Ben samimiyetsiz, sahte, bir öyle bir böyle, bencil, tutarsız ve yalancı insanlardan bık-tım.

Ben samimiyetsiz, sahte, bir öyle bir böyle, bencil, tutarsız ve yalancı insanlardan bık-tım.

Herkes böyle mutlu ama gördüğüm kadarıyla.
Kendine hakaret edilmesinden mutluluk duyan millet olduk.
Bir cafede bile erkek kıza hakaret ediyor. Kizin yüzünde güller açıyor.
Bu sadece bir örnek.
İnsanoğlu rahat olduğunu belirttiği şeyden haz duymamasi lazım ama tam tersi mutlu oluyorlar.
Bu şekilde davranan insan topluluğu az da değil.
Bir hayki fazla
Tabi aksi düşünenler var ama nerede benimde bilgim yok.
Söylediği ile fiile yansıttığı birbirini tutmayan insanlar.
Hıc ama hiç haz etmiyorum.
Ben gümrüklü bi limanda calısıyorum, buraya rusyadan, ukraynadan genelde çoğu cana yakın, sıcak insanlar, özelliklede kadınları, kadın şoförlerde var aralarında, dillerini bilmeme ragmen gelip çeviriyle sohbet etmeye falan calısıyolar... aynısını türkiyede bi çok kadına ben yapsam sapık vs damgası yerim, örnek veriyorum bi cafede oturuyorum bi kızla uzun süre bakıştıktan sonra bi şekilde instasını buldum ve ekledim tanışmak için, kız reddetti... samimi değil çoğu insan anlaşılmaz, egolu dünya benim etrafımda dönüyorcular
Sözünden dönen, ettiği yalanı ikinci cümlesinde açık açık belli edip daha sonra inkar eden, nankörlük eden, sevgiye söven, saygıyı bilmeyen, düşünmeyen, samimi olmayı yanlış bilen, ön yargılarını benimseyen, sadece gitmeyi bilen, üzülmeyi öğreten, vedaları seven, kalbi yerine beynini bilen, içinden geçeni söylemekten çekinen, kendiyle çelişen insanları görmekten bıktım.
Asılmadığı bi çamaşır ipi kalan erkekleri, sürekli sinsirellalık yapan kızları görmekten bıktım.
Cevap
24Cevap
Zihni fakir, yüreği erozyona uğramış insanları
Samimiyetsiz, yalaka, bencil..
Egolu ya da kalbi sadece kötülüğe çalışan insanları görmek bıktım.
Ruhumu yoran yalan dolanı huy edinmiş yaptığı ihanetden zevk alıp gözüme sokan kişilerden bıktım, bu yüzden engelledim.
Ben bildim diyenleri ve hatalariyla yuzlesmeyenleri. Kendini kusursuz gormeyip oyle gordugunu belli edenleri. Ozetle bir lafi digerini tutmayan dengesiz insanlari gormekten biktim.
Zordur kendin gibi bulmak, bulduğunda ise ayrılmak..
İş yeri dışında insanlara pek tahammülüm yok desem yeridir. Bu yüzden daha çok kafa dinliyorum..
Samimiyetsiz ve bencil ve aceleci insanlar.
Kendilerini okadar ciddiye alıyorlar ki değersiz küçük detaylar olduklarını fark edince yıkılıyorlar.
Çıkarcı, insanların hatalarını gözlemleyip en ufak bir hatada yüzüne vuran, yalancı ve arkadan konuşup yüzüne gülen insanları görmekten bıktım
Ne konuştuğunu akıl edemeden dengesiz konuşan saygısız kırıcı kişiler görmekten bıktım böyleleri israf keşke bütün insanlık anlayışli düşünceli olsa
saydiklarina katiliyorum ek olarak cimriyi de katiyorum
Söylediğin şeyi yanlış anlamaya meyilli olan insanları görmekten bıktım
hava atanlardan alaycı tavırlı insanlardan egoistlerden
Ben sevdiklerime odaklıyım , bıkkınlığım yok bu yüzden.
İnsanlardan uzak yaşıyorum bu yüzden kimseyi görmek zorunda kalmıyorum ve kimseden de bıkmıyorum
Kaba yapmacik soguk iki yuzlu ay defolun parazitler
sadece kednini ve menfaatlerini düşünen insanlardan iğreniyorum. Her geçen gün artıyor
Kesinlikle katılıyorum sana
Böylelerini inan ömür boyu görmek istemem çünkü görünce otomatikmen modum düşüyor
Egolu
Önyargı lı
Sadakatsız
Kendi yapıp karşısındakı kısıtlayan
Sahtekar ve yalancı ve 2 yüzlü
Soru soran insanlardan bıktım.
Kendini beğenmiş insanlardan bıktım
Ben genel olarak insan görmekten bıktım galiba
Ukala şımarık kendini begenmis patavatsız
nasılını geç insanlardan bıktık aw
Samimiyetsiz, yalancı
Dengesiz insanları görmekten bıktım.