Bana yardim eder misiniz?

biraz uzun olabilir ama cidden yardiminiza ihtiyacim var. Simdi kisilerin isimlerini vermeyecegim ama X ve C olarak kullanicam. Futbol kampi yaptik falan filan derken ben X ve C ile cok yakin arkadas oldum yani her gun arariz falan filan hocamizlada konusuruz ama her defasinda satilan ben olurum. Mesela takım kavgası cok edilir benim tuttuğum takım yenilince gülerler dalga geçerler ararken falan filan ağzıma sıcarlar. Her neyse geçen tuttuğum takım o X denen arkadaşın takımını yenmişti ve ben ise olgun davranıp iyi oyundu zevkli bir maçtı cok zordu dedim o da bana "hadi ordan git" falan filan demişti yani haksızlık bana oluyor hep mesela birinin sırrını tutmuştum neden bize anlatmadın diye kızmışlardı. gene kampa gideceğiz ve odada 3 kişi kalabiliriz bunların bit arkadaşı daha var ama o başka biriyle kalıcaktı D kişisi diyelim ona da her neyse bu X ve C bana dedi ki "madem 3 kişi kalabiliyoruz gel sen odada bizle kal" 2-3 haftafır bunun hayalini kurdum odada eğlencez hocaya bile izin sordum dedim onlarla daha iui hissediyorum falan şu bu derken dün benim haberim yokken D kişisini almışlar yanlarına bana da diyorlar ki "sen diğer arkadaşta kalirsin biz odada 3 kişiyiz" dünden beri sesim cıkmadı hiç bir şekilde hic gelipte konusmadilar bu konuyu benle kirildigimi belli ettim ikiside "bir sey demiyorum kirilmak icin cok erken daha" dediler. sence ne yapabilirim nolur diyin

Bana yardim eder misiniz?