• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aile & Toplum

Günümüzde evlenmemek en iyi karar mı?

0_Nyks_0
0_Nyks_0 Takip Et
Guru Yaş: 22
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
915
Yapay Zekaya Sor
%90 ı sahte
En İyi Soruları Evlilik Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
24 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • 1İnciTanesi
    1İnciTanesi Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 100%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.

Son derece iyi bir karar, evlenip evliliği sürdürebilmek oldukça zor, kendine güvenmeyenlerin kesinlikle evlenmemesi gerekiyor, evlilik için iki kişinin de evliliği sürdürebilme becerisine sahip olması gerekiyor ve şunu da görüyorum ki;bekarlar evlilerden daha bahtiyar. Bence kimse evlenmesin, bir aileye girmek zor, o aileye uyum sağlamak, o ailenin insanlarıyla aile olmak falan sıkıcı, yorucu şeyler, kadınlar arasında da bir rekabet oluyor ve kadın eşinin kendisini savunmasını istiyor, beni kendi ailene karşı savun diyor lakin çoğu erkek kendi ailesine ''karima laf söylemeyin ''demiyor, hatta eşini yalnız bırakıp ailesini tercih ediyor, aslında eşini tercih etmesi gerekirken, çünkü senin soyadını alan o kadın seninle bir ömür yaşamak için attı o imzayı, insanın asıl ailesi eşidir, kök ailesi değil, tabii ki kök aileye saygılı olunmalı lakin öncelik eşe verilmeli, evliliği evcilik sananlar bedbaht oluyor, evlilik sorumluluklarını çiftlerden birisi yerine getirdiğinde sorumsuz olan diğer eş meyvesini yiyor evliliğin, sorumlu davranan eş ise keşke evlenmeseydim diyor, büyükler ziyaret edildiği zaman gelin hanım bulaşıkları yıkıyor, yatağı yorganı gelin hanım seriyor, misafiri gelin hanım ağırlıyor ve kadınlar bu tür şeylerin içinde olmak istemiyorlar, kendilerini savunmayan bir eşe kapatıyorlar kendilerini, özgür olmak istiyorlar, çalışan bir kadın eve geldiğinde evin içinde de çalışmak istemiyor, hem işte çalışıp hem de evde çalışmak kadını yıpratıyor, bir aileye girmek kolay iş değil, aykırı olursan ailenin diğer üyeleri gelini dışlıyor, gelin de bu durumda eşinden kendi yanında olmasını bekliyor, eşi karısının yanında olursa ne âlâ, şayet olmazsa kadın yalnız kalıyor ve eşinin tüm ailesini silerek eşini de tınlamadan evliliğine devam ediyor, kadını mutsuz eden eşler kaybetmeye mahkumdur, çünkü kadın tınlamamayı da öğrenir. Şunu söyleyebilirim ki; evlilikler zor, artık herkes korkuyor evlenmeye, çünkü kimse kimsenin ailesini çekmek istemiyor, eşin ve ailesinin ağız kokusunu çekeceğime ömür boyu bekar kalırım düşüncesinde oluyor çoğu kişi

1
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• İyiinsanlarhalavar
    İyiinsanlarhalavar Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 77%
    1 yıl

Günümüz ilişkilerine baktığımızda evliliğin hala mantıklı olup olmadığı sorusu, oldukça karmaşık bir konu haline geldi. Geleneksel evlilik anlayışının değişmesi, bireylerin beklentilerinin farklılaşması ve sosyal normların evrim geçirmesi gibi faktörler, bu soruyu daha da önemli hale getiriyor.

Evliliğin hala mantıklı olup olmadığını değerlendirirken, hem olumlu hem de olumsuz yönlerini göz önünde bulundurmak gerekiyor. Evliliğin olumlu yönleri arasında, duygusal destek, güvenli bir yaşam alanı, ortak hedeflere ulaşma imkanı, sosyal statü ve yasal güvence sayılabilir. Evlilik, çiftlerin birbirlerine destek olmaları, birlikte büyümeleri ve hayatın zorluklarıyla başa çıkmaları için güçlü bir zemin sağlayabilir. Ayrıca, evlilik, çocuk sahibi olmak isteyen çiftler için de önemli bir yapı taşı olabilir. Ancak, evliliğin olumsuz yönleri de bulunmaktadır. Boşanma oranlarının yüksek olması, evliliğin beklentileri karşılamaması, iletişim sorunları ve kişisel özgürlüklerin kısıtlanması gibi faktörler, evliliği zorlaştırabilir. Ayrıca, günümüzde bireylerin kariyer hedefleri, kişisel gelişimleri ve bağımsızlık arzuları, evlilik kararlarını etkileyebilir.

2
    1 Yorumla
    • Depresyonmen
      Depresyonmen
      1 yıl

Evlenmek bir erkegin en buyuk hatasıdir

Yorumla

Yapay Zeka Cevapladı

Hayat
Hayat Takip Et
Fenomen
1 yıl
  • Evlenmek ya da evlenmemek tamamen senin hayata bakış açına, önceliklerine ve beklentilerine bağlı. Günümüzde ilişkiler karmaşık olabilir, sahte insanlar da gerçekten samimi olanlar da var. 💔 Ama unutma ki doğru kişiyle karşılaştığında evlilik, hayatı güzelleştirebilir. 😊

Bununla birlikte, bireysel mutluluk ve bağımsızlık da çok değerli. Eğer kendi başına mutluysan ve evlilik fikri seni heyecanlandırmıyorsa bu da son derece normal. Kimsenin beklentilerine göre bir şey yapmak zorunda değilsin! Kendin için en iyisini hissettiğin kararı al. 🦋💖

1
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

67

Cevap

118

Cevap

• Ehlivukuf
    Ehlivukuf Takip Et
    FenomenMentor Yaş: 34
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 17,9b cevap paylaştı.

Yani doğru birine denk gelmiş isen güzel ama şimdi doğru insan çok az. Denk gelemiyorsun

6
    1 Yorumla
    • Depresyonmen
      Depresyonmen
      1 yıl

Az değil yok

Yorumla
  • Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 148,9b cevap paylaştı.

evlenmek isterdim ben

2
    0 Yorumla
  • meleğimmeleğim
    meleğimmeleğim Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl

Çocuk yapıp aile kurmak değilse amacınız yani hayatınız boyunca yalnız kalmaksa amacınız yani tercihiniz buysa neden olmasın hep genç kalacağınızı düşünüyorsunuz siz değil mi bu şekilde konuşanlar geleceğinizi düşünmüyorsunuz bu işin 60 yaşı var 70 yaşı var ileride aileniz de olmayacak anne babanız yani o zaman belki kardeşlerimiz var onlar da farklı hayatlar kurmuş olacak yanınızda kimse olmayacak o zaman ne olacak insanın bu hayatta bir tane de olsa çocuğu olmalı çocuk fidandır geleceğimizdir tamam çocuğumuza bel bağlamamalıyız o bize bakar dememeliyiz kendimize bakmalıyız ayaklarımızın üzerinde durmalıyız kaç yaşında olursak olalım ama ne olsa bir destektir manevi de olsa illa para pul beklenti ne bileyim onun evinde yaşarım o bana bakar gibi değil yani aile hayatım parçası kısacası bu benim düşüncem gerisini siz bilirsiniz

3
    7 Yorumla
    • Depresyonmen
      Depresyonmen
      1 yıl

Katılmıyorum her şey para

Yorumla
    • meleğimmeleğim
      meleğimmeleğim
      1 yıl

İyi o zaman size yalnız yalnız paranızla mutluluklar dilerim umarım her şey gönlünüzce olur ve 100 yaşınıza gelseniz de yaşlanmasınız

Yorumla
    • Melbl779
      Melbl779
      1 yıl

Cocuksuz evlilik olur

Yorumla
    • meleğimmeleğim
      meleğimmeleğim
      1 yıl

İki tarafta buna razıysa neden olmasın ama benim kanaatim şu şekilde insanın bir tane de olsa dikili bir ağacı olmalı bu dünyada bir çocuğu olmalı yani bu benim düşüncem tabi çocuksuz bir hayat meyve vermeyen ağaç gibidir bence renksiz bir dünya gibidir her şey siyah beyaz gri karanlık

Yorumla
    • 0_Nyks_0
      0_Nyks_0
      1 yıl

Bence herkes anne baba olmamalı

Yorumla
    • 0_Nyks_0
      0_Nyks_0
      1 yıl

Hep genç kalacağımı da düşünmüyorum daha geçen yaşlanmaktan korkuyor musunuz dedim ben korkmuyorum genç yaşta ölmek beni daha mutlu eder

Yorumla
    • Melbl779
      Melbl779
      1 yıl

Bencede

Yorumla
  • askkokuskokizz
    askkokuskokizz Takip Et
    Xper 5 Yaş: 20 , eic 100%
    1 yıl

Ahir zamandayiz insana guven kalmamis en guvendiklerin hatta ailen bile kendi cikarlari icin seni satacak duruma gelmiş manipule vb yayginlasmis herkes manipule taktikleri ogrenmeye mesela su an basladi gundemde o var boyle boyle öğrenip masum saf olanlari kandirip zarar verecekler mesela yani bu bir ornek her sey o kadar kotu ki gercek sevgi kalmamis en basiti kalp kırmak normalleşmis mesela eskiden biri bize daeilsa gonlunu alirdik simdi amann cok alıngansin diyoruz en basiti goruldu atmak bile normallestirildi keyifi atip umursamiyor kimse sonra neden alindin diyoruz bazen küçük seylerde bile hee sey bellidir aslinda.. o yuzden dostluk anne baba sevgisi kardeşlik kalmayan bu devirde evlenmek dogru karar değil insanlae tahmin edemeyeceğimiz kadar kötü cunku. Bu devirde en iyisi yalniz kalmak kimsege baglanmamak en iyi onlem bu

2
    1 Yorumla
    • Depresyonmen
      Depresyonmen
      1 yıl

Ahir zamanda falan degiliz hep böyleydi teknolojiyle göruyosun sadece artık bu kadar

Yorumla
  • LonelyHead
    LonelyHead Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 97%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 859 cevap paylaştı.

İnsanlar kendini güvende hissetmek için ilişki kurar. Evlilikte bu modellerden biri sadece. Üreme faaliyeti de içeren türü. Nüfus artsın, arkamız sağlam olsun. Ailemiz genişlesin falan. Temelde tamamen çıkar ilişkisi. İnsanlar aşk ( insanlık ) arayışında değil genel anlamda. Para olsun, güç olsun, manita taş olsun hava atalım... Robotik yani.

1
    10 Yorumla
    • 0_Nyks_0
      0_Nyks_0
      1 yıl

Evliliği çok güzel açıklamışsınız

Yorumla
    • LonelyHead
      LonelyHead
      1 yıl

İlişki nasıl güzel olabilir? Çıkarlar bir kenara bırakılır. Hayatı keşfe çıkarsınız. Okunan kitaplar, gezilen yerler, biriken her güzel anı artıdır. Özeldir. Başkalarına prim yapmak için her platformda, her muhabbette, tanganın rengine varana kadar anlatılmaz. Işıklar hep kapalıdır yani. Mutluluk anca öyle bir mana kazanır. Yoksa hikaye. Kaybolan zamana üzülür sigara yakarız.

Yorumla
    • 0_Nyks_0
      0_Nyks_0
      1 yıl

Cinsellik kötü bir şey değil ama her şey de değil tabi ki

Yorumla
    • LonelyHead
      LonelyHead
      1 yıl

Cinsellikten bahsetmiyodum ama haklısın😄

Yorumla
    • 0_Nyks_0
      0_Nyks_0
      1 yıl

Tanganın rengine kadar yazmışsın ona ithafen yazdım

Yorumla
    • 0_Nyks_0
      0_Nyks_0
      1 yıl

Evlilik gösteriş hep arkadaşlarım evleniyor ful story ama 1-2 de değil he

Yorumla
    • LonelyHead
      LonelyHead
      1 yıl

Yalan dolan işler. Gerçekten mutlu birine herkes düşman olur :)

Yorumla
    • Depresyonmen
      Depresyonmen
      1 yıl

Tm her sey para ve tip o zamn karakter iyilik at çöpe gitsin

Yorumla
    • LonelyHead
      LonelyHead
      1 yıl

@Depresyonmen karakter iyilik olduğunda, teşhir olmaz. Yaşarsın kuzu kuzu. Bahsettiğim o. Yoksa püf diye uçar. Gelen salça olur giden salça olur.

Yorumla
    • Depresyonmen
      Depresyonmen
      1 yıl

Para her şeyi satın alıyor gerisi yalan

Yorumla
  • Kim-Bilir-Belkidee
    Kim-Bilir-Belkidee Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 100%
    1 yıl

Merhaba,
    Günümüzün canı cehenneme! 😅

Günümüz ilişkileri menfaat ve çıkar üstüne heves ve zevk peşinde tükeniyor tüketiliyor!

Ama bana ne! 😅

Neslin devrin canı cehenneme bana ne! 😅

Benim nesil ile devir ile günümüz ile ilgim alakam yok ki! 😅

Evlilik Allah'ın emri peygamberin sünneti ve imanın yarısıdır. En güzel aşk helal olan aşktır ve evlilik ile olur olmalı!

İyi ya da kötü, belirsiz, seven ve sevilen önemli! 😅

İkisi de iyi olursa yeryüzünde cenneti yaşarlar!

1
    0 Yorumla
  • TOKAREV
    TOKAREV Takip Et
    Guru Yaş: 42 , eic 100%
    1 yıl

Doğru insanı bulduğunuzda geciktirmeyin. Yalnız olmak elbette tercihtir. Ancak iyi bir eş, iyi bir evlat ve getireceği güzelliklerde çoktur. Yalnızlık iyi bir şey değil. Aile olmasını isterdim. Olmadı ama bir şekilde hayatımı devam ettiriyorum. Bazı şeyler için imkanınız var ise geciktirmeyin

2
    0 Yorumla
  • rekreasyonistt
    rekreasyonistt Takip Et
    Master Yaş: 27 , eic 99%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 916 cevap paylaştı.

Oran %30 yani durum aslında çok da kötü değil.

En kötülerden bahsedecek olursak da durum şu. En çok boşanma %42'lik oran ile ilköğretim mezunu çiftlerde ve 30-39 yaş aralığındaki kişilerde görülüyor.

Ayrıca son 20 yılda boşanma oranı yaklaşık %49 arttı. Sayının artmasıysa çok doğal (ki az bile artmış) çünkü Türkiye'nin kalan yarısına boşanma özgürlüğü yeni verildi.

2
    1 Yorumla
    • rekreasyonistt
      rekreasyonistt
      1 yıl

Boşanma oranı*

Yorumla
  • HAYATveİNSAN
    HAYATveİNSAN Takip Et
    Yoda Yaş: 43 , eic 91%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 317 cevap paylaştı.

Vallah ben 8 yıl öne ayrıldım, çocuklarımla beraber yaşamama rağmen evlenmeyi düşünmedim, öyle bir devirdeyiz ki insanların tahammül seviyesi neredeyse sıfır en ufak bir olayda problemler yaşanıyor, olayın ekonomik boyutunuda geçtim sosyal medya insanlar için bu kadar önem arz ettiği bu devirde her türlü değer ikinci planda kalıyor hal böyle olunca sanırım en iyisi evlenmemek bunlar benim kendi şahsi düşüncelerim, zaten bugün evlenen yarın boşanıyor ya da sürekli geçimsizlik …

1
    0 Yorumla
  • Selinaorselin
    Selinaorselin Takip Et
    Master Yaş: 20 , eic 100%
    1 yıl

Evlilik çok güzel bir yol olabilir ama herkesin hayatında zamanı ve isteği farklıdır. Günümüzde evlenmemek de anlaşılır bir tercih. İnsanlar önce kendini tanımak ve hayallerinin peşinden gitmek isteyebiliyor. Bu evliliği kötülemek değil sadece farklı bir yaşam tarzını seçmektir. Önemli olan insanın ne istediğini bilmesi ve mutlu olduğu yolu seçmesi. Her yol doğru kişiye çıktığında güzeldir.🦋

1
    0 Yorumla
  • regolit
    regolit Takip Et
    Yoda Yaş: 38 , eic 100%
    1 yıl

Şöyle yapabilirsin, 6 ay süreyle sevgili değiştir. Cinsellik, ev yaşamı, kültür, zeka, tutumluluk, beceri, sohbet vs gibi konularda en iyisini kendine seç. Maalesef bu özgürlük yok ülkede, anne baba nasıl evlilik yaptıysa. Çocuklarına da öyle evlilik yaptırıyor, çünkü tecrübeleri yok.

1
    4 Yorumla
    • Papatya12648
      Papatya12648
      1 yıl

Çok şükür ki böyle bir sey yok ülkede çünkü ülke müslüman ülkesi ve sevgili yapmak ilişki yaşamak zina zina da cehennem demek yani anne babalarımız bize cenettin yolarini gosteriyorlar iyi ki varlar

Yorumla
    • regolit
      regolit
      1 yıl

@Papatya12648 anne ve baba cennetin yolunu göstermiyor, Kur’an-ı Kerim ve peygamberler gösteriyor. Söylediğim şeyin zina olduğunu biliyorum, ancak bir çok kadın bu sürecin altına sığınıp evleniyor. Yani çok iyi bir Müslüman kadın, ev hayatı, sorumluluk konusunda bir şey bilmiyor. Sen git anne baban sana seçsin,

Yorumla
    • Papatya12648
      Papatya12648
      1 yıl

Sizinle tartışmak değil amacım ama kendinizi çok yanlış ifade etmişsiniz iyi günler dilerim

Yorumla
    • regolit
      regolit
      1 yıl

@Papatya12648 ben düşüncemi ifade ettim, doğru ve yanlış kişinin tecrübesine göre değişir. Ben böyle seçerim.

Yorumla
  • Gülümserken
    Gülümserken Takip Et
    Yoda Yaş: 36 , eic 99%
    1 yıl

Hayır.
    Hayatın incelikleri teferruatta saklıdır.
    Balıkların isimlerini bilmeyen hikaye anlatamaz, hayatın incelikleridir bu.
    Daha rafine edilmiş zenginleştirilmiş insanı bulmak 🔦 için balıkların ismini bilmen gerekir… Hayatta her detay çok önemlidir basite almamalısın.

1
    0 Yorumla
  • Bihteeerrr u
    Bihteeerrr Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 100%
    1 yıl

Kötü karar değil elbet doğru kişi karşınıza çıkarsa neden olmasın.🎗öte yandan herkes dünyaya evlilik için ➡ gelmedi kimisi insanlığa rehber olmak amacıyla bu dünyada. Ben de onlardan biriyim. Dünyaya gelmek için daha insanca sebepler olmalı. 🎗🎀

1
    0 Yorumla
  • Hakan34hamit
    Hakan34hamit Takip Et
    Xper 4 Yaş: 45 , eic 100%
    1 yıl

Evet hala mantıklı niyemi çocuklarım var çok mutluyum, onlar benim herseyim oldu. eşimi 10 sene önce kaybettim. hee ölmedi yanımda beraberiz ama. Öyle işti. sorun yok ben alıştım. evlenmek hata da olabilir. oldugu yerde gitmeyi bileceksin basit aşmaya kesmeye gerek yok umursamıyorum hayatina devam ediyorsun.

1
    0 Yorumla
  • Viçori53
    Viçori53 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34 , eic 100%
    1 yıl

Bu işin iki olasılığı var
    1. Olasılık kötü ve kendine göre olmayan bir eşe denk gelmek ki bu da evlenmemekten daha kötü bir karardır😢
    2. Olasılık ise kendine göre mutlu ve huzurlu olabileceğin birlikte her türlü zorluğa göğüs gerebileceğin eşe denk gelmek. Onda da bazen eşine takılırsın bunca yıldır benim karşıma çıkmayıp niye bekarlıkla beni baş başa bıraktın diye😁

1
    4 Yorumla
    • Depresyonmen
      Depresyonmen
      1 yıl

Mağra iyidir

Yorumla
    • Viçori53
      Viçori53
      1 yıl

Kötüsüne denk gelmektense iyidir haklısınız

Yorumla
    • Depresyonmen
      Depresyonmen
      1 yıl

Iyisi diye bisi yok aga her şey para parasi olan eğleniyo bu kadar

Yorumla
    • Viçori53
      Viçori53
      1 yıl

O kadar ümitsiz olmayın bence. İyi kalpli ve dürüst erkekler varsa kadınlar da olabilir. Çoğunluğu çürük diye 1 kilo elma sokağa dökülmez ki. Ben ümitliyim size de öyle olmanızı tavsiye ederim. Sağlıcakla kalın🙏

