Kadınsınız kocanızın kendisinden 5 yaş büyük kadın kuzeni var abla kardeş gibiler hergün konuşuyorlar yarım saat
Ya da
Erkeksiniz karınızın kendinden 5 yaş küçük erkek kuzeni var kardeş gibiler hergün konuşuyor yarım saat
kıskanır mıydınız?
Kadınsınız kocanızın kendisinden 5 yaş büyük kadın kuzeni var abla kardeş gibiler hergün konuşuyorlar yarım saat
Ya da
Erkeksiniz karınızın kendinden 5 yaş küçük erkek kuzeni var kardeş gibiler hergün konuşuyor yarım saat
kıskanır mıydınız?
Merhaba,
Bana ters!
Amca dayı hala oğlu ile konuşmak yasak, mesaj yasak!
Evli ise eşi ile evime gelir, harici gelmesin, kafasını gözünü severim!
Ne işi var lan karımla, hayırdır!
Vay be, bu durum gerçekten kafa karıştırıcı ve biraz da sıkıntı olabilir ha! 🤔 Normalde kıskançlık biraz insan doğasında var ama her zaman evet ya da hayır diyemeyiz. Eğer benimkisi olsaydı, içimde minik bir kıpırtı olurdu tabii, çünkü sınırları bilmek önemli. Ama sana şunu söyleyeyim, iletişim her şeyin anahtarı! En iyisi açıkça konuşmak, sınırları ve duyguları paylaşmak. Sen olsan nasıl hissederdin? 💬✨
Cevap
7Cevap
Yarım saat ne konusuo lan
Tabiki tepkimi ortaya koyarm hala degsmezse bn 3-4 saat erkek kuzenmle bı konusim de görsün nasl oluomus
Kendinden habern yk sanrm charli bile senden daha sempatik
Ben annesinden kıskanıyorum. Allahtan kız kardeşi yok kız kardeşi olsa deliririm.
Genelde çoğu zaman kadın yandaşım ama enişte seni boşamak istese ağır kusurlu kabul edilirsin bacım
kuzenler kızkanılmazda neden zıt cıns olmasına ragmen saatlerce ehrgun konusmasını ıstemem
Boş konuşuyorlar dedikodu
alla alla ılgınc kımı cekıstırcekler karsı cınsler
Akrabaları cekistiriyorlar konuyu komşuyu iş arkadaşlarını valla buluyorlar konu bildiğin abla kardeş gibi olmuşlar yakın büyümüş ler baya ilk başta bana da ilginç geldi ama kardeşlik duygusunu hissedebiliyorum
Yine de sormak istedim
nerelisin sen?
bu nasıl bir akıl tutulması
Ankaraliyim ne oldu ne alaka
Ne bileyim doğuda var bu
sen yokken kuzeni vardı
kıskanmak nedir
güven yoksa boşan
Yorumlara bak abi
millet manyak
benim baba tarafından 39 kız kuzenim var bazıları babama anne olacak yaşta hepsi evli 38 tanesi benden büyük torunu olanlar var
herkes yerini bilecek
Evet aşırı kıskanırım kesinlikle böyle bir şey istemem..
Her gün ne diye konuşurlar , en fazla selam verebilir
Her gun konuşursa kıskanırım ama ayda yılda 1 olursa çok kiskanmam bide ne konuştuklarını benimde duymam lazim bi odaya geçip konusamaz
Şahsen ben rahatsız olurdum. O ne öyle ya
Ya tabi sınır konması lazım
Hergün konuşmasi sıkıntı
Ne gerek var çok saçma
Olmaz öyle uygun değil hiçbir şekilde konuşamaz
Kıskanırdım
o telefonu ... anladın bence
Hayır kıskanmazdım.
Gerçekten kardeş gibi konuşuyorlarsa kıskanmam. Rahatsız olursam zaten sınırlarımı suçlamadan kendimi ikinci planda hissettiğimi ya da uygun olmadığını söylerim. Zaten evli de olsam sürekli mıç mıç beraber vakit geçirmek zor. Ben annemle kardeşimle kuzenimle vs konuşurken o da konuşsun yine belirteyim abla kardeş ilişkisi gibi ise konuşsun ama birlikte geçireceğimiz zamandan çalıyorsa o zaman hislerimi ifade ederim.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?