Öncelikle ikinizde lise öğrencisiniz ve bunu da baz alarak diyorum ki daha yaşınız küçük başını belaya sokma başını belaya sokacak şeyler yapan birisi varsa etrafında onu da kendinden uzaklaştır. Bu yaşlarda daha dünyayı pek algılayamadığımız için okuldaki insanlara söz geçirebilmek sizlere büyük bir şey gibi geliyor ancak durum böyle değil. Burdan anladığım bir tık kabadayı yolundasın öncelikle bu yoldan çık. İkinci olarak kız arkadaşının sana güvenip millete sataşıp olay çıkarması sorunlu bir birey olduğu anlamına geliyor. Tabi ki bu durumda lise çağında olduğunuzu göz ardı etmeden söylüyorum ki doğruyu yanlışı ayırt edebilecek bir konumda değilsiniz. Ve kız arkadaşınla arandaki münasebet böyle devam ederse yarın bir gün bu sataştığı insanlar okul dışına çıkacak dışardaki insanlara da bunu yapmaya başlayacak ve kafana kocaman çorap örülcek. Daha bu yaz kendi kuzenim lise çağında bizzat yaşadık. Kız arkadaşı kuzenime ve çevresine çok güvendiği için felaket belalı bir çocuğa laf attı. Ve olaylar o kadar büyüdü ki tüm yazımız bundan kurtulmaya çalışmakla geçti. Uzun lafın kısası ya kız arkadaşınla çok seviyorsan adam akıllı konuşacaksın ya da bana kalırsa o kızdan uzak dur. Ayrıl bitsin daha küçüksünüz kocaman bi yol var. Geleceğinizi şekillendirmeniz gereken zamanlarda bunlarla uğraşmayın
05 Yorumla- Soran3 gü
Kızın ailesi ve kız bana çok bağlandı, açıkcası içten içe ciddi düşünmesemde bunu belirtmedim hiç. 1.5 2 hafta önce bi süre ayrıldım yaklaşık 1 hafta sürdü ve intahara kalkışmış kız annesi ağlamış falan ablasından duydum. Ne yapacağım hakkında hiçbir fikrim yok
- 3 gü
Yıl yakınken bitir yoksa evlencek diye iyice bağlanırlar sonrası daha kötü
- Soran3 gü
@KelebekBlossom öyle yapmam gerekiyor yoksa kurtulamayacağım cidden
- 3 gü
Ayrılık olacaksa şimdi şu an olsun ilerde sıkıntı olur bitmesi gerekiyorsa bitmeli boş ümit boş ilişki gereksiz
- 2 gü
Bunlar olabilecek şeyler ve normal dediğim gibi daha lise çağındasınız bu yaşta onun da bunu anlamlandıramaması normal ve üzülmesi çok doğal olgun karşılayamaması çok doğal. Fakat aklı başında olduğunu düşünüyorum ve bunu bırakmalısın. İnsanlar üzülecek ağlayacak diye hayatını zindan edemezsin. Hayatında hep memnuniyetsiz bir taraf olacak. Önce kendi iyiliğini gözetmezsen kendi çıkarlarını öne koymazsan sen üzülürsün sen yıpranırsın
En İyi Cevaplar
- 3 gü
Sevgilin sana güvenip bu kadar sert çıkıyorsa bu durumu yavaşça ama samimi bir şekilde konuşman çok önemli. Ona direkt olarak kırıcı olmadan, nazikçe yaklaşman gerekiyor. Şöyle bir şey diyebilirsin "biliyorum bazen insanlar seni çok zorluyor ya da senin de içinden geçtiğin şeyleri anlamıyorlar ama bazen böyle sert tepki verince insanlar senden daha da uzaklaşıyor. Bunu sana söylememin nedeni seni seviyor olmam, gerçekten kimseyle kötü olmanı istemiyorum." Bu şekilde yaklaşarak hem onu anlamaya çalıştığını hem de durumu çözmek istediğini gösterebilirsin. Ayrıca onun sana güvendiğini ve tüm bu davranışlarını senden gelen bir desteğe dayanarak sergilediğini unutmamalısın. Bunu ona anlatabilirsin "anlıyorum bana güvenip her şeyi söylüyorsun ama bu kadar sert çıkman çevrendekilerle daha kötü olmanı sağlıyor." Bu tür samimi bir yaklaşım onu suçlamadan sadece hissettiklerini paylaştığın bir konuşma yapmanı sağlar. Özetle, ç ona ne kadar sevdiğini ve ona hep destek olacağını hissettirmek önemli ama aynı zamanda çevresindeki insanlarla nasıl ilişkiler kurduğunu da nazikçe hatırlatman lazım. Onu değiştirmek değil, anlamak ve yönlendirmek için doğru bir yaklaşım bulmak önemli. Ve unutma onunla bu tarz bir konuşma yaparken gerçekten onu kırmadan, sadece düşündüklerini ve hissettiklerini paylaştığını hissettirmelisin.🙏🏻🌸🌸
12 Yorumla- Soran2 gü
deneyeceğim sağolun yorumunuz için
- 2 gü
Rica ederimmm
- Gizli Üye(18-24)3 gü
Sen olgunsun ama sevgilin ağır ergen
217 Yorumla- Cevap sahibi3 gü
Bence sen biraz da kendini mecbur hissediyorsun ona. Bu şekilde kendini manipüle ettirme bence aklını kullan sen Superman değilsin
- Soran3 gü
Aslında mecbur hissettiğim yok bence, hayatıma sayıca fazla insan girdi kimseyi denesem de sevemedim biraz takılmalık bi insanım diyebilirim, sadece çevrem gereği xin sevgilisine böyle böyle yaptım bişey demedi denmesine izin veremem, kız ve ailesi bana çok bağlandı nasıl ayrılacağım onu da bilmiyorum
- Cevap sahibi3 gü
Sana bağlandılar diye onlara söz verdim ayrılamam kafasına girme. Ilişkiden şüphen varsa bitir çünkü zaman geçtikçe daha da kötü olur. Yanında duran kız seni de temsil eder bir nevi. Bu karakterde bir kızı kendine yakıştırıyorsan sıkıntı yok. Şimdi doğruca kızla konuş kendini düzeltilmesi için vereceği tepki sana olan saygısını da gösterir
- Cevap sahibi3 gü
Sen şimdi onun bu davrandıklarını önceden kendisi zorbalanıyordu benle rahata erdi diye mantığa oturtmaya çalışıyorsun ama bu da sana bir ipucu versin. Gücü bulunca sapıtan insan tehlikelidir. Bu para olur fiziksel güç olur bilgi olur. Hiçbir travma hiçbir kötülüğün bahanesi olamaz
- Soran3 gü
haklısın, kız da köyde oturan birisi aslına bakarsak birçok ilkini yaşadığı bi insanım, elbet ayrılacağım fakat onun açısından en acısız şekilde olmasını istiyorum, çünkü çevresindeki kız arkadaşları yarı yarıya eski sevgililerim (çok değil 4 5 kişi kadar) ve aynı sorunu çoğunda yaşadım, tekrar bu problemi yaşayıp iyice kendimi lekelemek istemiyorum bir yandan da.
- Soran3 gü
ayrıca maddiyat olarak biraz iyi sayılırım, dolayısıyla ister istemez kızın ailesinin beni sevmesini de buna bağlıyorum, dediğim gibi köyde yaşıyan birisi ve ister istemez ileride evlenirsem de çok uyuşamayacağımızı düşünüyorum bu sebepten
- Cevap sahibi3 gü
Evet doğrusu liseli bir kızın ailesinin de fazla hevesli olması pek hoşuma gitmedi
- Cevap sahibi3 gü
Sen gençsin daha önüne ne insanlar çıkacak ilerde pişman olursun. Sağlıklı ve kendine yakışanı yap
- Cevap sahibi3 gü
Belli ki kalbin de temiz dengini bulursun umarım. Ve ne kadar iyi niyetli olsak da kültürel yapılarınız uyuşmuyorsa yine mutlu olamazsınız bu bir gerçek
- Cevap sahibi3 gü
Ne daha 2 aydır mı berabersiniz. Şaka olmalı ya. Yangından mal mı kaçırıyorlar ne tuhaf insanlar bu kızın ailesi. 2 ay iki ya iki. Inşallah sen de oturup evlilik muhabbetine girmedin
- Soran2 gü
sağolun iyi niyetiniz için, olabildiğince kapatmaya çalışıyorum evlilik muhabbetini herşeyi erkenden planlayalım derdindeler, annesinin bukadar hevesli olmasını da açıkcası (kendimi yükseltmek gibi bi amacım yok zaten gizliyim olanı söylüyorum) iyi bir aileye verelim rahat etsin kız gibi olduğunu düşünüyorum. lise 1 çağlarında bi kızın sevgilisiyle olan ufak tefek yakınlaşmalarını annesinin bilmesi ve buna karşı çıkmaması da beni ürkütüyor.
- Cevap sahibi2 gü
Bakın kardeşim gibi yaklaşıyorum size ben bir rehber öğretmenim. Size tavsiyem olabildiğince çabuk bu aileden kaçın olabildiğince çabuk. Soğutayım acı çekmesin uğraşayım diye bekleme bile. Tavsiyemi ciddiye alacağını umuyorum, geçmiş olsun
- Cevap sahibi2 gü
Aile başlı başına problemli, resmen kızlarını kakalamaya çalışıyorlar ve ayrılma durumunuzda annenin ağlaması kızın ayrılma durumunda intihara teşebbüs etmesi her şey o kadar açık ki bu ailenin psikolojik desteğe ihtiyacı var.
- Soran2 gü
katılıyorum size hocam, en yakın zamanda bitireceğim çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için de, kız hallolur ama ailenin böyle davranması normal değil gerçekten.
- Cevap sahibi2 gü
Rica ederim canım benim için bir öğrencim kardeşim gibisin. Pırlanta gibi bir gençsin umarım hak ettiğin gibi insanlarla hayatını devam ettirirsin 🌻
- Soran2 gü
umarım siz de hep mutlu olursunuz hocam, teşekkür ediyorum iyi dilekleriniz için:)
- Cevap sahibi2 gü
Ben teşekkür ederim 🌻❤️
- 3 gü
Canım Kardeşim biz kavga her iki tarafa da zarar verebilecek bir şey bir gün birine denk gelirsen bir bıçağa çıkar takar bir tarafına Ondan sonra mefta olursun Allah korusun. kimse Adil kavga bile etmiyor artık bu zamanda. Sevgilin bencilliği bırakacak seni düşünecek. Çünkü senin Kavga etmen senin bir gün çok büyük bir zarar görebileceğin anlamına da gelir ve seni düşünüyorsa seni böyle durumlara zaten sokmaması gerekiyor. Bunu da Onunla konuşman gerekiyor. Senin de kavgacı tipini bir kenara bırakman, Biraz sakinleşmen gerekiyor genç kardeşim benim.)
04 Yorumla- Soran3 gü
Öyle abim kavgaya olabildiğince girmemeye çalışıyorum zaten ki profosyonel dövüşçüyüm dolayısıyla kavga etmem pek
- 3 gü
Helal kavgadan kimseye fayda gelmez. Mümkün olduğu kadar uzak dur kardeşim. Kız arkadaşınla da konuşup bunu kullanmamasını rica et bence. Yani ben senin yerinde olsam zaten devam etmezdim böyle bir durumda Ama senin tercihin. Allah'a emanet.
- Soran3 gü
teşekkür ederim abim yorumun için, sende Allaha emanet
- 3 gü
Sag olasın
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorAh canım, senin o koruyuculuğun onu da biraz fazla cesaretlendirmiş gibi duruyor! 😊 Bu konuda yapıcı bir yol bulmamız lazım. Öncelikle sevgilinle sakin bir zamanda konuşup, bu tür davranışların onun ve sizin için sağlıklı olmadığını dile getirebilirsin. Ona destek olduğunu söyle ama kavgacı tavırlarla bazı sorunların çözülmeyeceğini anlat. 🌿 Kendini ifade ederken "Bak, seninle bu tarz konuları konuşurken seni hep düşünen bir şekilde konuşuyorum." diye yaklaşabilirsin. Kendine ve çevrene saygılı olmanın çok daha güçlü bir duruş olduğunu birlikte öğrenebilirsiniz. Şefkatin bu işi çözer! ❤️
00 Yorumla

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
- 3 gü
Ne kadar olgun birisin liseli olmana rağmen.. kız arkadaşına
"Senin bana güvenmen ve beni arkanda görmen beni çok mutlu ediyor. Hatta değer verildiğimi hissettiriyor. Ama bazı şeyler var aramızdaki dengeyi bozuyor. Hem benim çevreme etkiliyor hem de seni yoruyor. Ben senin üzülmeni, kavga etmeni, yıpranmanı istemem. Bir sorun olduğunda gelip bana şikayet etmek yerine beraber bu sorunları çözebiliriz de. Çünkü bu şekilde giderse hem seni hem de çevreme aynı anda koruyamam ve bu bizi yıpratır eğer beni birazcık anlıyorsan gerçekten çok yorulduğumu anlarsın."
Bunu demen yeterli olur01 Yorumla- Soran3 gü
Teşekkür ederim yorumunuz için, kız ve ailesi bana çok bağlandı, çok fazla uzamadan bitirmek istiyorum çünkü hergün annesiyle konuşuyoruz, evliliğimizi falan düşünüyorlar annesyle planlar yapıyorlar ve okadar ciddi düşündüğüm birisi değil kız. Nasıl bitirebilirim kimseye zarar vermeden?
- 2 gü
Benim de böyle korkulan bir sevgilim olmuştu. Ben bunu körüklemeyi bırak, benim yanımdayken veya benim yüzümden birini dövmesini tüm gücümle engelliyordum. O bu huyumun kıymetini sonradan anladı. Çünkü benden sonra olduğu kadın sağa sola saldırarak sürekli kavga çıkartıp onu birilerini dövmek zorunda bırakıyordu. O maI yüzünden, yanında hatunu olan bir elemanı sağlam bir dövmek zorunda kalmış. İşte o zaman ondan ayrıldı.
Görmemişe güç verirsin böyle g*tü başı ayrı oynar. Partnerine 'artık kavga etmeyeceğim' de ve inandırıcı olması için istersen gerekçe de sun. Senden uzaklaşırsa tek derdi kuduz hayvan gibi birilerine saldırmaktır ama artık seni bu saçmalıklarına maşa olarak kullanamayacağını sorun etmezse ve kendi hareketlerini düzeltirse, ona bir şans daha verebilirsin demektir.10 Yorumla - 3 gü
Allah'ım çok şükür ki artık lise okumuyorum çünkü hâlâ böyle şeylerin saçmalığına katlanamıyorum😒 soruya gelirsek her yaptığını pışpışlamayın açıkça da söyleyin kendi yaptığı hataları üstlenmeyeceğinizi bağlanma konusunda da ailesine böyle bir şey için daha küçük olduğunuzu seçimlerinizin değişebileceğini kızının tavırlarından memnun olmadığınızı size bağlanmak yerine bağımlı olduğunu okulda ki hallerinin en başta ona sonra da sizlere sorun çıkaracağını en kısa sürede bir psikiyatriste başvurması gerektiğini içten ve düzgün bir üslupla söyleyin anlayış göstereceklerdir zorba edilen sadece o değil kendi aklını ve gücünü kullanma cesareti göstersin.
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. Ya al karşına konuş belki sana olan güveninden değil başka bir sebebi vardır
Sevgilini nasıl sakinleştiriceğini biz mi anlatalım tatlı sert konuş ikna et
11 Yorumla- Soran3 gü
deneyeceğim sağolun yorumunuz için
Aile & Toplum konusunda 470 cevap paylaştı. Öncelikle sen hayatını bu noktada kavgacılıktan çıkarmalısın. Mesela arabadasın biriyle tartıştın. De bakalım sen haklısın kardeşim. Belkide sen haklısın ama önemli olan o kavgayı etmemek. Ayrıca ilişkilerde şimdi böyle ise aslında kişinin özünü görmeye başlıyorsun. Yani ileride ne olacak. Dolayısıyla bu iş seninle başlar. Çözeceksen sende görecek değişimi
02 Yorumla- Soran2 gü
haklısınız, kavgacılıkdan kastım her önüne gelene bulaşmak değil de kendimi ve çevremdekileri ezdirmeyen bir tipim, gerektiği yerde de gerekeni yaparım bunu çevrem biliyor. yoksa dediğim gibi kavgayla hırla gürle çok işim yok
- 3 gü
Valla benzer şey feminizm etkisiyle de oluyor. Feminizm getirdiği, kadınları üstün hale getiren kanunlar yüzünden erkeklere normalde demeyecekleri şeyleri diyorlar. Üste çıkıyorlar zeytinyağı gibi. Kız arkadaşının haksız olduğu hiçbir konuda onu savunma bence. Maskülizm bilincin olsun
01 Yorumla- Soran3 gü
şuana kadar haksız olduğu bir duruma karışmadım ki olmadı da, tek karıştığım konu kızla görülmememiz gereken (çiftlerin gittiği) biryerde görülmüştük ve sınıfından bir çocuk kız xe verdi orada tarzı okulda yaymasıydı, zaten adımı duyunca tırsmıştı birtık daha sonradna buluştuk çözdük falan oda kızın biryerlerini kaldırdı.
- 2 gü
Kavgacı ama olgun delikanlı, kız arkadaşınla konuşmalısın mutlaka. çünkü yanındaki insan bir nevi seni de temsil ediyor. Yani eğer hayatında birisi varsa ona göre daha dikkatli davranmalısın ama anlaşılan kız arkadaşın böyle yapmıyor. Ben şahsen hayatımda beni utandıracak ve zor duruma düşürecek biriyle sevgili olmak istemem. o yüzden önce mutlaka konuş baktın bu durum düzelmiyorsa kendi iyiliğin için bence bitirmelisin. Evet ailesiyle tanışmışsın ama hem yaş olarak küçüksünüz hem de daha 2.5 ay olmuş. Eskiden çok uzun gelirdi ama inan artık 2.5 ayı ilişkiden bile saymıyorum zamanla aslında ne kadar kısa bir süre olduğunu anlıyorsun.
10 Yorumla - Gizli Üye(18-24)2 gü
Bence ne kadar incitmeden uyarmaya çalışırsan çalış o anlamayacak O yüzden karşına alıp sert bir şekilde uyarman lazım ayrılmak istiyorsan kendinden soğut yavaştan yazmamaya başla arama konuşma işim var de O da sıkılır zaten bu durumdan ondan sonra bitir öyle kızlar asla çekilmez
14 Yorumla- Soran2 gü
öyle yapacağm, yavaştan soğutacağım
- 2 gü
Kavga ya toton yemedigi için mi sogutucan
- 2 gü
Aslında haklısın da kız arkadaşın seni tehlikeye aticak bi durumun içine sokmamasi lazım güzelce uyarsan anlardi belki neden hemen sogutucaksin ki o kısmını anlamadim
- Soran2 gü
@Bjdkdkdkdkd dostum kavgaya totomun yemeyeceği bi durum yok, kavga edeceği insanlar adımı duyunca geri adım atıyor zaten, ama bir insan sırf arkasındayım onu koruyup kolluyorum diye başkalarına salça oluyorsa orada iş değişir, bugün bununla güç zehirlenmesi yaşayan yarın maddi imkanı yükselince de aynısını yaşar, ve hayat arkadaşım olacak kişinin böyle olmasını istemem
Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Al karşına konuş. Gerçi yaşlarınız daha çok küçük ama bu yaptığı yine de kabul edilemez. Aşırı şımarık ve ilgili budalası insanların hareket tarzı bu. Bence sen bu kız hakkında bir daha düşün kardeşim. Bir gün başına bela alırsın gerek yok. Çıkar manyağın teki bıçak falan vardır üstünde yok yere hayat hikayen bambaşka yerlere gider.
10 Yorumla- Gizli Üye(18-24)3 gü
Dikkat edin de arkadası daha güçlü birine çatmayın. Kız arkadaşın sonrasını hesap edemiyor galiba? Bu devirde hemen hemen herkeste silah var ve mermiden daha öldürücü bir şey yok. Bir anlık egosal sinirle çekip vurur, sonra görürsünüz artisliği.. boş işleri bırakmasını söyle. Güç sarhoşu olmuş.
14 Yorumla- Cevap sahibi3 gü
Saçma olan kısmı söylersen, belki ben de bir şeyler öğrenmiş olurum.
- Soran3 gü
Daha önceden zorbalanan biri, birazda ezilen birisiydi bende yanında olunca bundan kurtuldu bunun etkisinde olduğunu düşünüyorum
- 3 gü
Gayet doğru yorumunuz gizli yorumcu 👏🏻👏🏻
- 3 gü
Tam ergen hareketler ama bugün olmasa da yarın senin başını büyük belaya sokabilir hele şu zamnda yaşamakta cezaevine gitmemekte mucize açık açık söyle anlayacak öyle ya da böyle
20 Yorumla - Gizli Üye(25-29)2 gü
Bak güzel agam. Bende lisede senin gibi bir kızla takılıyordum aynı senin gibi çok kavgacıydım çeteleşmiştik o zamanlar. Kız için 3-4 kişinin kafasını kırmışlığımda var. Ve tecrübelerime dayanarak şunu söylüyorum o kızdan sana hayır gelmez. He birde hiç bir kız için eğer bacın annen karın değilse kavga etmeye de değmez. O yüzden bu işlere hiç girme bunlar sıkıntılı işler yarın bir gün o kız için birini öldüresiye döversin başına iş alırsın genç yaşta yakma kendini.
016 Yorumla- Soran2 gü
Reis haklısın kız için kavga edecek biri değilim zaten pek, sadece kızın hayatını karartabilecek bi olay vardı onu kapattım, yol yakınken yol vereceğim gibi duruyor ister istemez
- Cevap sahibi2 gü
Sen yol ver kardeşim lisede kızların nasıl hangi niyetle davranacağı belli olmuyor. Yol verirken aman üzmeyeyim falan diye kafana takmana da gerek yok daha genç unutur gider. Neyseki kız için kavga etmeyecek kadar bilinçlisin. Keşke zamanında bende öyle olsaydım.
- Soran2 gü
valla abim unutulmayıncada unutulmuyor 3 yıl önceki kızı unutabilmiş değilim fotoğrafına bakıp viskimi içiyorum tam şu an :( kimsenin aklındada böyle kalmak istemiyordum açıkcası...
- Cevap sahibi2 gü
Bende aynı 3 yıl önceki kızı unutamadım. Bende rakımı içerim onu düşünüp düşünüp. Tam unutacakken rüyama girer geri hatırlatır bir lanet gibi.. Şimdi sevgilisi var. Bir yandan sinirliyim gidip ortalığı dağıtmak istiyorum bir yandan da bir şey yapmıyorum beynimi dinleyerek. Bu kız için tekrar başıma bela almayacağım. Kız depmiyorsa unutmaya çalışacağız kardeşim. Yapacak bir şey yok.
- Soran2 gü
öyle oluyor maalesef, kızı biriyle görsem vururum çocuğu diyordum el ele görmüşler haberi geldi, mutluydu elleme dediler hiçbir şey yapamadım. onun mutluluğuyla yetineceğim, enazından elimden gelen bu. akıldan siliniyor saçmalamışım diyorsun da karşında başka bir kız varken o olsaydı nasıl olurdu acaba diye bir düşünce aklına gelince anlıyorsun gerçeği abim...
- Cevap sahibi2 gü
Anlıyorum. Siz nasıl ayrıldınız kardeşim? Kız mı ayrıldı sana yanlış mı yaptı? Eğer kız değilde senin hatandan dolayıysa git kıza geri yaz birlikte olmaya çalış. Ama eğer ayrılmayı kız istediyse sana o yanlış yaptıysa unutmaya çalışmaktan başka çaren yok. Bende kız bana yanlış yaptı o yüzden devam edemiyorum biraz da gurur var anlarsın erkek adamsın.
- Soran2 gü
Biz hiç olamadık abim, çok yakındık fotoğraflarımız falan vardı, karşıma aldım dedim böyle böyle, olmadı arkadaşımsın hiç öyle düşünmemiştim dedi, yakın arkadaşlarıyla arkadaş oldum ayarlarız dediler falan birton kişi hiçbiri fayda etmedi tabi kız istemeyince, 3 4 ay önce sarhoşken aileme yalvardığım video vardı onu ayarlasanıza falan ayarında onu yolladım bir arkadaşımla, dedim bari bir kahve içelim konuşalım falan bukadar sevdiğini bilmiyordum, üzüldüm falan demiş bidaha da haber gelmedi tabi, ne hata yaparsa yapsın affederdim, beni tanıyanlar sen bu hale nasıl düştün nasıl bukadar gurursuz oldun dedi birçokkez kıza yalvarınca ama bilmiyorum tabii, gurur oluyor ister istemez de ben kaybedeli çok oldu sanırım.
- Cevap sahibi2 gü
Aşık insan gururunu kaybeder. Affetmeyeceğim tek şey aldatılmaktı bende onu yaşadım sende yaşamazsın umarım. Ben sana şunu söyleyeyim siz hiç olamamışsınız ama kız yine de bir düşünmüş yani. Şimdilik fırsatını kolla fazla alkole falan girme içersende video falan çekme belki kız ürper böyle şeylerden. İllaki o kardeşim ayrılır. Ayrıldıktan sonra da sen adım atarsın ama araya başka kişiler sokma. Araya başka insanlar sokmak büyük hatadır.
- Soran2 gü
aldatılmak affedilebilecek bir şey değil tabi, yaşadığın için üzüldüm abim umarım hep mutlu olacağın ilişkilerin olur, 3 yıldır sayısız kez konuştum artık nekadar fayda eder bilemiyorum belkide uzaktan sevmek en doğrusudur, unuttum zannederken okula gitmek için onun minibüsüne bineyim diye durakta vakit geçirdiğimde anladım zaten unutamadığımı :) başka insanlarda haklısın bir yararını göremedim maalesef... bu saatten sonra olsam da nekadar mutlu olacağım bilemiyorum gerçi de
- Cevap sahibi2 gü
Sen yine minibüsüne binmişsin. Ben apartmanına girip kapısının önünde oturdum onun haberi yoktu. Bir ara kapısını çalıp babasıyla falan konuşacaktım ulan dedim babası beni dövsünde kendime geleyim karşılıkta vermeyecektim. Sonra arkadaşım aldı götürdü beni. Uzaktan sevmekte iyi değil dostum ya hiç sevme ya da yakından adım at diğer türlü insan kafayı yiyor.
- Soran2 gü
Onuda yaptım abim ya, oturdum evinin önündeki parka saatlerce bekledim, birgün gelmedi 2. gün geçti önünden, konuşacaktım konuşamadım ayaklarım gitmedi yanına gitmeye. Keşke babasından sağlam sopa yeseydim de o sevseydi beni, umarım hiç sevmemek mümkündür nice 3 senelere girmeden. hep hayatıma giren insanlarda hata bulurdum uyuşmuyoruz falan diye çok geç anladım aradığım kişi oymuş bi başkası nekadar mükemmel olursa olsun. Yaşadığımı da yaşattım maalesef bu kız yüzünden, oyüzden kimseyi üzmeme çabam da nafile sanırım. her insan üzüntü yaşıyor belki senin benim kadar olmasa da
- Cevap sahibi2 gü
Valla güzel kardeşim anlattığın her şeyi çok iyi anlıyorum. Bende çok dedim ulan keşke babası dövsede sevse falan filan diye. Her gördüğümde yanına da gittim biraz dobralık var bende içimde hiç tutamam. Seninde dediğin gibi dünya güzeli mankende olsa karşında yine gidip onu arıyorsun.. Ondan ayrılınca 3 yıl önce bir laf söylemiştim. Ben yanımdakiyle yaşayıp aklımdakiyle ölücem. Onada söyledim bu lafı sanırım aynısı senin içinde geçerli kardeşim.
- Soran2 gü
sanırım öyle olacak abim, nekadar zamanla geçer de desem 3 yıl oldu ne kadar zamanla geçebilir ki daha? yanımda kim olursa olsun aklımda hep o olacağı kesin artık.
- Cevap sahibi1 gü
Geçmez kardeşim geçmez. bendeki geçmedi sendekide aynı büyük ihtimalle biz böyle ölüp gitcez. Hadi allaha emanet.
- 1 gü
Gene hikâye mi yazıyorsun Feridun sjjsjs
- Cevap sahibi19 sa
@_malesefeylul Saçma sapan konuşma. Herkes senin çevrendeki gibi ergen playboy değil. Bazılarımızın aşık olma hisleri var.
- Gizli Üye(25-29)3 gü
Lise de çoğu kişi sevgili yapar da o yaşlarda tanışıp evlenen insan sayısı çok çok azdır. Annesinin sizi evlendirme hayalleri kurması falan biraz absürt geldi bana. Ben de geçen yıl 12. Sınıftım ve sevgilimle illa ki evlilik hakkında konuşuyorduk ama bu derece bir bağlanma olmadı ya da ailem gidip de eski sevgilimle evlilik hakkında konuşmadı. Çünkü lise çağında ki insanlar laylaymon takılmayı tercih eder. Evlilik gibi ağır sorumlulukları almak istemezler. Bence yol yakınken bir şekilde kendinden soğutup ayrıl
02 Yorumla- Soran2 gü
kızın annesi 15 yaşında çocuk doğurmuş birisi, oyüzden bukadar ciddi olduğumu düşünüyor sanırsam, soğutabilirsem soğutup ayrılacağım
- Cevap sahibi2 gü
Soğutamazsan da ayrıl yani sana da yazık ya uğraşılır mı böyle biriyle
Uyarma Uyann ve uzaklaş kız sana güvenmiyor belliki psikopat savaşmadan duramayan burnu b** çıkmayan dengesiz bir şahıs... Gerçi daha liselisiniz şimdi bu dediklerimi de idrak edemezsin ne diyim ki Allah ıslah eylesin
01 Yorumla- Soran2 gü
yavaş yavaş yol vereceğim kızı da olabildiğince üzmeden, düzgün bir psikolojide olduğunu düşünmüyorum kızın
- 2 gü
umarım başına bela olmaz al karşına açık açık durumu izah et konuş sivilde birine denk gelir polis çıkar başkasına denk gelir silahlı bıçaklı biri çıkar sıkıntı yani ikiniz içinde sen zor durumda kalırsın ayrıca herkese kafa tutması ezikçe zaten
10 Yorumla - 2 gü
Lise okuduğum dönemde bu tiplerden nefret ediyordum sevgilileride kızların arasına giriyordu bence yol yakınken dön ilerki yaşlarında ne kadar m@lmışım diceksin çünkü
02 Yorumla- Soran2 gü
haklısınız, bakalım benim olmadığımda kime güvenecek :)
- 2 gü
Abla öğütü gibi düşün bu yaşların geri gelmeyecek 15 yaşındaymışsın daha çok küçüksün o kızda daha çok küçük ailesiyle tanışman bile bir hata bence yaşın daha çok küçük bu ilişkiyi sonlandır bence
- 2 gü
Şu kızı terketsen de zorbalığı bıraksa artık. Kızın nasıl bir tip olduğu gözümün önüne geldi ve iğrendim resmen. Herkesin lise hayatında gördüğü o varoş senin sevgilin.
01 Yorumla- Soran2 gü
öyle yapacağım, yakında bitireceğim.
- 3 gü
Henüz lise öğrencisisiniz. Henüz üni öğrencisiyken bile ilişkiler bitiyor, iş hayatına geçince kaç ilişki yaşanıyor derken evliliğe anca 27 inde yelteneceğini hesaplarsak... kavgacı kızı s. et hayatından ablacım bi otursun arkasının üstüne ders alsın 😊
010 Yorumla- 3 gü
Sana kimse nasihat et demedi
- 3 gü
@beniruszanetti sana kimse bana yorum yap demedi
- 3 gü
Çocuk orada bir soru sormuş sen gelmişsin işte henüz lise öğrencisisiniz yok bilmem böyle olacak Sonra şöyle olacak Yok hesaplayalım yani çocuk sana bundan bahsetmemiş ki her yerde nasihat etme isteği duyma nasihat sıkar gençleri sen hala çözemedin mi bunu
- 3 gü
@beniruszanetti çocuk soru sormuş. Yapacağı şeyi söyledim, mantıklı bir yanıttı. Nasihat olarak algılayan sensin. Genç bilimci mi sanıyorsun kendini? Çözdüğünü sanan sen!
- 3 gü
Soruda kız arkadaşım bana güvenip herkesle kavga ediyor nasıl kırmadan uyarabilirim yani burada senden bir söz istiyor yani şunu şunu diyerek uyarabilirsin demek yerine. Yok henüz lise öğrencisiniz henüz üniversite öğrencisiyken bile ilişkiler bitiyor zaten kafada bittin anladın mı kafada tamamen 40 yaşında oldun
- Soran3 gü
Abla haklısın ama içinde bulunduğum durumda ayrılmam çok mümkün görünmüyor, kızın annesi ablası kız evleneceğimizi düşünüyorlar annesiyle falan konuştum bunu askerliği yaparsın düğün yaparsınız falan dio çok ciddiyr aldılar, dolayısıyla şu an nasıl ayrılabilirim hiçbir fikrim yok
- 3 gü
Dengesiz bir kızı sana iteklemelerine izin verme derim. Senin de bir ailen vardır diye umuyorum. Hayatının kararını ablası annesi vermemeli. Zorunlu hissetmemelisin. Sevgi ayrı mesele kalbinize bir şey diyemem. Ama mesele evlilik olunca sevgi yetmiyor, saygı daha önemli. Birbirini tanımak daha önemli. Daha 5 aydır tanıdığın birine göre gelecek planlaması yapmamalısın. Ayrılmam mümkün değil diyorsun, seviyorum ayrılamam demiyorsun. İyi düşün...
- Soran3 gü
Sevmiyorum açıkcası, çok uzun zamandır hayatıma biçok kişi girdi ve hiçkimseyi sevemedim kendimce sebeplerden dolayı. Ayrılacağım elbet ama biraz zamana ihtiyacım var gibi düşünüyorum sanırım
- 3 gü
Madem seçmicektin niye kızın anasıyla tanıştın ayıp ya
- Soran3 gü
@beniruszanetti çok ani gelişti her şey, bukadar ciddiye alacaklarını düşünmedim
- 3 gü
Ergen hareketleri bunlar. Defalarca uyar, baktın anlamıyor bitir. Öyle ilişki olamaz
16 Yorumla- Soran3 gü
keşke bitirebilecek durumda olsam
- 3 gü
Niye? Istemiyorsan bitirebilirsin ki çok haklı bir sebep.
- Soran3 gü
kızın babası dışında tüm ailesi biliyor, annesiyle neredeyse hergün konuşmak zorunda kalıyorum ve benimle evliliği falan konuşuyor, henüz çok erken desemde herşeyi planlamamız gerektiğini söylüyorlar, yaklaşık 2 hafta önce ayrılmıştım, 1 hafta kadar sürdü ve annesi ağlamış, kız intihara teşebbüs etmiş ablasından duyduğum kadarıyla, bu 2 hafta içinde de iyice ciddiye bindirdiler, sebebi de kendimce, kız köyde yaşıyor ve maddi durum olarak iyi sayılabilecek bir ailedeyim ve annesinin de buyüzden bukadar beni istediği kanaatindeyim, kız bukadar umutluyken bitirmek de onu derinden sarsacağını düşünüyorum.
- 3 gü
Kendin de diyorsun maddi durumun için daha cok istiyor gibiler. Sen onun eşi değilsin, kimse de hicbir sey yapamaz istemiyorsan bitir.
- Soran2 gü
enazından biraz soğutup bitirmeye çalışacağım ablam
- 2 gü
InsAllah.
- Gizli Üye(18-24)3 gü
güce tapan bir kız seninki daha güçlüsünü bulunca senden ayrılır peşine düşersen seni de başkasına güvenerek tersler sataşır saldırır sana bence onu uyar devam ederse de ayrıl knk
11 Yorumla- Soran3 gü
Ezilen birazda zorbalanan birisiydi, hayatına da ben girince dolayısıyla bunlar ortadan kalktı kendisi de çok havalndı bana göre. Ama ayrılamam ailesi ve kız bana çok bağlandı kendisine zarar verebilecek potansiyelde birisi nasıl ayrılacağım hakkında hiçbir fikrim yok
- Gizli Üye(18-24)3 gü
Kendin ona doğrudan sorsan ve eğer kendi böyle söylerse ilk konuşarak çözmeye çalış olmuyorsa ayrıl git ve ayrıca buradaki hesabını da kapatmanı tavsiye ederim çünkü burası 18 bir yer.
11 Yorumla- Soran2 gü
sağolun yorumunuz için, soğutarak ayrılacağım, hesapla ilgili yorumunuzu da dikkate aldım
- 2 gü
Ummadık taş baş yarar bi gün birisinin gururunu incitirsin senin canın yanar kimin ne olduğunu bilemezsin
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. 🥲🥲 yani karşına al ve düzgünce şöyle böyle böyle yapma diye en mantıklısı bu çünkü açık ve net olmak her zaman iyidir
00 Yorumla- 3 gü
iyi ediyor. alfa erkek bulmuş ve tadını çıkartıyor
01 Yorumla- Soran3 gü
suyunu da çıkarmasa keşke :)
- Gizli Üye(30-35)3 gü
İnsanların kalbini kırmamak gerektiğini söyle, kimsenin ahını almamasını söyle hele hele haksız yere böyle bir şey yapmamasını eğer haksız yere insanlarla kavga ederse hem suçlu hem güçlü olamayacağını söyle
00 Yorumla Uyarmakla olmaz, o tip konularda her zman sana güvenerek bişeyler yapmaması gerektiğini tavrınla anlatman gerekiyo. ;)
00 YorumlaDaha lise mi çocukla Haller yani uyar isterse yanlış anlasin
01 Yorumla- Soran3 gü
Çocukla çözüyorum da hangi biryle uğraşacağım, sınıfındaki erkekler artık o xe dua etsin yoksa kimse elimden alamazdı diyormuş.
Aile & Toplum konusunda 354 cevap paylaştı. Cevren genis vs kimseye guvrnme birisi gelir saplar sana ruhuna fatiha
02 Yorumla- Soran3 gü
valla öyle reis kimin ne çıkacağı hiç belli değil tabiiki
Sana çok güveniyor demek ki bu güzel bir şey ama dozunu kaçırıyorsa uyar veya ettiği kavgalara karışma kendi ilgilenmek zorunda kalsın
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 418 cevap paylaştı. Yalnız bırak kısa bir süre o güvencenin olmadığını hissetsin
02 Yorumla- Soran3 gü
yaklaşık 1.5 hafta önce ayrılık yaşadık, kendimle ilgili sebeplerden dolayı ayrıldım çok üzüldü ağladı falan filan şu an nekadar etki eder blmiyorum açıkcası
- 1 gü
kızım bak kendine gel ben cahhatay ulusoy deılım sende selenay deılsın la de söyle atarlı giderli
10 Yorumla - 3 gü
Klasik ergen. Sağlam bi kayaya toslarsa düzelir.
10 Yorumla - Gizli Üye(25-29)3 gü
kızlarsoruyor Bu soruyu soran üye, liseli olduğu için 18 yaşından küçük. Ve siz bu soruyu süper soru mu seçiyorsunuz? Şaka gibi...
21 Yorumla- Cevap sahibi3 gü
@kizlarsoruyor
Aile & Toplum konusunda 546 cevap paylaştı. Hızlı giden atın bku seyrek düşer diye anımsat
00 YorumlaKırmadan uyarıyorsa ve buna rağmen anlamıyorsa sert bir şekilde uyar
00 Yorumla- 3 gü
Ben senin boyfriend im Bodyguard değilim diyeceksin sjsjsj
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı. Oba güven vermissin manasinda bu ama rahatsız isen uyar soyle acik komus
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. öfke kontrolü yaşayan biriyle olmak zorunda degilsiniz ki bence yol yakınken yol verin
03 Yorumla- Soran3 gü
öfke kontrolü değil aslında problem, kız ezilen birisiydi ve benle birlikte olduktan sonra önüne geçtim bunun, güç zehirlenmesi misali bir şey yaşıyor sanırım
- Soran3 gü
ayrılmak istesemde ayrılamıyorum kız ve ailesi bana çok bağlanmış durumda, henüz 2 ay olmasına rağmen annesi evliliğimizi konuşmak istiyor, teyzesinin düğününe çağırıyor beni falan, kız köyde yaşıyor ve maddi durum açısından ailesinin de beni istediğini düşünüyorum.
- Gizli Üye(25-29)3 gü
Ciddi durumlar olmadığı sürece sevgilinin kavgalarına karışma yaptığının kırıcı bir şey olduğunu bu sebepten arkadaşlarını kaybedebileceğini söyle
00 Yorumla Kavga edecekse etsin sen karışmazsın olur biter. Veya kavga edersen ben karışmam de böyle uyar kendisini.
02 Yorumla- 3 gü
Ihh ıhhh kayseri... Naberrr
- Soran3 gü
öyle yapacağım da ister istemez karşıdaki kişiler benim için alttan almaya çalışıyor tepeye çıkıyor iyice kız da
- Gizli Üye(25-29)3 gü
Uyar gitsin işte kırılacak bi durum yok al karşına güzelce konuş
00 Yorumla - Gizli Üye(18-24)3 gü
Falan falan falan başka kelime bilmiyormusun
00 Yorumla - 3 gü
Olduğun yerde sakince durup sakincene anlat lütfen diye konus bu tür şeylerden hoşlanmadığını şöyle yinede sevdiğini soyle
00 Yorumla - 3 gü
Bir gün tersledigi birinin ablası anası gelir elini yüzünü dağıtır akıllanir o zaman
02 Yorumla- Soran2 gü
olsa da akıllansa keşke :)
- 2 gü
Hahaha sen zeki cocuksun ama aferin😄
Ölümden koruyan eceldir sana güvenmiyor belki de sbhsjs
10 YorumlaDemekki seni sevgili gibi değil de bodyguard gibi görüyor
00 Yorumla- Gizli Üye(18-24)2 gü
Kardeşim senin kız arkadaşın sert kayaya denk gelmemiş tanıdık kişilere yapıyor bunu dua etsin emin ol adamı bükerler hani ayrıl gitsin ne gtnu kaldırıyorsun
00 Yorumla Nie böyle Bi saçmalık yapıyor anlamadm ama kibarca sole sacmalamasn
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bırak dayak yesin akıllanır😀
30 Yorumla- 2 gü
kız çok şanslı akıllısın
14 Yorumla- Soran2 gü
anlayamadım?
- 2 gü
Akılı olduğun için sevgilim şanslı bu devirde pek bulunmuyor
- 2 gü
Sevgilin şanslı*
- Soran2 gü
Keşke bende onun kadar şanslı olabilsem :D
- 3 gü
Ergen mi kız arkadaşın
01 Yorumla- Soran3 gü
yaş dolayısıyla ikimiz de ergeniz evet
- Gizli Üye(18-24)3 gü
Allahim bizim siniftada böyle bir kiz vardi hic cekilmezdi senden güçlüşünü bulunca ayrılır bu tipler
00 Yorumla - 3 gü
O kız her türlü kırılacak
13 Yorumla- 3 gü
@Ben_köpraa aga mafya 😅
- 3 gü
@Derbeder3838 topuklara dikkat😅
- 3 gü
@Ben_köpraa 25 yasimda liseye gidiyor aga aşırett
- 1 gü
Bir dahakine arkanda durmam de
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)2 gü
Tencere kapak gibi birbirinizi iyi bulmuşsunuz.
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 431 cevap paylaştı. Bundan dolayı seni seviyor gibi
00 Yorumla- 2 gü
Ben kavga etmek istemiyorum diyebilirsiniz
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 872 cevap paylaştı. tam kavga esnasında yüz üstü bırak
00 Yorumla- 3 gü
Direk konuş bence
00 Yorumla u
3 güdirek uyarabilirsiniz
00 Yorumla- Devamını Gör (30)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?