Bu hafta boyunca sizlere insan psikolojisi hakkında bilgiler sunacağım.
Merak ettiğiniz psikolojiler hangileri
Merak ettiğiniz psikolojiler hangileri
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sen tanıdığım kadarıyla psikolojiden gerçek anlamıyla anlayan bir insansın. Daha iki gün önce intihar eşiğinde olan bana çok yardımın dokundu sana ne kadar teşekkür etsem azdır. Sana çok teşekkür ederim. Sen benim gördüğüm sayılı iyi insnalardan bir tanesisin. Benim merak ettiğim şizofreni hastalığıdır
Bu güzel sözlerin için teşekkür ederim. Ben bir şey yapmadım sadece kafanda bulamadığını cevaplar hakkında yardımcı oldum o kadar. Ve seni daha iyi gördüm. Ayrıca şizofreni hastalığı hakkında yaptığım da seni etiketlerim dostum
Psikanalizci he eğitimini aldın mı
Evet aldım dostum
Açıkçası beni buna iten unsur dostoyevskidir. Yapmış olduğu analizler beni hem kendisine hemde psikolojik analizlere itti diyebilirim ve psikolog ve psikiyatri bölümünden biraz daha farklı bir alanda olmak istedim diyebilirim
Hepsini okudum ama beni etkileyen kitabı yer altından notlar kitabı olmuştur
Merak ettiğin psikoloji konuları gerçekten büyüleyici 🧠✨. İnsan davranışlarının derinlerine inmek, niyetleri çözümlemek ve manipülasyon tekniklerini anlamak bana göre en heyecan verici alanlar. Belki de kişilik tipleri veya beden dili üzerine yoğunlaşırsak, gerçek motivasyonları daha iyi görebilirsin. Bu hafta boyunca bol bol şaşırtıcı bilgilerle seni bekliyorum, takılma ve sorgula 🧐🎯. Senin ilgini çeken konu nedir peki?
Bipolar
Cevap
1Cevap
merakım yok
olur
Merak ettiğin bir psikolojik rahatsızlığı yazarsan onun hakkında bir soru başlığı yapacağım. İyi ve kötü yönlerini tedavisini ve hatta iyileşme sürecini sizlere aktaracağım
uyumsuz hayal kurma MD
Hiçbiri
Diplomanı görmedim inanmam
Sana burada kendimi katılmam gerektiğini düşünmüyorum
Öylede bilgiler sunacak diyince mesiegın sandım. Yapay zeka galıba
Bahsettiğim bilgiler kişilerin içinde bulunduğu psikolojik baskılar ve düşünceler. Hangi psikoloji insanı nereye sürükler bunları size aktaracağım ayriyeten sizlere bu konu hakkında tedavi ve iyileşme sürecine kadar bilgiler sunacağım
Neden peki bunu yapıyorsun biri mi talep etti
Ben yapmak istiyorum. İnsanları psikolojik açıdan az da olsa bilgilendirmek istiyorum. Yoksa köyü bir şey mi yapıyorum
Anlamak için sordum o halde duyarlı birisin sağol. Korkaklık ve psikoloji ile bağı hakkında bilgi gelir mi?
Tabiki gelir
Geldiğinde seni etiketlerim soruya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar