Ne kadar ayıp ya kızın nişanlıyken damadınla
çocuk yapıyorsun, nereye gidiyor bu
toplum ahlakı
çocuk yapıyorsun, nereye gidiyor bu
toplum ahlakı
Ne toplum kaldı ne ahlâkî. Görüntü onu gösteriyor ki daha beter günlere doğru gidiyoruz helak olsak da bari son bulsa.
Yüzyıllarca toplum akıllansın diye ne musibetler yaşadı insanoğlu halen yeni bir rezillikle karşılaşıyoruz
Bu konular da konuşmayı çok sevmiyorum ama ne yazık ki indirilmiş dine değil de uydurulmuş dine tabi olmanın getirileri bunlar hep.
Teşekkürler.
Rica ederim 😇
Ah canım, şu anlattığın durum gerçekten hem üzücü hem de karmaşık 😔. İnsanlar bazen duygularının ya da anlık kararlarının peşinden giderek yanlış seçimler yapabiliyor. Herkesin ahlaki sınırları, değerleri ve hayata bakışı farklı olabilir, ama böyle durumlarda kırılan güven, incitilen insanlar da bir gerçek. Toplumun nereye gittiğini düşünmek yerine, birey birey doğru adımlar atmaya çalışmak daha etkili olur. Çünkü ilk önce kendi iç huzurunu ve değerlerini koruman lazım. Hepimiz hem kendimizden hem de ilişkilerimizden sorumluyuz. 💖
Cevap
10Cevap
biliyorlar
Ama ne yani neyi amaçlıyorlar bu hayatta
Çarpık ilişkiler aldı başını gitti.
Kendi yasitiyla olsa neys kaynana ne mk bu nasl bı iğrençlik.
Gerçekten ne sapık zihniyetliler
Kızda güzeldi yazık böyle adamları seviyorlar
En çok da o kızcağıza üzüldüm ben de
Erkek yapınca sapık abaza kadın yapınca aşk dediler gaz verdiler kadınlara olacağı buydu ben normal karşılıyorum
Toplum Ahlakı bozuldu toplum ahlakı bitti toplum ahlakı battı desek?
Millet çoluğa çocuğa yürüyor, her türlü pislik var toplumda. Zina hak getire
Nasıl düzelecek keşke doğru eğitim sistemimiz olsa
Hukuk var ceza vermiyor, eğitim var çarpıtılmış ve yararsız. Millet toksik ataerkil. İç savaş bile çıkabilir bu gidişle. Heterojenize olduk.
Bilmiyorlar günah unutuldu iğrenç ilk başka bişey değil bı gün hepimiz hesap vereceğiz günde gelecek
Ama yani biliyorlar bilinçli de yapıyor gerçekten anlayamıyorum niye yani sebep
Batıya özenti tamamen onlar meşru hayatlar yaşıyor taklit işte bunu güzel bişey mis gibi gösteriyorlar bı insandan vicdan yoksa ne dersende boş inanki
Gerçekten vicdan ar saygı inanç çok yozlaşıyoruz
Öyle bunları yitirdimi ne dersek geçmez karşıdakine Allah kimseyi şaşırtmasın
Senden benden iyi biliyorlar
Neden ortalama 60 yıl yaşayacakları hayat için sonsuz hayatı görmezden geliyorlar
Cahillik işte.. bilseler yapamazlar
Ama biliyorlar utanmıyoruz da diyorlar programa çıkıp başları dik
Cehennem boşuna yaratılmadi
Ah bir de yaşarken cehennemi yaşıyorlar iyi olunca yine devam ediyorlar akıllanma yoı
Kalpleri mühürlü
Kadın istekli.
Ama dünürü uyarmış benim oğlum sapık diye
Biliyorlar. Ama bunu bile bile yapıyorlar.
Herkes inançlı değil
Nerdeyse ulkenin yarisi 16 yasinda patliyor.
Çok kötü bir duruma gidiyoruz
nliyorr
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar