Psikoloji nasil duzelir?

Arkadaslar selam ben gercekten sor durumladan geciyorum bir kiez tacize ugradim ve hamjle kalma riskine girdim yasim cok kucuk ama lisedeyim bunu bilmenizi de isterim ailemden baski goruyorum derslerim konusunda 1-2 kere cnsel seyler icin kullanildim insanlara hayir diyemedim ve beni sevdiklerini dusundumama hep yari yolda birakildim ailemle aram bazen iyi bazen kotu hic bir kimseden adam akilli deger alamiyorum ve hala o kisiyle gorusuyorum ne yapmaliyim gercekten hic iyi durumds degilim oz bakimima bile deger verecek halde degilim bana yardim edin ne yapmaliyim ordan kolay gibi gelebilir ama kimseye guvenemiyorum hic bir seye hevesim yok bir kiz olarak makyaj yaomaktan bile zevk alamiyorum ustelik videom cekildi o olaylar olurkej umarim anlamissinizdir detay verip uzulmek istemiyorum ayrics cok kolay baglaniyorum insanlara ve kolay kiriliyorum en ufak seyde guvenim zedeleniyor ailem bana artik guvenmiyor bu olaydan dolayi biliyorum yuzlerine bakamiyorum ama bende hiç memnun degilim halimden ilac kullandim ama etki etmedi kendimi oldurwk istesem bile yapamam ailem icin duruyorum kimsem yok bana yardim edin sadece lutfen ne yapmaliyim cok caresizim
Psikoloji nasil duzelir?