Güncellemeler
1 yıl
Bir yıldır sevgiliyiz 4 aydır nişanlıyız nişanlım bu konudan çok şikayet ediyo bugün bana bu durum düzelmezse evlilik olmaz böyle anlaşmayarak olmaz kendine çeki düzen ver dedi kendisi 30 yaşında benim veya onların böyle bi düşüncemiz olsa şu an ben evliydim seni bile tanımazdım dedi bana kendini düzelt olucaklardan sorumlu değilim dedi ben onların abilerim dedi
Ben ne yapmalıyım ki akıl verin
Ben ne yapmalıyım ki akıl verin
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Hayatı zindan edip darlamam ama kıskanırım. Aralarında beni rahatsız edecek derecede bir fiziksel temas ya da samimiyet yoksa dile getirmem bile benimde kuzenim var kardeşim gibi o yüzden abartmamak lazm
Aşırı kıskançlık hem kendine hem karşındakine aşırı zarardır
Hayır akrabasından kıskanmam
Bir yıldır sevgiliyiz 4 aydır nişanlıyız nişanlım bu konudan çok şikayet ediyo bugün bana bu durum düzelmezse evlilik olmaz böyle anlaşmayarak olmaz kendine çeki düzen ver dedi kendisi 30 yaşında benim veya onların böyle bi düşüncemiz olsa şu an ben evliydim seni bile tanımazdım dedi bana kendini düzelt olucaklardan sorumlu değilim dedi ben onların abileriyim dedi
Ben ne yapmalıyım ne yapmam lazım benim
Güven yoksa ilişki biter er ya da geç 😊
Bir yıldır sevgiliyiz 4 aydır nişanlıyız nişanlım bu konudan çok şikayet ediyo bugün bana bu durum düzelmezse evlilik olmaz böyle anlaşmayarak olmaz kendine çeki düzen ver dedi kendisi 30 yaşında benim veya onların böyle bi düşüncemiz olsa şu an ben evliydim seni bile tanımazdım dedi bana kendini düzelt olucaklardan sorumlu değilim dedi ben onların abilerim dedi
Adama güvenin yoksa başını yakma güveniyorsan adamın başını ağrıtma düşün taşın karar senin liskide güven herşeyden önce gelir temeli sağlam atmazsan bina yıkılır evlilikte bina gibidir 😊
Ben ona güveniyorum ama kıskançlık sarıyo beni
Ne yapmalıyım
Kıskançlık yapmanin altinda yatan sebebi bul yine güvenmeye geliyor kıskançlık iki sebepten olur ya karşı tarafa duyulan güvensizlikten ya da insanın kendine olan özguvensizliginden olur yani ben onu elimde tutamam beni terk eder korkusundan Kıskançlık olur senin durumun bunlardan hangisiyse ona göre çözüm bul derim
Elimden giderse diye korkuyorum ben kaybedersem diye özgüvensizlik de var içten içe
Maden sorununuzu teşhis koydunuz çaresizseniz yine çare sizsiniz boşuna nisanliniza hayatı zindan etmeyin kendinizin özvguvenini artırın rahat olun mutlu olun derim karar sizin 😊
Psikolojik sorunların var yardım al
Yardım eder misin bana
Psikiyatrist değilim
Hayır abartmasak mı
Cidden adamı bu sebepten bu dereceye mi getirdin inanmıyorum sana bazı şeyleri abartıyorsun adamı soğutmuşsun durduk yere
Gerçekten böyle mi düşünüyorsun
Gerçekten akıla ihtiyacım var yardıma ihtiyacım var
Onu kaybetmek istemiyorum
Evet
Kürt değilim
Erkeğim ve evet
ederler haklılar nikah düşüyor çünkü :D
kadın eder
Erkek için konuşursak evet
kuzenimle nişanlıyım?
Sanmam hıc
ederler