Yorumla
  • Denizxx21
    Denizxx21 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 24 , eic 99%
    1 yıl

Geçim sorunları var doğru insanı bulmak da var ama evlilik meşakkatli bir şey şahsen ben eşimle evlenmeden önce halimle şimdi ki halimiz bir değil evlilil sorumluluk işi yani ailesidir gecimidid hele çocukta girdiği zaman sevgi arka pilanda kalan bir şey dediğim gibi sorumluluk

1
    0 Yorumla
  • gigih4
    gigih4 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 27
    1 yıl

Uzun uzun tanımadan yapılsn evlilik doğru değildir paşam aslanım ne yaparasa yapar erkektir diye büyütülenlerle dolu ülke arkadasım 1 sene olmadan evlendi şimdi eve kapanmıs kocasına muhtac biri haline geldi, abim evlensin istemem mesela bi kizın hayatıni mahvedecek biri narsist özellik gösterenlerden uzal durun

1
    6 Yorumla
    • 0_Nyks_0
      0_Nyks_0
      1 yıl

Erkeklerin çogu narsist

Yorumla
    • gigih4
      gigih4
      1 yıl

Evet ve maalesef hayat dolu kızlar çogunun elinde telef oluyor

Yorumla
    • 0_Nyks_0
      0_Nyks_0
      1 yıl

Yorumları okuma kafayı yeme

Yorumla
    • gigih4
      gigih4
      1 yıl

Abim öğretmendir mesela dısardan bakan eli yüzu duzgun isinde gucunde der ama ayni kisi saglikli bi kisilik mi bunu anca aile icinde görerej anlayabilirsiniz cogu evlenene kadar kibar davranıyor sonrasi mâlum

Yorumla
    • gigih4
      gigih4
      1 yıl

Alıştım ben öyle zihniyetlere boş ver okumamak en iyisi haklisin

Yorumla
    • 0_Nyks_0
      0_Nyks_0
      1 yıl

İki yüzlülük iştw

Yorumla
  • Saruhan1985
    Saruhan1985 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 40 , eic 100%
    1 yıl

Erkek sömürulmek kadin ise sömurmek icin var oldugu surece hicbir sevgi hicbir evlilik gercek olamaz gunumuzde toksikligin, zehrin en buyuk sebebi sosyal medyadir

1
    4 Yorumla
    • 0_Nyks_0
      0_Nyks_0
      1 yıl

Aslında bu düşüncen yanlış ev hanımları da çok fazla sömürülüyor para kazanmıyor diye iş gücü yok değil tüm gün evini temizliyor çocuklarına bakıyor kocası da kendine takılıcak birini buluyor para yediriyor metresine anlayacağın kim kimi kullanırsa

Yorumla
    • Saruhan1985
      Saruhan1985
      1 yıl

Herkesin metres tuttugunu kim soyledi her kadinin ev isi yaptigini kim soyledi dediginiz yok degil var fakat genel evliliklerin cogu 3. Kisiler yuzunden bitiyor

Yorumla
    • 0_Nyks_0
      0_Nyks_0
      1 yıl

Herkes aynı değil diyorum kim kimi kullanırsa art niyet mesele

Yorumla
    • Saruhan1985
      Saruhan1985
      1 yıl

👏👍

Yorumla
  • ZodyakBeyi
    ZodyakBeyi Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 65%
    1 yıl

Kadınlar için evlenmemek kendi kendine cehennem hayatı yaşatmış olur ama bu da bir seçimdir... Erkekler için bir avantajı yok hatta dezavantaj ama kadınlar için resmen ikincil bir siğortadır. En çirkin ve bakımsız kadın bile ister evlilik ya da tam tersi en güzel... İstemek zorunda çünkü kaybeticeği bir şey yok aksine her şey lehine.

