Yardım eder misiniz bana?

Arkadaşlar 2 yıla yakın bi ilişkim var ben 20 o ise 23 yaşinda babasıyla birlikte çiftçilikle uğraşıyor yoğun bir çalışma hayatı var sabah 6 gene 11 12 bazen 1 e kadar sürüyor ayda bir görüşürüz görüşemediğimiz vakitler toplasan 1 saat anca vakit geçirmiş oluruz beni aradığında 3 5 dakika geç kapatmak isterdim hep ama kendisi çalıstığı için kapatmadığımda zorlanırmiş oysaki onu özlediğim merak ettiğim için hazır fırsat var bir daha atayamaz diye 3 5 dakika uzatırdım ama zırlandığını söyledikten sonra elimden geldiğince kapatalım dediği an kapattım bugün yine 10 dakika kadar konuştuk 17.58 de kapattık telefonu gece 00.02 de geldi o süre boyunca hep bekledim çok korkuyorum ona bir şey olcak diye ona defalarca kez beni habersiz bırakma dedim konusalım vakit geçirelim demiyorum dedim bana sadece durumundan nasıl olduğunda haber et dedim ama etmedi uyuyakaldım o gelmeden yarım saat öncesinde normalde uykum geldiği an alarm kurarım defalarca kez uyanırım eğer hala gelmemişse tekrar uyuyakalırım bugün alarm kuramadim ve gece 12 de yazmiş biraz beklemiş beni 45 50 dakika ses atmiş sonra yorgun olduğu için uyumuş

Arkadaşlar ben mi abartıyorum acaba bu konu yüzünden tartıştığımız zamanlar oldu bazen 7 8 saat bile ondan zerre haber alamam aradığımda ya babası yanında olduğu için ya da traktör sürdüğü için açamaz brn ona konusalım vakit geçirelim demiyorum sadece nerde olduğunu nasıl olduğunu haber et diyorum ama o bana şaka niyetinde 2hafta sonra askere gitcem askerdeykende nerde olduğumu haber mi edicem diyip gülmüstü aileler bizi biliyor bu arada merak ettiğimde onlara yazarım onu anlıyorum 10 12 tane tarlaya babasıyla bakıyor habersiz kalmaktan onu korkarak bir şey mi oldu acaba diye düşünmekten yoruldum oysaki söz vermişti haber etmeye calıscam diye 2 3kez etti sonra yok ne yapmalıyım ya da onunla nasıl bir konuşma yapmalıyım

Yardım eder misiniz bana?