyse o fakirsen ekonomi hayat şartları insan evlenmiyor mahabeti fakirn gündemi bu senginsen katler yatlar gece Hayati kaçamak zenginin hayatı haha heyecanlı bunuda sıkıcı buluyorsan sen başka boyuta geç orada yecuc mecuc ver iyi yolculuklar ,😂😂😂
00 YorumlaKitap oku ve kitap okuma gruplarına katıl. Facebook kullanmiyorsan bir hesap aç kitap grupari var orada zaman geçir bazı şehirlerden kitap grupları var. Kitap okuyan insanalr bir araya geliyor. Onların sohbet seni açabilir olumlu anlamda.
37 Yorumla
Soran1 yılGüzel fikir kitap okuyorum zaten çiçeğim
- 1 yıl
Anladım zaten kitap okuyan insanın sikintisi bu yazdığın. Boş muhabbet değil içerikli doyuran bir sohbet için karşıdaki insanın bir birikimi olmalı. Tiktokta kaydırma ile Instagram'da fotoğraf paylaşmak için ömür geçiren birinden ne alabilirsin ki bilgi ya da vizyon olarak. Sevgiler okumaya devam ve o gruplardan birine dahil olursun inşallah.
Soran1 yılBeni anlayan bir hemcinsimin olması mutlu etti beni cok teşekkür ederim çiçeğim iyi ki varsın 🥰
Soran1 yılOlduk :)
Ya aşkım millette samimiyet yok bir çoğu övülmek kendine arkadaş ediniyor, yoksa sevdiklerinden değil, hani
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılŞu şekilde yanıtladıktan sonra tekrar görüşmemek üzere engelleniyorum; burcum öküz, meslek at hırsızlığı (4 yıl üni + yüksek lisans + doktora vs alayı), en sevdiğim element boksit, renk siklamen (klasiktir), okul numaram 3169 idi, uğurlu sayım 666, göbek adım maldrashano, lakabım cano
00 Yorumlaherkesin sayisiz alternatifi oldugu, story begenmenin dahi flörtlesme kabul edildigi, tek tanisma aracininin uygulamalar oldugu bu dönemde tesadüfi bir karsilasma ile hayatinin askiyla tanisip, ölene dek sadik ve tutkulu bir ask yaçayacagina inanan tek enayi ben degilimdir umarim
08 Yorumla
Soran1 yılYok tek değilsin işte ben varım biz varız 🤗
Soran1 yılEmoji görünmüyor
Soran1 yılBilmiyorum onu 😂
Soran1 yıl🤗Teşekkür ederim
İnsanlar çok bariz benzer şeyler düşünüp tartışıyor lakin derinlik konusunda çok nadir insanlara denk gelebiliyoruz sms ve lakin gel gelelim yalnız kalınca insanların sizi ne kadar düşünmediği gerçeği sizi düşünmemeye itiyor
00 YorumlaDemekki çevrenizde genelde aynı insanlar var. Okumaktan, yeni tecrübeler edinmekten çekinmeyen, farklı zevkleri olan bazı insanlarla tanışın. ya da biraz kendinize vakit ayırın ki tam olarak ne istediğinizin farkına varın
00 YorumlaNe sorabilirler ki başka insanları tanımak için bunları soruyorsun direk gel sevgilim ol mu dicek veya gel direk evlenelim mi dicek karşına ben çıkmış olsam ve böyle desen sana bırakırdım ben muhabbet açma konusunu
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 451 cevap paylaştı.
