AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
118Cevap
En iyi karar diyemem en kötü karar da diyemem çünkü büyük konuşmamak lazım zamanın ne zaman döneceği bilinmez hep böyle mi gider o da bilinmez yaşıyor işte yani hani bi şekilde gerek nefes alıp vererek 😅
Doğru insanı bulmak, güvenebileceğin birini bulmak zor bu devirde ilişkiler sahte geçinmek zor geçinmeye gönlü olmalı insanın öyle insan bulmalı benim umudum da kalmadı öyle bir niyetimde
Valla kişiden kişiye değişir mesela ben şu an bir sevgilim de olsa ya da seneler sonra evlensem de ona içimden , cigerimden bir oarca olarak bakarım hep mutlu etmeye çalışırım üzmem hep onu düşünürüm insan sevdikçe guzellesiyo çünküdipnotttt
Devamını almamış ama eğer birisyle evlenicekseniz onun Zyna yapıp yapmadığına bakın çünkü yaptıysa genelde tek sevdiği önemsediği şey o şey oluyo kızın duygu ve düşüncelerini önemsemiyor
Mantıklı ama türk kızıyla olmaz yabancılarla bile çok zor
Bende türk erkeğiyle olmaz diye düşünüyorum yabancılarla gen aktarımı daha iyi olur
Türk erkeğide zaten çoğu olmaz
Ama türk kızı da hiç bir şekilde kıymet bilmiyor
Eğer kötü biriysen mesela o Kadıköydeki serseriler, o zaman onların kölesi oluyorsunuz çünkü kötü belalı tipler
Ahmet mattia olayındaki serserilerden bahsediyorum onlar gibi serserileri seviyorsunuz
Öyle biriyle ciddi düşünmem asla ve onlar çok tipsiz kim bakıyor onlara
Genel olarak türk kızları bakıyor ve öyle kötü biri değilsen nefret ediyorlar senden
Genel olarak ister türk olsun ister yabancı olsun hepsi aynı bence yabancılar da çok kötü
Deneyim olarak
Sende kötü biri ol o zaman bakalım fikri değişir mi
Kötü olmaktan kasıt canavar olmak sınır tanımadan herkese saldırmak vs normal insan olmaktan çıkmak yani kızlar öyle insanları çok sever öyle olmayanı ise köle gibi kullanır hepsi de öyle zaten ayrıca böyle biri olmak o kadar kolay değil
Kadınlar kötü adamlara aşık olur iyi adamlarla ise sadece dertleşirler
Öyleymiş gibi yapabilirsin
Öyleymiş gibi değil öyle zaten iyi kız mı var
Hepsi çıkar menfaat peşinde
Bence evlilik olmuyorsa bu devirde bu karakterler yüzünden
Bana denk gelen erkekler de hep travmalı aşk acısı çekenler😂
Kötü erkekler aldatır zaten ya da saçma sapan hareketler yapar sonra da ağlar o yüzden en başta söylediğim gibi çoğu olmaz zaten koca ülkede 200 ü efendi aldatmayan eli yüzü düzgün olur
Mesela adam kıskanıyor vs vs ama bunu yaparken de saçma sapan şeyler yapıyor mesela kavga çıkarmak falan ya da rastgele bağırıp çağırmak sonra da karşıdakini kaybediyor
Kıskanmak ilişkiyi çok sarsan bir şey
Öyle saçmalık yapan çok var etrafımda, kıskanırsın ama hareketlerine dikkat edersin
Dozunu aşan hayatıma müdahale eden birini istemezdim
Öyle
İtici olan herşeyi bırakmak lazım
Arkadaş kadınlarda ekrkekleri *ldürüyor fakat kadınlar kadar siz ses çıkarmıyorsunuz ört pas ediliyor o zaman Türk erkekleride kötü kızları seviyor peki buna cevabın ne bu dünyada bin bir çeşit insan var iyi ve kötü kadınların hepsi iyi mi sanıyorsun kaç tane erkek cinayeti okudum Allah aşkına şu dar bakış açınızı biraz genişletin
İnsanların ne olduğunu anlamak zor değil ama sokaktaki insanlar nedense hep belalı insanların peşinden koşuyor madem öyle olmayanlarda var neden ortada yoklar peki
Kadınlar şiddet görmeyeceği erkeğin yanına bile yaklaşmaz 100 metre uzağından yürürler
Ula milletin alnında mı yazıyor ben şiddet gösteriyorum diye nasıl mantığınız var😄😄😄😄
Tipine davranışlarına yaptıklarına bakıp da onun peşinden gidenlere ne demeli, atıyorum yardımsever iyi niyetli ya da elit birini görseniz iftira atarsınız linç ettirirsiniz
Madem iyisiniz neden gözle görülür 1 tek kanitiniz bile yok neden iyi erkekler dışlanıyor?
Sizin birini sevmeniz için o kişinin ya katil olması lazım ya uyuşturucu satıcısı ya da topluma çok zarar vermiş birisi
Kardeşim sen bu kafayla gerçekten zor yaşarsın bak yemin ediyorum ne anlatsam boş sana başlamıyorum bile cümleye Allah akıl fikir versin tabiki bu kafayla yalnız kalırsın ne bekliyordun
İyi olanları da gördük zaten yalnız kalıyor 174 sabıka kaydı olanlar tercih ediliyor başınıza bişey gelince de ağlıyorsunuz
Beddua etmek istemiyorum ama umarım başına gelir ya
İyi bir insan her zaman dışlanır ve iftiraya maruz kalır kızlar tarafından bunu kabul etmiyorsunuz
Umarım ailende senin için ağlarda bende onlara bakıp hakettş derim senin kafandaki olay budur iyi günler
Beter olun o zaman kızlar tarafından iftira atanlara denk geliyorsunuz o zaman sizde oh olsun
Kabul etmezsiniz tabi o zaman aglamayın
Ağlayan kim random hesap😁
Genel konuşmayı kes şimdi ağzımı açarsam iyi olmayacak
Kötü erkekler tarafından zarar görürsen
Genel konuşuyorum çünkü hepiniz kötüsünüz
Kalbi taşlaşmış ve sadece karanlık
Kötü erkeklerin yanında olduğunuz için
Knk bunu bi kız üzmüş o da burada sinirini çıkarıyor herkesi de aynı sanıyor
Hepiniz aynısınız hiç sevgilim olmadı ama sizin içinizi biliyorum
Bu kendini tipsiz görüyor benim son sevgilim bundan tipsizdi😂
Kendimi öyle gördüğüm falan yok uydurmayin
Senin neden sevgilin olmadığı belli😁👊🏻
Sizin kötülüğünüzü yüzünüze vurunca konuşursunuz böyle
Madem kızlar kötü niye erkekler belasını mı arıyor😂😂😂
Kötü olmadığım içindir
Knk kendine bile bakmıyorsun saçını taramaya tenezzül etmemişsin
İki kötü birbirini tamamlamıs oluyor
O zaman demeyeceksin ağlamayın diye madem herkes denginş buluyor
O fotoyu koymak istedim sadece hem kötülerin peşinde koşuyorsun hemde doğal takılan insanlara laf atıyorsun siz bu kadarsiniz sizin gibi sahte olmayan herkese alerjiniz var
Şimdi bu genel konuşuyor ya ben genel konuşunca bak nasıl inkar edecek erkekler genel olarak bir sapıktır hiç bi zaman iyi şeyleri haketmezler herkes bunda hemfikir
Neyse sizinle tartışmayacagım hayatta başarılar diliyorum hadi baybay
Bakımsızlık doğallık mı oldu ayrıca sen nerden biliyorsun kötü erkeklerin peşinden gittiğimi bide iftira atıyorsun bu karakterinle seni kimse istemez
Sen bu kafayla bulursun kız😂 Sanada kötü şanslar
Erkeklerin bazıları sapiktir ancak hepsi değildir ve bir çoğu kötüdür ama hepsi değil ve kötü olmayanlar kızların kötülüğüne maruz kalır
Sizin gibi kötü bulmam merak etme
İnsana değer vereni bulurum
Bak işte nasıl inkar etti😁 senin aklınla bir örnek verdim nasıl ama
Tanımadan yargılıyor hele haa demin doğallıktan bahsettin bi insan kendine bakmıyorsa bu doğallık değildir pisliktir
Neyi inkar ettim
ay birde soruyor neyi olacak her erkeğin sapık olmasını
Kötü erkekler çok dedim ama kızlarda onları seviyor ve iyi olanlara ise her türlü zorbalığı yapıyor dedim
Tamam kötü kızlarda çok biz onlardan değiliz hadi bb
Sen bize bile tanımadan kötü diyen bir insansın gerçekten ne anlatsam boş geliyor şu an
Bende bunu yedim
Kötülükle dolup taşıyorsunuz
Yalnızlığa mahkümsun hadi yol al
Bay bay dikkat et de kötü erkeklerin kötülüğüne maruz kalma
Gerçi size müstehak
Sen dikkat et bi kız bulup başını yakma
Gelip yalnızlığınla bütün kadınları kötü görüp ağlayan sensin be burada boşa tatava yapma
herkese acık yapmıssın soruyu. o zaman soyle cevaplıyım. evlenmek erkekler icin acıkcası cok riskli. mantıksız. kızlar ıcın ise karlı bi yatırım mantıklı
Ülkemizde pek de mantıklı değil, eğer maddi olarak iyiyse belki görücü usulü. Onun haricinde "aşk evliliği" yapanların %90'ı 1-2 sene sonra boşanıyorlar.
bunu farketmen harbi çok iyi
en iyi karar olup olmadığı biraz kişisel olur ama
maddiyat olunca aşk olmuyo
aşk olunca maddiyat olmuyo
birisini tercih et
Evlenilecek doğru adayı bulmadan evlenmek yanlış karar
Gülüyorlar mı sana
Espritüel bir yapım var ondan kaynaklı evet
Zaten herseyi yaşadım bu vakitten sonra evlenmek gereksiz geliyor?
Evliliği sadece seksten ibaret gören erkek şaşırdınız mı millet
Yorumları okusan kafayı yersin😂
Okudum ve çıldırdım olgunlaşmamış erkek topluluğu başka bişey değil neyse ki neslim devam etmeyecek etmesinde böyle olacaksa
Ben zaten kendi halimden memnunum. Neden yanıma birini alayım ki onu çözemedim?
Evliliğin tanımını yap bakayımda ona göre bu soruya cevap vereyim
Evliliğin tanımı ayni evde yaşayıp ortak olarak bi yaşam sürmektir bence. Dediğim gibi bi zaman sonra evlenmek saçma geliyor. Eskiden izdivaç programları vardi ya oradaki amcalar şu an ilginç geliyor. Neden yüzük takayım?
Sadece aynı evde yaşamak değil hayatını paylaşmak mutluluktur sadece yatak değildir yüzüğe gelirsek buna mı takıldın oda paralı olduğu için eminim ki bilmiyorum benim bildiğim insanlar değer görmek göstermek ister demekki boş geldin boş gideceksin
Knk çocuk dogru söylüyor hata biz kızlarda bu tipe bişiler yaşatmamak lazım 😂
Ben kendime yetecek şartları sağlayıp idare edecek pozisyona gelmek istiyorum. Meyve veren ağaç gibi şartları sağlayıp tek başıma yasamayi ve bazen ihtiyaçlarim için birini istiyorum. Başka bi durumu yok
Değil asla değil kadınlar erkeklere anneleri gibi davrandıkça değil bi adam olmayı öğrenmeliler önce sonra al sana evlilik hazır
Evliligi bilmemde düğün enayilik
Şu düğün olayından nefretttt ediyorumm
Ekonomiyi hatırladıkça bende nefret ediyorum
Ekonomi çöp
Benim ekonomi dahada çök
Neden
20 li yaşlardayım aileden kalan para yok yetmedi müstakbel var piyango falan bekliyorum kısaca böyle
😂😂
Doğru bir eş ile bence evlilik daha güzel gibi gelir önemli olan doğru eşi bulabilmek. Umarım bulabilirim.
