Ya yeter ama bıktım neden böylesiniz burdan tanıştigım kizlar olsun sanl ortamdan tanıştıgım hepsi aynı yaa neden sizce?

Ya kızla tanistık bu siteden (KS den) ortalama 6 saat kesintisiz konuştuk tanıdik birbirimizi biz tabi arkadaş gibi konuşuyoruz her şey iyiydi derken birbirimizi gorelim dedik o bana fake Instagram ver di ben ona istek attim onayladı oda istek atti onayladim falan derken bi kac dk sonra KS sitesinden engelledi tabii bi şe*efsi*lik yapacagını anlamıştım instadan yazdım niye engelledin KS den diye... pardon başkasıni engelleyecektim senimi engellemişim... bidaha olmasın dedim... oda tamam dedi fotograf attik birbirimize tipe bakan bir degilim ancak çirkindi makyajla nekadar duzelirse iste anlarsınız yaa bende attım foto anlık atayim bide dedim instadaki postlar eski oldugu icin belki begenmez diye bende foto attim anlık... begenmedi galiba prensesimiz derken engelledi beni heryerden neden böylesiniz kızlar istediginiz bişey olmadımi engeli basıyorsunuz işinizemi gelmiyor böyle bi olay yaşadınızmı neden kizlar sizce?

Güncellemeler
+1 yıl
Buradan tanıstıgım kişiden hayır ummuyorum belki benim gibi biri çıkar diyorum nadir olanaksız ama ben buna inanmak istedim bundan sonra bidahada kimsenin sözüne talimat getirmem ya ne arkadaşim nede sevgilim ya 1 yıldır kendi kendimeyim o piskolojiyle düşunmek lazim herkes herkesin halinden anlamaz tabikide Biraz empati kurarak konuşun kimse kimsenin halinden anlayamaz!
Ya yeter ama bıktım neden böylesiniz burdan tanıştigım kizlar olsun sanl ortamdan tanıştıgım hepsi aynı yaa neden sizce?