1 yılHayatıma yeni insan alamıyorum fena derecede sıkıldım
313 Yorumla- 1 yıl
evde kalmışsııın
- 1 yıl
@pıttıkboğan1453 ağlayayim mi
- 1 yıl
@Onüçüncüyağmur yani senin tercihin ama yapma bence
- 1 yıl
@pıttıkboğan1453 tamam. Burnumu silen de olmaz
- 1 yıl
@Onüçüncüyağmur evet olmaz öyle birinin olmasını istiyo musun ki
- 1 yıl
@pıttıkboğan1453 sümüklerimi silecek biri mi
- 1 yıl
@Onüçüncüyağmur evet hem ilgi alakada gösterir belki
- 1 yıl
@pıttıkboğan1453 istemiyorum
- 1 yıl
@Onüçüncüyağmur yani senin tercihin
Soran1 yılBende aynıyım çiçeğim ama nereye kadar sürecek
- 1 yıl
Sürsün sürebildiği yere kadar. Güvenemiyorum artık
Soran1 yılEn doğrusu çiçeğim hayırlısı olsun hakkımızda 🤗
- 1 yıl
Amin 🌸
1 yılDoğru kişiyi bulamadiginiz için sıkılmış durumdasiniz. İnsanlar astrolojiden anlamadiklari halde burç soruyorlar. Laf olsun diye. Ben bir ilişki kocuyum. Burç ve yükselen sormuyorum ama doğru burca yönlendirmek için soruyorum. Hayati konuda önem arz ediyor çünkü. Özellikle yükselen. Fakat buna inanıp ta yukselenini bilen cok az kişi var. Malum doğum saatine ve doğum yerine bağlı bir bilgi. O yüzden yalnislik çok yapilir
11 YorumlaAile & Toplum konusunda 987 cevap paylaştı. Tanışmak , tanımak için elzem soru ve cevapları uygulamaya geçirmemiz şart. Naber nabıyon diye bi tanışmadan sonra bile illaki sorular başlar... devam eder
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılAynen bendede durum aynı o yüzden hiç tanışma olayı kovalamıyorum 👍 Zaten yılanlar kış uykusunda uyansınlar o zaman yengeniz gelip beni bulsun.
00 Yorumla
1 yılBende 24 yaşındayım insanlar ile tanışmak için can atıyorum ama özellikle insanlar ile çevrede çok 2 ayaklı yaratık var insandan ayırt etmek zor
00 YorumlaBunun dışına çıkmak seçtiğin kişiye ve seninde katkının olup muhabbeti ne kadar ilerletebildiğinizr bağlı tek erkek veya tek kadının çabasıyla olscak iş değil
00 Yorumla
1 yılEvet genelde aynı konular. Ben sadece bundan sıkılmaya başladım. Hele de belli başlı konular.. yoksa insan tanımaktan şikayetçi değilim. Ama herkesle de muhatap olamıyorum. Böyle işte...
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 861 cevap paylaştı.
1 yılŞaşırtan insan az tabi. Hayatta belli. Sıradan bir şey de istemiyoruz. O zaman ne yapmak lazım? Yeni bir şeyler öğrenmek lazım. Kendine yatırım yapacaksın. Okuycan, gezicen, görcen...
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 443 cevap paylaştı.
1 yılKimseyle tanışmıyorum o nedenle kimseye kendimi tanıtacak sabır da yok ben de ya da birini özümseyene kadar aptl tavırlarını çekecek o nedenle yeni insanlara kapalıyım!
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 445 cevap paylaştı.
1 yılSıkıldın belki ama arayışın bitmemiş bu soru bile belki farklı bir cevap bulurum düşüncesinden ilk tanışma abi konuşularak 3-5 yüzeysel konu var tabi ki sıradan olacak
00 Yorumla
1 yılVallaha güzel kardeşim artık tanışma gereksinimi bile duymuyorum muhattap olmamaya çalışıyorum doğru insanı ulmak için okadar çok tecrube sahibi olduk ki. Herkes yalancı menfaatçi geliyor. Kısacası.. Ahmet et kaya şarkısında söylediği gibi BU YANLIZLIK BENNİM İLİŞMEYİN..
00 Yorumla
1 yılSıkıcı olmaktan ziyade bunaltıcı, ne gerek var. 😒
20 Yorumla
1 yılAynı çizgideki insanlarla tanışmanın sana kazandıracağı şeyler kalmadığı için kabak tadı vermiştir.
00 Yorumla
1 yılDaha benimle tanışmadığın için böyle düşünüyorsun 🤣
02 Yorumla
Soran1 yılKesin çapkınsın sen😂
- 1 yıl
Aaaa hiç alakası yok estağfurullah :)
1 yılyani
00 YorumlaBen öyle hissetmiyorum sosyalleşmek hoşuma gidiyor, burçta başka şey de olsa, sonuçta aynı şeyler konuşulsa da deneyimi farklı oluyor
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı. Tanismiyoruz motora atlayıp gezip keyfini çıkarıyoruz minnoş
017 Yorumla
Soran1 yılMinnoş 😂 iyi yapıyorsun
Soran1 yıl😂Süpersin Allah neşeni bozmasın minnoş
Soran1 yıl😂Kız maşallah sana devamke
Soran1 yıl😂Enerji süper
Soran1 yıl😴Uyanamadım ben henyz
Soran1 yılDoymadım uykuya
Soran1 yılÜşüyorum
Soran1 yıl😂O hangi yöreye ait şive ya hiç dıymadım
Soran1 yıl🤗Biz cok uzagız oraya yabancı kaldım biraz
Evet bende öyle yurtdışına çıkmak istiyorum gezmek istiyorum
05 Yorumla
Soran1 yılBende ya keske imkan olsa
Soran1 yılBana versene imkanı ben gidiyim sana foto atarım 🤗
Soran1 yıl🤗Ya lütfen lütfen
- Aile & Toplum konusunda 310 cevap paylaştı.
1 yılaynen oylede hayat bır dongu zaten sabah kalk ıse ya da okula aksam eve yatmaya
08 Yorumla
Soran1 yılSıkıcı işte
- 1 yıl
hemde ne sıkıcı fena
Soran1 yılİşte çözümü yok
- 1 yıl
Sana benim gibi biri lazım
Soran1 yılSenin gibi biri nasıl
- 1 yıl
Bakış açını değiştir ay gözlüğün çıkar diyor lar ya bir de öyle dene
Soran1 yılCıkarmışım valla
- 1 yıl
☺️
Ben daha tanisamadım tanisirsam iyi muhabbet edicem ama haklısın bende sevmiyorum bu klasik sohbetleri
00 YorumlaPek sayılmaz bence yeni insanlar tanımak farklı fikirleri öğrenmek güzel
10 Yorumla
1 yılBen yeni insanlarla tanismiyorum bile iletisim 0 🤣
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılAman ben zaten kırk yılda bir yaptığım şey o da 2-3 kişiyi geçmez hep aynı bunlar deyip yeniden kabuğuma çekilirim. Uğraşamiyorum kimseyle çok oldu bırakalı bu işleri
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 615 cevap paylaştı. Evet o yaşlardan sonra bu bezginlik başlıyor
00 YorumlaSusmak daha iyi aktivite uğraştır şeylere yoğunlaşmak daha guzel
00 Yorumla
1 yılBelli yol almak için giriş aşaması maalesef öyle oluyor
00 YorumlaHerkeste durum aynı yalnız değilsin karşıdaki çoğu kişi bi çıkar peşinde
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 321 cevap paylaştı.
1 yılNasıl olmasını isterdin? Düşüncelerini merak ettim?
00 Yorumla sürekli ard arda denemiyorum , arada boşluklar bırakıyorum
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Sohbet falan etmeyi severim ama herkesle değil
00 YorumlaE yaani ama yeni insanlar tanımak güzel erkek değil ama.
02 Yorumla- 1 yıl
niye ya ne yanlışımızı gördün
1 yılO yüzden en güzeli görücü usulü boş yapmaya gerek yok😀
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 371 cevap paylaştı.
1 yılben uzun zamandır kimse ile tanışmıyorum gerek yo k
00 Yorumla
1 yılinsan küçükken arkadaş büyüdüğünde yoldaş arar kardeşim bu yüzden arkadaş edinmede sıkıntılar yaşaman normal önemli olan var olan arkadaşlarından ya da işindeki elemanlardan biriyle yoldaşlık kurabilmen
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılAynen baydı artık. Herkeste bır sorun dert olay gına geldi. Tek başıma net daha mutluyum kaldıramıyorum artık insan tanıdıkça midem bulanıyor
00 Yorumla
1 yılülkecek monoton hayat yaşıyoruz iş ev iş ev eğlence kendine zaman ayırma yok ee biriyle tanışsan haliyle oda aynı mod kendini farklı yönlere yönlendiriceksin kitap gezme yeme içme vs bir çok aktiviteler var yani :)
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılNasıl eyleniyormusunuz byuklerimizz
Yoksa yaş mı alalım kendinize başka enayi bakınn
03 Yorumla
Soran1 yılNee
Cevap sahibi1 yılHerkese güvenme inanma kanma stresede vaatlerde kapılma söyleyecek birşeyim yok bende buraya artık girmiycem taşıncam da burdan öyle gerekli insanar çok yalancı sahtekar yalaka olmuşlar 🤷♂️
Soran1 yılNe yazıkki öyle
Gizli Üye(30-35)1 yılArtık öyle bir yerde yaşıyorum ki tanışacak insan bile yok, burası insanlığın son noktası.
060 Yorumla
Soran1 yılNeresi ora
Cevap sahibi1 yılUzaklarda çok, dağın tepesi, birde ilçe diyorlar buraya.
Cevap sahibi1 yılAma iyi sakin yani, ruh gibi kimse kimseyle temas etmiyor. Onunda bı güzelliği varmış yani.
Soran1 yılAsker misin
Cevap sahibi1 yılEvet.
Soran1 yıl😂Şıp diye anladım
Cevap sahibi1 yılÇok mu akillisin ne 😂
Soran1 yıl😂Yaa yaaa
Cevap sahibi1 yılAhhh ahh ama ne var biliyor musun 😂😂
Soran1 yılNe var hocam
Cevap sahibi1 yılAh hocalık yapamadım, denedik ama torpilimiz yetmedi (!)
Birşeyler sezme tedirginliği 😂😂 asker değilim ben yüksek mühendisim, atama dağ başına olunca mecbur geldim.
Soran1 yıl😂Olsun sen bizim gönlümüzün hocasısın
Soran1 yılYüksek mühendis iyi bir şey parası cok galiba benide işe alın
Cevap sahibi1 yılOyy teşekkür ederimmm 😂😂🌹
Cevap sahibi1 yılAlalım tabiii, nerde çalışmak istiyorsun😉
Soran1 yılBen patron olmak istiyorum hocam mümkün mü 😂
Cevap sahibi1 yılGönlümüzün patronu olursunnn 😂😂
Soran1 yıl🥰Ya ama ya teşekkür ederim
Cevap sahibi1 yılNe demek ne demek 🌹🤗🤗🌹
Soran1 yılÇok mutlu oldum cok teşekkür ederim 😂🥰
Cevap sahibi1 yılRica ederim, bu mutluluğun beni de çok mutlu etti, sevgili yeni patronumuz 😂🌹😍
Soran1 yıl😂🥰Patron olmamın bana verdiği yetkiye dayanarak herkese zam evet arkadaşlar 🤝🫱🫲
Cevap sahibi1 yılGelir gelmez hemde 😂😂 yok senin devamlılığın zor, gönüllerimizin patronu olsanda işin patronu biraz zor gibi sanki 😅😂
Soran1 yıl😂Ya kral ye paraları boş ver bidahamı gelcez dünyaya
Cevap sahibi1 yılBenim için sıkıntı yok kanks ne iş yapsamda her şey sabit, devlet bu değişmez 😂😂
Soran1 yıl😂😂Devlette para bitmez hocam yeee
Cevap sahibi1 yılTabi tabi 😂😂 var mı öyle bir planın seninde 😅😅
Soran1 yıl😂Ne planı hocam
Cevap sahibi1 yılDevlete gelmek gibi, devlette misin bilmiyorum da 😅😅