Arkadaşıma evlilik ne güzel mi bende artık evleneyim mi dedim evlen senin benden daha mutlu olmaya hakkın yok dedi.
Ohaa
Evlilik alacağım en son karar
@atılgan55 profildeki sen misin?
Başkası olmadığına göre benim
O zaman çok yakışıklısın
En son karar şu an bi kaç adım öne çıktı 😂😂
Fçdödödşeöe
Gerçekten seviyorsan seviliyorsan doğru karar evlenmektir
Evlenin valla sizin bizden daha mutlu olmaya hakkınız yok 🤣
Bence doğru insan yoktur bir anlık bir hevestir her şey bundan ibarettir
Valla evlenince nasıl olsa bosanicakmisim gibi geliyor erkeklere güvenmiyorum ve toksik buluyorum
Hayır ben dini hassasiyeti olan biriyim ve olması gereken
Bana halen mantıksız geliyor sırf çocuk yapmak içinde evlenilmez ki
Evlenmek resmi olarak ben bu kişiyle sevişiyorum demek bence anlamsız sade bir nikah miss
Evlenen 10 evli çiftten 5 i boşanıyor. Mantıklımi değil mi sen yorumla.
Bu hayatta bekar yaşamak güzel olsa da insan biraz imreniyor..
Ben hep bekar yaşarım çünkü ben tipsizim boyum kısa ucubeyim diye beni kimse sevmiyor beni görünce kızların midesi bulanıyor kusmaya gidiyor benle tokalasinca elim necasete değdi diyor bana bukalemunun bokbocegine benzeyen çesidi diyor bir kız orangitanla çıkarım senle çıkmam dedi diğeri ise goootyme kaş göz çizer onla çıkarım senle çıkmam dedi
Ruh eşini bulursan, evlilik dünyadaki en güzel şeydir
Evlenmek en iyi ve isabetli karar helalinle yaparsın yapacağını harama düşmez sin
Hayır bence değil. Günümüz erkekleri bizden daha nazlı. Bekarlık sultanlık
Evlilik hoştur dünya boştur koştur allah koştur 😂😂
Hayatımın düzene girmesi için evet en iyi karar
Asla değil herkes doymuş noktada kimsenin kimseye tahammülü kalmamış
Evlilik dertsiz başına dert gibi ama bir hayat arkadaşı da olmalı insanın iyi seçmek lazım
Yani mutlu olanlarda var boşananlarda ama mutlu olanlar baya az mutsuz olanlar çok fazla benim çevremde en azından durum bu gözlemlediğim kadarıyla. O yüzden en iyi karar diyemiycem evlilikten daha iyi kararlar alınabilir.
Evlenmek güzelde edepli biriyle olacaksa olsun
Hayır en yanlış karar ne düşünürseniz düşünün ama şunu bilin arkanızda aileniz var biri gitse bile hala digerleri arkanızda onlar hep yanınızda onlara güvenin
Stres sorumluluk maddi açıdan da zor
Evlenmek isterdim.
Yanlış bir karar.
Neye göre hâlâ meselâ?🙂
sevdiğinle tabii ki evet
Şartlar bu yöne itiyor maalesef.
Evlenip ne yapacağız herkes evlilik dışı ne yaparsa yapsin bu mantikli
Mantık çerçevelerimiz denk değil. Evlenmeyip kendi başına da yaşayabilir insan.
Bekarlık sultanlık bence doğru bir söz bu
Doğru insanı bulmak zor o yüzden yaşasın yalnızlık
Hayir iyi tanimadan evlilik olmuyo tanisanda yanlis kisi cikiyo ilk baslarda iyi olup evlendiginde canavar dahi olabiliyorlar :))
Aşırı mantıksız ben evliyim
Evet evlenmek doğru karar
Kime denk geldiğine bağlı
Çocuğu tozlanarak yapabilsem istemiyorum
Galiba öyle kullan at daha mantıklı gibi
sanmıyorum yanılıyorsunuz Allahu alem
Cocuksuz evlilik olur evlensemde çocuk istemiyorum sevdiğimle dünyayı gezmek istiyorum biri hayatıma karışacaksa hic evlenmiyim
şu an sadık değer veren sevgi dolu birini bulsam hiç bekletmez evlenirdim ama işte bizim gibilere denk. gelmiyor asla
Kesinlikle en doğru karar yaşayan herkes bunu anlayacak
Hayır tabikide peygamber efendimiz "ben sizin çokluğunuzla övüneceğim diyor"
Ne evlencem porsumuş coğu s1kile s1kile
Siz bakir misiniz
Evet
Ne güzel
Sen bastiriyon belli ki
Nerden belli kanka
Çok fazla canım çekti Aydın'da mısın sen
Hayatında doğru insan varsa en iyi karar
Ben doğru insanı bulamam çünkü ben tipsizim boyum kısa ucubeyim diye beni kimse sevmiyor beni görünce kızların midesi bulanıyor kusmaya gidiyor benle tokalasinca elim necasete değdi diyor bana bukalemunun bokbocegine benzeyen çesidi diyor bir kız orangitanla çıkarım senle çıkmam dedi diğeri ise goootyme kaş göz çizer onla çıkarım senle çıkmam dedi
@Hopidihippo maalesef bazı kızlar tipe önem veriyor fakat şunu da düşünmen lazım her kız aynı değil tıpkı her erkeğin aynı olmadığı gibi birgün karşına öyle bir kız gelir ki seni sadece kalbin için sever ve senden başka hiçbir beklentisi olmaz sana sarılınca bile dünyanın en mutlu kadını olur senden tiksinmeyen kusurlarını bile yüzüne vurmayan bir kadınla karşılaşacağına her zaman inan umutsuz insan yarı ölü gibi birşeydir bunu unutma
Hade hade avuntucu nebahat böyle dersin ama kitap alırken bile kapağın güzelliğine bakarsim
Kendi dengin biriyle konuşabilirsin dünyada sadece güzel kızlar yok😀
Çirkinler de bakmıyor
@Hopidihippo çirkinsen sen de diğer özelliklerine yatırım yaparsın olur biter.
@Hopdihippo beni tanımadan bana böyle bir ima da bulunamazsın zaten bu kafayla sana kimse bakmaz önce bakış açını değişir tipine bakarak seni sevdilerse seninle gönül eğlendilerse senin sorunun bu kafayla zaten seninle anca eğlenirler gitmesi gereken biri varsa oda sensin sana iyilik yaramaz senin gibiler benden uzak olsun.
Kızlar yorumlardaki erkekleri takmayın boşverin adam edemezsiniz
@Kraliçe1512 taktik değiştirecem Instagram'dan karı bulmaya çalışacam reelde dişi sinek konmuyor
0_Nyks_0 haklısın bakış açısını değiştirse anca bulur bu kendine göre birini her kızı aynı sanan biri işte bırakalım kendi kendine konuşsun.
En iyi karar para kazanmak ve evlenmemek değmez
Aman eşi bulsan ailesi sıkıntı, ailesi iyi oluyo eşin sıkıntı tek başına stressizce yaşa 😂
En mantıklı karar
İnsan yavrusuna ihtiyacın varsa başka 😀
Kimin ihtiyacı yok ki
Yeri geldiğinde biriyle aynı ekmeği paylaşamıyorken İnsan yavrusunu nasıl paylaşabilirsin
İnsan yavrusunun birsürü ihtiyacı var
Ticari ilişki kar masraf girdiler çıktılar 😀 Mantık evliliği olur bak
Sevdiğin varsa mantıklı
Mantıksız kimse sevilmez tek paran seni aldatmaz ve mutlu eder
yani, bu yüzden bekarım sanırım :)
Kadınsan mantıklı erkeksen tersi hala bazı kadınlar yprumlarda acıtasyon yapıyor m kk fuçun oeleri