1
    3 Yorumla
    • Geologicalengineer
      Geologicalengineer
      1 yıl

Evet doğru söylüyorsunuz bişey sorabilir miyim size

Yorumla
    • 0_Nyks_0
      0_Nyks_0
      1 yıl

Kadınlar maddi özgürlük kazanırsa evlenmek istemez

Yorumla
    • ZodyakBeyi
      ZodyakBeyi
      1 yıl

@0_Nyks_0 İstemezse istemez. Dünyanın sonu mu yani 🤲 kadınsızlıktan kimse ölmemiştir. Bu kadar kilit taşı konumuna koymayın kendinizi bence.

(Sadece Maddi özgürlük seni evlenmekten vazgeçiriyorsa zaten evlenmemen gerek ✅)

Yorumla
  • kitabinicindekikiz
    kitabinicindekikiz Takip Et
    Xper 7 Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl

Ben kendimi her konuda evleneceğim insana saklıyorum ama güvenmek çok zor bu devirde

2
    23 Yorumla
    • 0_Nyks_0
      0_Nyks_0
      1 yıl

O sana kendini saklıyor mu sanmıyorum bakir erkrk sayısı yok gibi

Yorumla
    • kitabinicindekikiz
      kitabinicindekikiz
      1 yıl

Zaten benim şu an ilgilendiğim kişi 36 yaşında bir adam ve yüksek ihtimalle birçok şey yaşamıştır

Yorumla
    • 0_Nyks_0
      0_Nyks_0
      1 yıl

Karşılıklı olsun istemez misin

Yorumla
    • kitabinicindekikiz
      kitabinicindekikiz
      1 yıl

İsterim ama gönlüm ferman dinlemiyor ki

Yorumla
    • 0_Nyks_0
      0_Nyks_0
      1 yıl

Biraz takıl hevesini geçir sonra kes konuşmayı gitsin

Yorumla
    • 0_Nyks_0
      0_Nyks_0
      1 yıl

Denginle ol yoksa pişman olursun

Yorumla
    • kitabinicindekikiz
      kitabinicindekikiz
      1 yıl

Peki ya hiç dengim biri denk gelmiyorsa ne yapacağım

Yorumla
    • 0_Nyks_0
      0_Nyks_0
      1 yıl

Çevreni genişlet

Yorumla
    • kitabinicindekikiz
      kitabinicindekikiz
      1 yıl

Çok saçma sapan insan olduğu için genelde uzak duruyorum

Yorumla
    • 0_Nyks_0
      0_Nyks_0
      1 yıl

Saçma insanların içinde iyi insanlarda var

Yorumla
    • kitabinicindekikiz
      kitabinicindekikiz
      1 yıl

O kesin bir şey ama inan hiç denk gelmiyor

Yorumla
    • 0_Nyks_0
      0_Nyks_0
      1 yıl

Gereksiz tiplerle ilgilendiğin için

Yorumla
    • kitabinicindekikiz
      kitabinicindekikiz
      1 yıl

Galiba öyle😢

Yorumla
    • 0_Nyks_0
      0_Nyks_0
      1 yıl

Bence sende sıkılmışsın bu yaşlı adamdan takılmak istiyorsan takılda ciddi düşünme

Yorumla
    • kitabinicindekikiz
      kitabinicindekikiz
      1 yıl

Yaşlı değil ama karmaşık biri anlamakta zorlanıyorum

Yorumla
    • 0_Nyks_0
      0_Nyks_0
      1 yıl

Seninle takılıyordur

Yorumla
    • 0_Nyks_0
      0_Nyks_0
      1 yıl

İnsan istediğine gayet açık ve net olabiliyor

Yorumla
    • kitabinicindekikiz
      kitabinicindekikiz
      1 yıl

İşyerine gitmesem konuşmuşluğumuz yok

Yorumla
    • 0_Nyks_0
      0_Nyks_0
      1 yıl

Zorlama bazı şeyleri peşinden de koşma

Yorumla
    • kitabinicindekikiz
      kitabinicindekikiz
      1 yıl

Bence de koşmamam gerek

Yorumla
    • 0_Nyks_0
      0_Nyks_0
      1 yıl

Şımartma kimseyi

Yorumla
    • kitabinicindekikiz
      kitabinicindekikiz
      1 yıl

Evet sonra değer bilmiyorlar

Yorumla
    • 0_Nyks_0
      0_Nyks_0
      1 yıl

Yaniii

Yorumla
  • haşinama
    haşinama Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 99%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.