Soran1 yılBen Türkiye cumhuriyetinde yaşıyorum, ama işsizim😤
Cevap sahibi1 yılHmm peki bölüm, alan var mı 🤔
Soran1 yılÇok sen sor ben söyliyiim 😂😂
Cevap sahibi1 yılBak ya 😂😂 sen 3 5 ortaya karışık biseyler yap pardon söyle o zaman bı bakalım 😂😂
Soran1 yılİnşaat var, siyaset var, öğretmenlik var ne ararsan var
Cevap sahibi1 yılÖğretmenlik, nasıl ne şekilde hangi durumda 😄 aydınlatır misin, aydınlanmak istiyorum. 😍😂
Soran1 yılÇocuk gelişimi öğretmeni
Cevap sahibi1 yılOtursan da biraz kpss çalışsan nasıl olur acaba 🤔 elinde ne güzel meslek varken
Cevap sahibi1 yılUyudun herhalde 😂 bende gideyim iyi geceler. 🙏🏻🌹
Soran1 yılUyuyakalmışım ya :)
Cevap sahibi1 yılİyi olmuş işte, uyuyamamakta vardı, dert tasa derken 😉😄
Soran1 yılPert olmuştum ya sorma, sen naptın
Cevap sahibi1 yılBilgisayarda halletmem gereken işler vardı onlara bakıyorum, kafa ağrısı benimde 😅😅
Soran1 yılHalledebildin mi
Cevap sahibi1 yılSayılır sen napiyosun 😄
Soran1 yılBende diğer işlerimi hallettim öyle
Cevap sahibi1 yılTam uyuyordum bir bakayım dedim yazmışsın 😄
Cevap sahibi1 yılİyisin dimi modun düşük gibi sanki, gitmeden bı bakayım sana 😄😉
Cevap sahibi1 yılSen yine gitmişsin herhalde 👋🏻
Soran1 yılEkleyemiyorum seni, ya yorumlar bir sürü,
Cevap sahibi1 yılAynı anda burada olduğumuzda çıkayım ekle o zaman olur mu 🤗 günaydın 🤗
Soran1 yılGünaydın
Cevap sahibi1 yılburada misin
Soran1 yılBurdayım
Cevap sahibi1 yılBi denk dusemedik
Cevap sahibi1 yılBı saat kararlastiralim bari MIT'ten daha gizliyiz madem 😅😅
Soran1 yılYakaladım
Cevap sahibi1 yılTamam sonunda denk düştük 😄
Cevap sahibi1 yılÇabuk çabuk 😂😂
Cevap sahibi1 yılHani nerdesin 😂
Soran1 yılTamamdır hallettim
- Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılTıpkısının aynısı… Sürekli sil baştan, aynı senaryo.
08 Yorumla
Soran1 yılSıkıcı dimi
- 1 yıl
Saçmalık
Soran1 yılKesinlikle katılıyorum
- 1 yıl
Ve şaşırtmıyor.. Bugün yine biriyle date çıktım aynı abv jdjsj bir umuttur yaşamak diyorsun ama nooo
Soran1 yılNasıl geçti gelişme var mı
- 1 yıl
Bir daha görüşmemek üzere jdjsj
Soran1 yılHadi ya neden mesela neyi uymadı sana
- 1 yıl
Yaz dertleşelim yaz hdjshs
Gizli Üye(36-45)1 yılNe gibi muhabbet seversin?
Ya da ilgini ne çekerdi?00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılBizde de aynı ama soru sormadan da tanışılmıyor ve sohbette olmuyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAsıl soru, neden insanlarla bu kadar tanışmak zorundasın?
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. her gün yeni insanlarla mı tanışıp sohbet ediyorsun
00 YorumlaDoğru insanı bulunca sana kıyamadığını anlatacaksın ve içinden doğru insan diyeceksin
25 Yorumla
1 yılÖzel biriyle tanıştığında o standart sorular bile keyiften 4 köşe olduğun sohbetlere dönüşebiliyor.
00 Yorumla- Devamını Gör (84)
Devamını Gör(129)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > İnsanlarla tanışmaktan sıkıldım, hep aynı konular. Sizde de durum böyle mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler