ՏҽӀɑʍՏ
Veya söyle soralım; evlisiniz ve boşanmış kadın bir arkadaşınız var, eşin evde veya sonradan eve geliyor, ne yaparsınız¿

ՏҽӀɑʍՏ
Veya söyle soralım; evlisiniz ve boşanmış kadın bir arkadaşınız var, eşin evde veya sonradan eve geliyor, ne yaparsınız¿

öncelikce boşanabilen kadınları tebrik etmek istiyorum çünkü çoğu kadın boşanmaya korktuğu veya çekindiği için sevmediği ve onu hak etmeyen bir insan evladıyla yaşamak zorunda kalıyor. boşanabilecek cesarete ve güce sahip olan kadınlar görünce çok mutlu oluyorum. soruya gelirsek bence yanlış bir durum yok sonuçta arkadaşın için gidiyorsun ama yine de dikkat etmekde fayda var, insan zihniyeti çok farklı bir yapı yanlış anlaşılabilecek her hareketten kaçınmanı tavsiye ederim ki kimse boş konuşup başını ağrıtmasın. millet bu ara kendisini ilgilendirmeyen şeylere burnunu sokmayı çok seviyor
Ben bu toplumun zihniyetinden nefret ediyorum, boşanmış olunca namussuz olmuyorsun, zira evliler birden fazla sevgili yapar hale gelmiş, en azından kendine saygısı olan biri, eşi ile anlaşamış, ayrılmış, evli iken altında fingirdememis, hani boşanmış kadin ihtiyacı vardır, diye, pislik düşünceler ile yaklaşan insanların, da zihniyetinin 7 ceddini, zkeyimm, Insanin fikri ne ise zikri o olur, dürüst insanın aklına yanlış bir durum gelmez, kişi kendinden bilir işi,
Görüşün alnından öpesim geliyor..
Helal olsun sana yazına
Rica ederim balım 🩷
Ya ben anlamıyorum bu nasıl vir kafadır... Güvenmediğim bir insan ben tekken de hanemden içeri giremez. Ama ben kocama güveniyorum arkadaşlarıma güveniyorum en önemlisi kendime güveniyorum ve saygım var. Başta kendime olmak üzere sevdiklerime...
Herkes benim kocamın peşinde diye düşünmek kadar abes bişey yok.
Helal kız sana eic'ım benim
Ben thank u cano
Yoo yanlış bir durum göremiyorum burada. Sonuçta arkadaşı için gidiyor oraya eşi için gitmiyor ya. Ayrı bir odada takılırlar beraber. Artık çay mı içerler kahve mi içerler ne yaparlarsa yaparlar diğer tarafta. Benim eşimin de arkadaşı geldi bize. Diğer tarafta onlar takıldı sonra gitti kadın.
Selam verip nasılsın diye sorulmasına bile ayar olan insanlar var 😒 arkadaşını ne duruma düşürdüğünü umursamayan.. çok tuhafıma gidiyor bu, ben ne yapardım bilmiyorum ama tuhaf ya.
O zaman kocasına güvenmiyor.
İkisini de zan altında bırakıyor, çok ayıp bence. Boşanmış kadınlara yakıştırılan şeyler çok haince, alçakça.
Bir kez daha katılıyorum sana ✌️👏🧿
(^-^)/🙏
Böyle bir durumda, toplumsal önyargılar devreye girebiliyor maalesef. Ama dostlukların medeni seviyede yürütüldüğü, güven dolu bir ilişki içinde bu tür şeyler sorun olmamalı. Eşinden ya da arkadaşından şüphe duymak yerine, ilişkilere açık bir şekilde yaklaşmalısın. Eğer eşin bu durumu rahatsız edici buluyorsa bunu konuşup sebeplerini anlamaya çalışırsan daha iyi olur. İnsanların medeni halleri üzerinden yargılanması yerine, güvenin korunması ilişkinizi çok daha sağlıklı kılar. 🌸✨
Nezaket ve saygı her zaman ön planda olmalı. Yanlış değil, ama herkesin sınırlarına ve hassasiyetlerine de dikkat etmek önemli tabii. 💖
Cevap
49Cevap
Normalde eşinin evden çıkması gerekir gadası
ya da arkadaşı eşim var müsait değilim demesi gerekir
Bizim toplumumuz eşinden ayrılmış kadına iyi niyetle yaklaşmaz. O artık yolludur, açık kapıdır falan. Kişiler değil düşünceler vebalıdır
Ne böyle bir düşünce tarzına hakim oldum ne de bu düşüncede olduğunu hissettiğim biri ile samimiyet içerisinde oldum. Herkes kendi kapısının önünü temizlesin
Ama boşanmak kadar normal bir şey yok ki artık hâlâ bunu aşamayan zihniyetleri görünce tilt oluyorum ben de
Toplumda varolan normları değiştiremiyoruz ne yazık ki. Nato mermer, nato kafa
Aynen maalesef
Konu sadece boşanmişlikla alakali değil bence sadece arkadasim bana gelecekse, esimin öğle vardiysenide cağririm veya uzun zamandir görüşemediyses ve sabah vardiyesinde gelecekse, esime bildiririm cünkü rahat sohbet muhabbet edilmez diye... aynisinida arkadasimda yapar, onun Eşinin iş odasi var, ya orada olur ya da bahcelerinde cimen vs bicer yani bişeyler yapar...
Bu ara boşanmiş kuzenim var ve o gelince Esimlede beraber oturuz... sorun edilmez... mutfaktada biseyler yapinca kendi sohbetimizi ☺️ yapariz sonra hep beraber oyun vaktimiz olur...
Ben şimdi kendimi düşünüyorum da. Yani bekarım şu an. Evli bir erkek arkadaşımın aile ortamında ne işim var? Arkadaşım ve eşi. Bir de ben. Gitmem ki zaten.
Soruya gelince; boşanmış bir erkek düşünelim. Arkadaşının evine gidiyor. Arkadaşı, arkadaşının eşi ve kendisi. Saçma geliyor bana.
Aynı şekilde; boşanmış bir kadın. Arkadaşının yanına gidiyor. Arkadaşının eşi de var. Ne alaka diyesim geliyor.
Evli, bekâr veya boşanmış farketmeksizin birinin bir evli çiftin yanında ne işi var ki?
Nadiren zaman, mekân, durum, iş vs için belki denk gelebilir, olması gerekebilir. Ama ben mesela bu akşam evli arkadaşımın evine niye gideyim?
Bence saçma.
Hayır ya neden yalnıs olsun. Malum sebeplerden diye düşünüyorsak bence daha bile iyi. Eşi yanındayken zaten kendisi saçma sapan hareketler yapıyorsa o erkek eşinin olmadığı zamanlarda kim bilir neler neler yapıyordur. Taartmak ölçmek için ypaılabilir gibi :D
Değişik bir bakış açısı 🙄 nedense hep kuyruk sallayan boşanmış kadın oluyor, aç ya onlar yazık
Hayır yaaa bu toplum biraz garip. Ne olmuş kadın boşandıysa. O kadın mutsuz olayım, evliliğim kötü gitsin diye mi evlendi? Daha keskin yaraları acıları var. Daha çok sarıp sarmalamak lazım böyle insanları. Bazen diyorum ki iyi ki akrabalık neyin yok bende. Bu toplumun saçma adetlerini almamışım iyi ki. Saçma sapan düşünceler, yargılar... Benim çoook iyi bir arkadaşım var 29 senelik en yakın arkadaşlarımdan birisi. Geçen eşi benim için diyor ki ona '' artık bekarlarla çok takılmasan mı?'' Yoldan çıkarırmışız. Bilmiyor ki eşini kaç kere tekme tokat başka kadınların koynundan aldım sen evlisin nasıl böyle bir şey yaparsın diye. Hep ön yargılar bişeyler. İnsan hak ettiği değeri göremediğine üzülüyor...
O kadar haklısın ki, ekleyecek bir şey bulamadım..
Sakınan göze çöp batar. Bir insanın içi bozuk ise bağlasan da yine her türlü fettanlığı içinden geçirir ve yapacağını yapar. En başta böyle şeylerden kuşkusu olan çiftlerin güven sorununu aşması gerekir. Yoksa en ufak bir olayda taraflardan birinin içine kurt düşececektir.
Maalesef toplumda bu tip etiketler ve sonucu olarak ötekileştirmeler hala mevcut.😏
Şöyle bir şey ki misafirliğe gitmesinde Bir yanlışlık yok tabii ki gidebilir ama misafirliğe gittiği zaman mesela eşi ayrı bir odada oturur kadınla arkadaş ayrı bir yerde oturur sohbet ederler sonra güzel bir şekilde medeni bir şekilde gider ama böyle zırt pırt o kadının da o adamına kızın evine gelmesini Ben doğru karşılamam ha bunu da bir art niyeti yok art niyetli olarak düşünmeyelim Ama doğru bir yaklaşım olmaz şahsen ben evli olsam Benim eşimin ikide bir de evli olan birisinin evine gitmesini doğru olmazdım ya yanında ben olmalıyım ya da sonuçta mesafe olmalı diye düşünüyorum.
Şimdi Bazı şeylerde iyi niyet iyi niyet diye diye kendimizi korumazsak belli bir zaman sonra Bayram değil seyran değil eniştem beni niye öptü derler
Kadın kadının kurdudur diye boşa dememişler.

Görseldeki gibi hayal ediyorsunuz ama gerçekler üstte yazıyor. Zaten bir kadın oğluna gerekli terbiyeyi vermek yerine oğlunu adam edecek gelin arıyor. Bir kadının başka bir kadına atacağı en büyük kazık budur. Boş yere gelin kaynana çekişmesi olmuyor bu ülkede.
Doğru bir konuya değinmişsin
Biliyorum ve keşke yanılıyor olsaydım
😒😏😒😏😒
Boşanmış bir kadının evli bir arkadaşının evine özellikle eşi evdeyken gitmesi yanlış değil ama toplumda yanlış anlaşılabilir. İnsanlar hemen dedikodu yapar. Bu yüzden dikkatli olmakta fayda var. Niyet önemli ama dışarıdan nasıl göründüğü de önemli. Eğer arkadaşın ve eşiyle aranda sağlam bir güven varsa sorun olmaz ama yine de baş başa kalmamak en iyisi. Gölge düşmesin.🌷🙏🏻
İnsanlar o kadar boş ki, sen evde otur kimseye ilişme yine dedikodu yapıyorlar.
Aynen öyle. Sen ne yaparsan yap illa bi kulp bulurlar. O yüzden kimseye yaranamazsın en iyisi kafana göre yaşamak.
Selam,
Ben bir sorun göremiyorum burada ama istemem açıkçası. Yani bunu tam tersi düşündüm, benim eşim varken eve benim erkek arkadaşım giremez. Öz güvenimden alakalı değildir, düşüncelerini bilemem o yüzdendir. Kadının boşanmış veya hiç evlenmemiş olmasına bakmadan ben yokken sadece eşimle başbaşa olmaları daha doğru olur diye düşünüyorum.
Yine dünkü konuya geliyoruz Procum, yapmak isteyen her türlü yapar. Biliyorsun sadakatsiz insanın önünde hiçbir şey durmaz duramaz.
Doğru diyorsun ablacım. Bir kuşu salacaksın, gelip senin yanına konmuyorsa zaten senin değildir. jdjdjd
Kuş kadar sadakate sahip olmayan insanlar var, hayvanlar kadar diyelim de yelpaze genişlesin
Bir şeyler yazdım ama sildim, neyse. jsjsjd 🙏
Bugün sana ayılıp bayılan yarın başkasına ayılıp bayılıyor. Bu da bazı insanların kalitesizliğini gösteriyor, ne kendisine ne karşısındakine ne de sıradakilere saygısı var. Herkes kendine yakışanı yapıyor neticede.
Doğru vallahi çok doğru... Maşallahları var ya, pohpohlanmayı ilgiyi ne kadar çok seviyorlar. Şu sitedeki 3-5 insanın bile ilgisini isteyenler var. Ne gerek var ki, zaten seni seven var. Saçma sapan işler...
Al birini vur ötekine. Neden kimse artık birini sevmeye cesaret edemiyor, evlilik hayali kurmuyor, yalnızlığı tercih ediyor? Ha hepsinin sebebi bu tip insanlar. Ben onlara duygu tüccarları diyorum, aşkı kullanarak saçma sapan ilişkiler kuruyorlar birbirleriyle. Ulan siz aşkın ne olduğunu bir bilseniz, o ilişkilerinize 'aşk' demeye utanırsınız.
Vallahi öyle. ♡ Ben bir şey deyince "saçmalıyorsun Pro" diyorlar birde. Sen aşkı yaşamamışsın ki nerden bileceksin? Azıcık ilgiyi hoşlantı yine 'aşk' zanediyorlar. Neler neler ya amann... Midem bulanıyor bu tür insanları gördükçe duydukça. Zor geliyor insanlara 1 kişi insan gibi sevmek. Allah'ım onlara da keni gibisini versin...
Öyle zaten, şaşmaz. Allah kim ne yaşattıysa onu ona yaşatır.
İnşallah ablam inşallah.
Medeni durumla ilgili değil bekar da olsa gidilmemeli uygun değil. Adam eve sonradan geliyorsa misafir olan kişi düşünüp kalkacak düşünmeyen biriyse bir daha eve davet edilmeyecek
Misafirlikten öte aslında, arkadaş sonuçta eve çağıran o, gitmek üzereyken otur otur diyen de onlar diyelim mesela
Ben evime davet ettiysem rahatsız olmam, rahatsız olduğum kişiyle zaten arkadaş olmam ama ben arkadaşımın evine gitsem eşi geldiğinde rahatsız olur kalkarım insanoğlu bu belli olmaz şimdi otur kalkma der sonra içinden neler der düşünür bilinmez. Buna benzer bi olay kadın arkadaşını evine çağırıyor eşi işten gelince ayaküstü arkadaşıyla eşinin sohbet etmesinden rahatsız olup kadını yolluymuş gibi anlatıyodu🤔 kimsenin içini bilemiyosun bu insanlar bu kirli düşüncelerini bellide etmez o yüzden bu duruma düşmemek için herkes kendine dikkat etmeli
Evet orası doğru
Gelsin yani içi fesat olan şöyle düşünür "boşanmış kadın adamın üstüne atlarsa ilişkiye girerse birbirlerine aşık olurlarsa"... boşanmış kadınlara niye bu kadar art niyetle yaklaşıyorlar
Ben de anlamıyorum işte, böyle damgalanmış gibi hissettiriyorlar
Hissetirsinler ben de onlara hissetirdiklerinden daha kötüsünü hissettiririm boşanmış biri olarak... Böyle yapanlar ancak yaptıklarından daha beteriyle had bilirler
İnsan arkadaşım dediği kimseden böyle şeyler beklemeyince, tuhaf oluyor valla
Daha ne tuhafliklar göreceğiz acaba
İlk önce güvenmediğim kimseyi evime almam zaten.
Eşim evdeyse onun rahat etmesi için eşimi evden kovarım o gelir rahat rahat otururuz. Eşim sonradan geldiyse de sorun etmem gelir bi selam verir odasına çekilir. Doğru olan budur bence boşanmış arkadaşımdan rahatsız olan evli kadının ahlakı yoktur
Aklı başında, hanımefendi, nasıl görüneceğini umursayan bir kadın boşanmış olduğunda da kendine aynı nezaketi gösterir diye düşünüyorum. Zırt pırt evli arkadaşına gitmez mesela. Müsait zamanı önemser. Çok acil çok önemli bi durum yoksa rahat rahat git gel yapmak istemez. Bu kalite meselesi biraz da. Medeniyetle gevşekliği, umarsızlığı birleştirmemek lazım. Asıl medeniyet içinde nezaketi, öz saygıyı, kaliteyi içermelidir.
Hayır yanlış değil benim arkadaşım yanıma gelebilir ben bunu sorun etmem sorun edeceksem ortada büyük bir soru işaretleri vardır demek ki ama normal şartlarda geyet doğal gelebilir gidebilirim normal bir durum
Evet bence de, ya eşe güvenilmiyor veya arkadaşa.. bana aşırı saçma geliyor.
Kesinlikle saçma
İnsan kendini tuhaf hissetmez mi 🙄
Bana yapılırsa bana yapan kişiyle Arkadaşlığımı bitiririm. Kötü niyetli insanları görmek istemiyorum
Kesinlikle doğrusun.
🌼☕
😘😘
Eşim evdeyken arkadaşım gelmemeli ben medeni değilim o kadar😃 kendi kocası olunca birlikte yemek yeriz ama boşanmış bir kadın olsun olmasın eşi evdeyken üçü oturmamalı ya bana doğru gelmiyor…
Hayır ya birlikte oturmaya gitmemişler, kadın aynı cinsten arkadaşının yanına gitmiş pat eşi gelmiş eve mesela
Evet
Eşimle asla tanıştırmam..
Onları bir araya getirmemek üzere elimden geleni yapardım..
Ama neden?
Kocamla tanıştırsam arkadaşım hemen yürür, arkamdan iş çevirir..
Ama o zaman arkadaşında iş yok yani neden güvenmiyorsun arkadaşlığını sürdürüyorsun ki 🙄 kafamda deli sorular
Güvenirsem sırtımdan hançerlenmiş olurum..
Kocana da güvenin yok o halde hemen kıza kapılacaksa ikiside boşmuş
Bazı erkekler boşsa neden eşlerini bırakıp burada takılıyorlar?
Boş oldukları için 😂 bu nasıl soru ya
Boş oldukları için değil eşlerinden ilgi görmedikleri için burada takılıyorlar..
E o zaman eşine ilgi ver aldatır mazallah 🤦🏻♀️
@eskilerdentuba Evli değilim..
Eşim olursa bakarız..
Umarım eşin olursa bu denli cahil olmazsın tatlım.
@eskilerdentuba Kimin ne düşündüğü önemli değil, cevaplara saygı duyulsun yeter..
Bunun cahillikle bir ilgisi yoktur. 😉
Tatlım aldatacak adam ilgi de versen dünyayı da sersen aldatır hala erkekleri çözememişsin yok eşimle arkadaşımı tanıştırmam bilmem ne zırvalarını bırak eşin adam değilse her halükarda seni boynuzlar.
@eskilerdentuba katılıyorum sana. İlgiyle falan ne alakası var Allah aşkına, aldatmak karaktersizlikten, ahlaksızlıktan, şerefsizlikten ötürü.
Boşanmış olunca ne oluyor ki anlamadım kara parami aklıyor vatan haini mi oluyor anlamıyorum ki erkek boşaninca bekar kadın Boşaninca dul ama bunun adı adalet 🤯🤯
😒 maalesef herkes öyle düşünmüyor
Kime göre neye göre böyle düşünme hakkı oluyor ki insanlar da
Valla boşanmış kadını evine sokmak istemeyen insanlar var
😳😳😳😳 şaka dimi bu ben bunu ilk defa duyuyorum vallaha 😳😳😳
Yoo ciddiyim..
Ya ama insanlar hata yapabilir anlaşamaya bilir veya ne yasadi da boşandı diye düşünmeden bu kılıfı düşünüp ayrıştırıcı davranmak hoş birsey değil ki bu tarz düşünen ve davranan kişilerle arkadaş yapmakncok yanlış bence
Katılıyorum ama bu düşünceye sahip olduklarını başa gelmeden anlayamazsın
Boyle düşünen davranan birisiyle gerçekten sohbet muhabbet etmek isterim acaba düşünceleri ve savunmaları nasıl olacak çok merak ediyorum
Eşime güvenmiyorsam boşanırım kendime güvenmiyorsam intihar ederim, arkadaşıma güvenmiyorsam da geberdürüm 😂
Ama güvenmediğim biriyle neden arkadaş olursun ki
Ya işin gırgırı o. Bu şekilde bir durum yaşanırsa eğer güvenmediğimi hissedersem direkt olarak ilişkimi keserim
Yanii.. kendini çok basit ve ucuz hissettiriyor o boşanmış kadına değil mi?
Arkadaşının kocasına bile gözünün kayması maalesef büyük bi ahlaki yoksunluk, eğer gerçekten böyle insanlar varsa. Gerçi ben bizzat yaşadım bu durumu arkadaşım boşanmış bi kadın değildi ama maalesef kocişkomu elimden aldı şırfıntı jxkdmdmdm
Bak öyle pislikler de var tabii ki.. ama herkesi aynı kefeye koyamayız ya
Tabii ki öyle kimse başka biriyle aynıymış gibi değerlendirilemez.
İyi biri olarak cevaplarsam bişey olmazama art niyet arayacak olursam evli kadının eşi evdeyken, boşanmış kadını davet etmesinde bi art niyet ararım
Hayır mesela eşi evde değildi ama eve geldi bir anda 😒
Öyle bir durumda da boşanmış olan kadın "ben de gideyim evime" deyip kalkmalı.
Boşanmış kadının bekar kadınlardan farkı ne?
Bana göre bi farkı yok. Lakin toplumda boşanmış kadın evli kadının kocasını ayartır görüşü var ayrıca evli olan erkeğin de o kadını ayartmaya çalışıp eşini aldatır görüşü var. Bu toplumda genel olarak gözetlediğim durum. Şahsi fikrim olarak normal bir kadındır. Ben evlenip ayrılmış çocuğu olan bir kadınla evlenmiştim. Benim için normal insanlar yani
🤌
Ama genel Türk toplumunun yapısı anlattığım gibi
Hiçbir sorun yok, özgüvenli kadın arkadaşını eşinden kıskanmaz. Arkadaşını tehdit olarak gören kadının özgüveni yoktur.
Aynen katılıyorum..
Ya da demek eşine inancı yok 🤏
Ama düşünsene boşanmış kadın sensin ve sana bu konuyu açıyor falan, nasıl hissedersin?
Çok kötü hissettirirdi bu açıkçası. Buna benzer bir durum yaşadım iki arkadaşım evlendi biri kız biri erkek. Sonra arkadaşımın eşi de benim arkadaşım olduğu için iş için yardımcı olmak istedi bana. Arkadaşımın kıskandığını hissedip bağımı komple kopardım. Kıskançlık besleyen arkadaş bana samimi gelmiyor. 🤔
En doğrusu bu galiba, bağı koparmak. O da buna anlam veremeyecek, normal olan şüphelenmesi ve kıskanması ona göre çünkü
Aynen öyle. Bana göre gerçek arkadaş zaten böyle düşünmez ve seni asla tehdit olarak görmez. Yani ben baksam eşine ben evlenirdim zaten benim arkadaşımdı kendisi de. Demek ki ilgimi çekmemiş ki yüz vermemişim gklşş
Herkese yakıştıramazsın bunu.. bence bazı insanlar gerçekten hasta
Ondan güzel olan kadınları kıskanıyorlar rekabet var kadınlarda farkındaydanız bir kadın evlenince tüm arkadaşları siler. Ne hikmetse de hep güzel olanları jlşş sanki tipsiz eşlerine Bakacaz yahu..
Yazık bunların kafasına! Aynı şeyi sevgili yapınca da yapıyorlar.
Bir de o kesim var doğru diyorsun, sevgili yaptığı için arazi olan. O kadar hayatsız oldukları için bir adam için kadın için arkadaşlarını siliyorlar.
Arkadaşım dediğim insana güvenmeliyim, benim gibi olmalılar. İnsan eniştesine bakacak kadar düşmemeli, o kadar zavallı olmamalı
Evet zaten doğru kadın asla bakmaz, hatta senin adına o iki kat mutlu olur. Karaktersiz insan eşine bakar ancak insanın.
Evet dedikodu ve yanlış düşünceler oluşur... Sosyal medya insanları paronayak yaptı çeşitli fanteziler gerçek oluyor
Ama neden hemen dul da demek istemiyorum ama işte dul kadın evliliğini bozar düşüncesi geliyor herkesin aklına, sonuçta arkadaş yani
Yanlış değil, yanlış olduğunu düşünende bi bozukluk vardır. Eşimin arkadaşı da gelirse selam verip başka bir odaya geçerim rahat etsinler diye
Selam verilmesinden bile haz etmeyen insanlar var 🙄
Hani arkadaş şey demiş kocasına, ben de biriyle böyle muhabbet etsem hoşuna gider mi? Haklı mı acaba davasında 😒 anlamıyorum
😅😅
Güvenmediğin bir esin olursa zaten bekar kadın boşanmış kadın farketmez ki ayrıca arkadaşın eve gelmesi gayet doğal esin evdeyse de başka odaya geçer kız kıza muhabbet edersiniz. Güven duymadığım bur koca da hayatımda olmaz zaten😏
Boşanmış olmak insani vasıflarını yitirdiği manasınamı geliyor. Veya boşanmış bir kadın açık kapı gibimi görüyorsunuz. Boşanmış olunca evli arkadaşının kocası, karısını bayıltıp kadınlamı beraber olacak. Bu ne saçma soru ben erkek olarak tiskindim sorudan kadınlar nasıl tahammül ediyorsunuz.
Bunun yanlış bir tarafı yok. Kişi arkadaşına güvenmiyorsa niye arkadaşı o zaman? Ne var bunda illa ki aralarında bir şey mi olacak? Kim fesat dusuncede ise bilin ki o yapıyordur öyle
Kadinin ya da erkegin boşanmış olması değil mesele evli çiftlerin evine arkadaşları gelmemeli ya ben rahatsız olurum karşı tarafın niyeti ne olursa olsun
(trol içerir sjsjs)
Sataşmayalım lütfen 😒
Olmazsa olmazımız
Olmazsa daha iyi olur 😏
Kendine iyi bak
Noldukine
Bence arkadaşınıza ve eşinize güveniyorsanız bi sıkıntı yok gayet normal ha bosanmıs olan arkadaşınız düzgün değil bir şüphe bırakıyorsa içinizde uzaklasın derim güven olmaz kadın milleti çünkü bazen benşm eşim de erkek arkadaşını eve cagırıyor Samimi değilim hepsiyle 3 4 tanesiyle sohbetimiz var öyle diğerleriyle dışarda takılır bi tanesi boşanmış yine gelmedi hiç ama yan yana odugumhz oldu yenge bana kız bul der sadece yani güven meselesi
Niye yanlış olsun. Ben öyle bir durum yaşasam mesela, örnek veriyorum. Elbette gelebilir. Öyle şey mi olur 😄. Saçma buluyorum önyargıları ben
Evet ama arkadaşım dediğin insanın böyle ön yargılı olması çok acı ya
Sen fazla güzelsin, çok güzel bir kadınsın. İçimden geleni ve gerçeği söylüyorum. Kıskanclik olur, çok takılma geç 🌼
Kendilerine ozguvenleri yok. Ona buna kılıf uyduruyolar. Medeni hal biseyi etkilemez. Ondan kendini bildikten sonra.. sinirliyorum böyle insanlara.. 😄
Kadını gönderirim çünkü boşanmış dul kadınlar çok istekli sadece onlar değil evlenmeden ya.. rrrk yiyenlerde bu zamanda evliler çekici geliyor
Annem bana birinin kocası evdeyken gitme der bence bekar veya boşanmış olsun fark etmez hoş değil ben de kıskanç bi kızım istemem kocan evdeyken
Ben gitmezdim şahsen sevgilisi olan arkadaşlarımdan bile uzak duruyorum
Fazlasıyla ilgi çekicisin doğru düşünüyorsun...
yanlış değil ama olmasa daha iyi olur ben eşimin boşanmış ya da karısı ölmüş arkadaşının evimize gelmesini istemem
Medeni insanlar için pek bisey fark etmez
Amaa eğer eşiniz fazla medeni değilse sizi şiddetli bi kavga bekliyor derim
Kessin nett
Eşim geldiğinde rahatsız olacağını düşündüğüm için eşimin gelmeyeceği bir saate ayarlardım. Yani gelmeyeceği saat olurdu. Zira durum tam tersi olsa rahatsızlık vermeyim diye evden gitmek isterdim.
Genelde evet hatta iki arkadaş kadın evdeyken ev sahibinin kocası eve gelmesine yakın misafir kadın evden ayrılmaya başlar.
Çok aynı odada bulundurmam merhaba merhaba desin he kadın evlide olsa çok aynı ortamda oturmamalı eşinizle mesafe iyidir
Aradaki iliskiye bagli ya aradaki samimiyet ve ne kadardir tanisiyor oluslarina, birlikte neler yasadiklarina bagli...
Yani şimdi sürekli mi yapıyor yoksa arada sırada uğruyor mu bi gözlemlerim. Kocamı yerde bulmadım dermişim😄
Samimiyete bağlı eşiminde arkadaşımla samimiyeti varsa sorun olmaz. Tersi bir durumda güvendeğim arkadaşsa sorun etmem aksi halde sorun bence gelemez
Hiçbir şey yapmam. Görüştüğüm hiçbir arkadaşımı yeni tanımıyorum. Zaten herkesle arkadaşlık da yapmıyorum.
Bence normal ben hiç evlenmedim ve evli arkadaşımın evine ziyarete gitmiştim ps oynamıştık evde karısı da vardı
Bana ters bir durum. Gitmem veya gittiğimde eşi gelirse misafirliği kısa keserim giderim.
Yanlış değil ancak fazla samimiyette hoş olmayacaktır
Seni bu düşünceye itenlerin kafasına tüküreyim.. Bu neye, neden engel olsunn? Gayet gidilebilir.
:))
Boşanmış olunca ne oluyor ki kötü düşünmek yanlış
Gelebilir sıkıntı yok bunlar çok gerici ve korkunç zihniyetler.
Bosanmıs olsa ne olacak. kadın kadın iste, basimizin tacı hepsi.
Bir kadın bir erkek ile sessiz ve kimse olmayan ortam ise 3. tü şeytandır. müslüman bir kadın bir erkek böyle yapmaz.
Yahu ne alakası var acabası
Önce bir tanışma şeysi bakarım tavırlarına ona göre davranırım
Ah şu kadınlar!
nedir bu kadının kadından çektiği? Hepiniz birer dul adayısınız, bekaretinin olmaması onu suçlu yapmaz kocanı yapar, seni suçlu yapar..
😌🤌
Bence yanlış değil. Önemli olan saygı çerçevesinde anlaşıp arkadaşlığı sürdürmektir.
Yanlış evde yokken çağırsın
Tamam zaten evde yokmuş ama bir anda eve gelmiş onlar kahve içerken misal, ee sonra?
Gitmesi gerekir adam yorgun gelcek belki uyuyacak günler çuvala mı girdi başka bir gün gelir yine 😃
He tam da kalkıp giderken selamlaşıp nasıl olduğunu sordu, adam kişisi şey dedi 'otursana!' Ayıp olmasın diye kadın oturdu yeniden ve biraz muhabbet edildi. Eee sonra 😅
Onu bilemem adamın ne amaçla söylediğine bağlı binbir türlü erkek var ama yinede evli bir çiftin eşi evdeyse kalmaması gerekiyor
Biraz güven olsun eşlerinize arkadaşlarınıza karşı, çok da hassas olmayın bence.
Ne olacak otur beraber sohbet et işte ama işten geliş insan yorgun soyunarak uzanacak misafir güzel olmuyor
İşten gelmiş yazmamışım nereden uyduruyorsunuz 🤦🏼♀️
Bişey yapmam iğrenç bir toplum olduk artık eşine yakıştırma yapan mı dersin arkadaşına yakıştırma yapan mı dersin ağza almaya düşünmeye utanır insan
kocanıza veya arkadaşınıza bu kadar güvenmiyosanız niye onlarla birliktesiniz birader sorun sizde
ne var canım bunda alla allaaaaaaaa
Saçma sapan yakıştırmalar yapıyorlar
Kendi o durumda olsa yapabilecek potansiyele sahip insanların şeyi, haklısın aslında
Kaynanasiyla kaçıp çocuk yapan var bu memlekette.
Onları boşanmış kadınlarla bir mi tutalım?
"Boşanmış kadın" diye değerlendirmiyorum. İnsan hepsi ve çok saçma dediğimiz senaryolar gerçek çıkıyor.
Ama bunların saçma ve ahlak dışı olduğunun farkında olan insanlar var hâlâ
Tabii var onda hemfikiriz. Ama bu temkinli olmamak anlamına gelmemeli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?