Sınıftaki çocuk bana zarar verecek diye korkuyorum. Ne yapmalıyım?

Arkadaşlar kısaca olayı anlatayım

Sınıfa yeni bir çocuk geldi, öyle sessiz ve soru sorulmadıkça konuşmayan, donuk bakışlı birisi. Ben de şaka amaçlı yanına gidip sınıfın ortasında ders sırasında atar gider yaptım, bir ara laf ettim ve hatta omzuna falan dokunarak ittim.. ama çocukta bırak sinirlenmeyi, mimik bile oynamadı.. öyle gözünü kırpmadan bana bakıyordu sonra ben yerime geçtim ve hâlâ bana bakıyordu sonra bir tane arkadaş geldi, buna bir fotoğraf gösterdi bu kişiyi tanıyor musun diye, çocukta dışarıda konuşalım diyerek çıktı ve birkaç dakika sonra geldi sonra da fotoğrafı yaktı ve hepiniz geberin dedi... Neyse zil çaldı, çocuğa benim arkadaş kasıtlı olarak omuz attı ve gider yaptı, çocukta buna vurdu.. arkadaşım resmen bayıldı gibi yani kendine gelemedi.. şimdi herkes bana sen ayvayı yedin, çocuk seri katil gibi zaten, kesin sana da zarar verecek diyerek dalga geçer gibi söylendiler.. şimdi ben aşırı korkuyorum.. ya bana da zarar verirse? Harbiden de seri katil tipi var.. tuhaf yani.. ve madde kullanıyor gibi düşünüyorum çünkü hal ve hareketleri öyle andırıyor.. bilmiyorum.. özür mü dilesem? Bana zarar verir mi? Ne yapacağım?
Sınıftaki çocuk bana zarar verecek diye korkuyorum. Ne yapmalıyım?