19 yaşındayım evde zorla tutuluyorum ne yapabilirim?

Teyzem enisteme fabrikasından asılan evli kadının kocasına yazmak için hesap açmami istedi hesabi acıp verdim ordan kendi eski sevgilisine yazmış ve durumu bana mesajla anlattı. Annemlerle kavga edince annem telefonumu aldı ve mesajları görmüş ben suçlu oldum. Evde şiddet var karakola şikayete giderken zorla eve geri getirdiler. Tehtit etmeye basladilar ben 11 yaslarindayken benden 5-6 yas buyuk kuzenim benimle doktorculuk oynarken bacak arama dokunuyodu boynuma elliyodu. Oyun sandiğım için kardeşime dokunmustum bi kez o sekilde kardeşimde kız ama ben çok küçüktüm (kardesim 6 ben 12 yaş civarındaydık) ailem kardesini taciz ediyo der seni şikayet ederiz bizi şikayet edersen diyolar ellerinde hiçbi kanit yok. Ceza alırmıyım. Babamın daha onceden de bana şiddet uygulamisligi var darp raporu vardi elimde şikayetimi zorla geri çektirdiler para cezasina cevirdi onlarda hapse girmek istemedigi icin 5 yil icinde bi suç işlerse direk hapse giricek. Polisi arayıp şikayetçi olmalımıyım. 3-4 yaşından beridir şiddet uyguluyorlar daha kücük çocukken karanlık banyoya kilitliyodu ağzıma kasıkla pul biber dolduruyodu çok bunaldım üniversite okuyamiyorum ailem yüzünden elimde bikaçtane sertifika var onlarla iş bulabilirim hastanede veya eczanede ama nasıl çıkıcam evde bilmiyorum kapiları kilitleyip anahtarları saklıyolar camlarda demirlik var çıkamıyorum camdan bile. Ne yapmalıyım

19 yaşındayım evde zorla tutuluyorum ne yapabilirim?