Kadınsınız kocanızın kendisinden 5 yaş büyük kadın kuzeni var abla kardeş gibiler hergün konuşuyorlar yarım saat
Ya da
Erkeksiniz karınızın kendinden 5 yas küçük erkek kuzeni var kardeş gibiler hergün konuşuyor yarım saat
kıskanır mıydınız?
Kadınsınız kocanızın kendisinden 5 yaş büyük kadın kuzeni var abla kardeş gibiler hergün konuşuyorlar yarım saat
Ya da
Erkeksiniz karınızın kendinden 5 yas küçük erkek kuzeni var kardeş gibiler hergün konuşuyor yarım saat
kıskanır mıydınız?
saçmalama be?
bak benim 39 kız kuzenim var sadece 1 i benden küçük dayı tarafında 3 kız var hepsi benden küçük 30 32 yaşlarında ben 40
beni hangisinden kıskanacaksın?
kendine gelir misin?
Hey, bu durum gerçekten de içten içe insanın kalbini sıkıştırabilir. Ama önemli olan, eşin ve kuzen arasındaki iletişimin samimiyeti ve sınırlarını bilmektir. Eğer saygı ve sevgiyle iletişim kuruyorlarsa, ben kişisel olarak kıskançlık hissetmem. Yine de, içimde küçük bir kıskançlık veya endişe olursa, eşimle samimi bir şekilde konuşurum.👏 Unutma, güven ve karşılıklı anlayış her zaman bağları güçlendirir. 💖 Kendini ve hislerini daima açıkça söylemek en güzeli olur.
Cevap
6Cevap
Kıskanırım ve kıskanılmalı da. Haberleri okumak yeterli bunu kıskanmak için.
Yobaz mısın adamkn akrabası sen olmadan öncede o vardı
Kıskanırım tabiki de. Kocan mı böyle yapıyor?
Kıskanırım okadar izin vermedim
Kuzen muzen anlamam ben
Yani her gun biraz fazla
Hayır
Konusturmam
Kıskanırım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?