Ömrümü yalnız geçirmek istiyorum. Ne kendi ailemle, ne de evlilikle. İlerde mesleğimi elime alırsam başka şehirde olacağım zaten. Bir ömür yalnız olmak kötü mü?
1 ay
Evlenmemek akıllıca mı?

Bir ömür yalnız olmak kötü değil, bir felakettir. Hasta olduğunuz zaman veya çay kahve içmek istediğiniz zaman. Net olayım, en korkunç şey, yalnız olmaktır.
Kahvemi de çayımı da yalnız içmeyi severim. 😌
Bence bu soruyu buradakilere sorma.
70-80 yaşında hiç evlenmemiş bir kadın bul ve ona sor. O kendisi bizzat bunu tecrübe ettiği için sana da tecrübelini aktarır...
Hayat yalnız geçmez gel bul birini birbirinize sarılın mutlu mesut yaşayın, aşkın meyvelerini alın onlara güzel bir hayat verin, dünyanız daha renkli olsun
Cevap
36Cevap
Göreceli ben evlenmeyi düşünüyorum
Benim için kötü bir şey. Ben gezmeyi de evde vakit geçirmeyi de çok severim. İkisini de hayatta en çok sevdiğim bir insanla yapmak çok zevk oluyor. Tabi insanın biraz kendi zevki kimisi hiç karşı cinsle bir bağı olmasını istemez kimisi bir kişiye saplantılı kalmak yerine devamlı partner değiştirir ama gene yalnız kalmaz kimisi de yani için de benim de olduğum kişiler. Birilerini sever ve onunla eğlendikleri şeyler yapmak ister. Ama şunu unutmamak gerekiyor bu yaşlarda evleneceğin kişiyi bulamadığında ilerleyen yaşlarda daha da sorun haline geliyor şimdiden hangi yöne gitmen gerektiğini seçmeni tavsiye ederim.
Bir ömür yalnız kalman teknik olarak mümkün değil. Ne kadar istesen de mutlaka karşına birisi çıkar ve hayatını iyi ya da kötü şekilde değiştirir. Evliliğe gelince. Her kadında bir annelik her erkekte bir babalık içgüdüsü olur. Çünkü böyle yaratıldık. İlerleyen zamanda çevrendeki eş dost arkdaş (ya da ne dersen) yanında ailesini yuvasını kurmuş gözünün önünde olacak. Yaşım ilerledikçe bu senün psikolojini kötü yönde etkiler. Her insanın bi diğer yarısı var. Geç kaldığım her süre üzüntün daha da artar.
Aslında kötü değil bolca dostun olursa ama yalnız kalmak istiyorum demekle insanlar seni yalnız bırakmıyorlar zaten.
Nasıl oluyor bilmiyorsun bir biçimde toplaşıp hayatının içine edebiliyorlar.
Tercih tabi.. illaki evlenicekdin diye bi sart yok..
zaten daha yasin kücük..
buna simdi karar vermende gerekmiyor 😊
İnsanlar tek yasayabilir oendi secimleri ama ailen öldüğünde bi sekidle konusmadiginizda dusunsene hic arayan soran yok olmussun ve kimsenin umrunda defil
doğru insanı bulduğunu hissettigin zaman evlenebilirsin büyük ihtimal şu an yalnızsın ve kimseyi sevmiyosun kendini sadece kariyerine adamak istiyosun ama zaman ne gösterir hiç bilemeyiz her şey planladigimiz gibi olmuyor belki bigun annelik hormonların tavan yapacak ve aşırı derecede çocuk sahibi olmak isticeksin... ama yalnızlıkta belli süre sonra adamı hasta eder insan bildiklerini başkalarına aktarmak ister.
Yoo evlenmemek akıllıca tabi doğru karar bekarlık sultanlıktır zaten ben evlenmeye karşıyım bende evlenmiyeceğim
Gerçekten uyumlu olduğun mutlu olabileceğini düşündüğün biri varsa akıllıca yoksa boşş
Öyle bir insan binde bir işte
Haqlısın. Cavbella Sen çox güzel yorumların var
fhgjf
Seni tanımak isterim. 🇦🇿🇦🇿
Değil çok rahatsın istediğini yapabilirsin, sorumluluğun ve düşünmen gereken biri yok, yalnızlık bir tercihse güzeldir.
Bu tamamen sizin hayatınız ve sizin pencereniz ama daha oralara gelmeden şimdiden peşin hükümlü olmayın derim
Belli bir yaştan sonra yalnızlık zor olabilir bence 60 gibi evlen kafa dengi biriyle insan insana yaşlılık da lazım
Tanıştığın kişilere göre değişir. kimbilir belki ömür böyle geçer. kendini özgür kıldığını sanıyorsan. başarılar dilerim. ama sanmam
Böyle artist artist konuşursun sonra bi anda aşık olursun bir bakmışsın evli 2 cocuklu
“İlk öyle diyenler evlenir” diyen bir teyze gelmiş. Hiçbir şeyden eksik kalmazsızsınız. 😂 Artist artist konuşmadım sadece fikrimi belirttim. Cahil cühelaa
Düşüncenin ilerde değişmeyeceğine Garanti veremezsin ki
Evet, belki de değiştirecek biri çıkar karşıma
Senin için öyle olmasını umuyorum
Teşekkürler.
Akıllıca değil ama artı yanları da var kendi paranı kazan kendin ye süperr
Aynen 😂
yaşlanınca başını çok taşlara vurursun neden kimsem yok diye
Belki de onu istiyorumdur
o zaman seni tutan yok yapa yalnız öl
Kötü demeyen ağır yalancıdır. Ölene kadar yalnız kalmak berbat birsey olur
Hayır değil yapabiliyorsan kesinlikle yapman gereken bir şey ama hayatını kısa ilişkilerle sürdüreceksen psikolojin bozulabilir
Neden?
Bunu istiyorsan yapabilirsin ama şu anki Türkiye'de pek mümkün değil. Çünkü ayrı şehirde tek başına geçinmesi zor
En İyi Cevap