Artik nefesim kesiliyor dayanamiyorum neden insanlar bu kadar vicdansiz neden?

Almanci kizlari biliyorsunuzdur ama bilmeyenler icin anlatayim bizim kizlar almanyadq yaşayan turk kizlarin makyajina laf etti diye konu basladi ve almancilar hiz kesmeden devam ediyor okuyor bir b*ok olamıyorsunuz en kotu markalari taksitle alip yuzunuze suruyorsunuz diye dalga gecmeye basladi ve devam ettiler hatta tc kizlari ulkelerinde olduruluyor cok da ustlerine gitmeyin seklinde yazilar paylasildi bu sekilde kucumsediler asagiladilar sanki turkiyedeki turk kizlari kendileri olmeyi istiyormuş gibi ya bu nasil vicdansizlik bir makyaja laf etmek ayri kadin cinayetleri gibi insan canının oldugu bir konu ayri sen nasil boyle ulkedeki cinayetleri ornek gisterip turk kizlarini asagilayabilirsin ya aklim almiyor ki sanarsin almanya da cinayet hic yok tez zamanda almanyada bu kızların cesetleri cikar insallah diye dua etmek istiyorum artik yeter katil ve tecavuzculerin ellerine dussunler de akillari baslarina gelsin boyle bir konuda magdura laf etmemek gerektiğini ogrensinler insallah Almanya boylelerini bize geri gonderir almanlarin da hakki niye multeciler hep orada ki degil mi suriyelilere laf ederler suriyelilerin en azindan sebebi var sizin neyiniz var para icin vataninizi sattiniz degil mk
Artik nefesim kesiliyor dayanamiyorum neden insanlar bu kadar vicdansiz neden?