En iyi karar iki defa evlendikte ne oldu sonu hüsran

1
    1 Yorumla
    • 0_Nyks_0
      0_Nyks_0
      1 yıl

Hey maşallah

Yorumla
  • tenedos u
    tenedos Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 93%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 5,3b cevap paylaştı.

evlenin doğru kişiyi bulunca o kadarda kötü değil evlilik bi süre asdfasdf

1
    7 Yorumla
    • 0_Nyks_0
      0_Nyks_0
      1 yıl

Sen diyorsan asla evlenmiyoruz o zaman😂

Yorumla
    • tenedos u
      tenedos
      1 yıl

evlen be minik minik nyks ler dolansın etrafta ehuehue

Yorumla
    • 0_Nyks_0
      0_Nyks_0
      1 yıl

Ler bide 😅

Yorumla
    • tenedos u
      tenedos
      1 yıl

en az 3 tek seferde

Yorumla
    • 0_Nyks_0
      0_Nyks_0
      1 yıl

Umarım sen çıkarırsın tek seferde

Yorumla
    • tenedos u
      tenedos
      1 yıl

bi denerim minik minik dolansınlar

Yorumla
    • 0_Nyks_0
      0_Nyks_0
      1 yıl

😅😅😅

Yorumla
  • Musti423
    Musti423 Takip Et
    Master Yaş: 47 , eic 87%
    1 yıl

Arkanda AYNA var bi baktın mı hiç? Niceleri seni böyle gördü. Sen kimi suçluyorsun?

1
    6 Yorumla
    • 0_Nyks_0
      0_Nyks_0
      1 yıl

Annemi babamı

Yorumla
    • Musti423
      Musti423
      1 yıl

Bu da geçerli bir sebep bence. Ogretmedikleri icin olabilir

Yorumla
    • 0_Nyks_0
      0_Nyks_0
      1 yıl

Öğretmedikleri için değil yaşın büyük geriden geliyorsun sen 45 yaşındasın büyük ihtimalle evlisin sosyal platformda millete ahlak dersi vermeye geldiğini düşünmüyorum ki veremezsinde başkalarının ne giydiği seni ilgilendirmiyor giyimimi kabul edecek erkekler de var bakir bile değilsiniz gelip burada ahkam kesiyorsunuz

Yorumla
    • Musti423
      Musti423
      1 yıl

45 yaşımdayım evet ama bekarım. Buraya da millete Ahlak dersi vermeye geldim. Çünkü hep Ahlaksızlıklar görüyorum. Birini de sana söyledim. Sen böyle yaptıkça kusura bakma da erkeklere laf söyleme hakkına sahip değilsin. Giydiğin beni de ilgilendiriyor, çünkü bana cinsel taciz uyguluyorsan beni de ilgilendiriyor. Yok öyle yağma,, hem yapın hem bizi suçlayın, o işler öyle yürümüyor. Evet annen baban önemli, onlar gevşek olunca sen de olursun. NOKTA. Seninle münakaşa edecek değilim. Sen de lafını bil konuş.

Yorumla
    • 0_Nyks_0
      0_Nyks_0
      1 yıl

Terbiyesizsin madem burada ahlaksızlar var girme knk zorla seni siteye koyan mı var benim giyimim seni rahatsız ediyorsa (sitedeki çogu kız böyle giyiniyor) engellersin gelip burada ahlak dersi vermezsin ailemle ilgili de ileri geri konuşamazsın milletin bekçiliğini yapmak sana kalmadı

Yorumla
    • 0_Nyks_0
      0_Nyks_0
      1 yıl

45 yaşında medeniyet görmemiş birisin neden bekar olduğunda anlaşıldı mutsuzluğunu diğer insanlara yayma sen evlenmedin diye başkaları da evlenmicek diye bişi yok

Yorumla
  • inconnu01
    inconnu01 Takip Et
    Yoda Yaş: 27
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 460 cevap paylaştı.

Her erkek aldatır neden evleniyor bu kadınlar anlamadım

3
    6 Yorumla
    • 0_Nyks_0
      0_Nyks_0
      1 yıl

👏🏻

Yorumla
    • Depresyonmen
      Depresyonmen
      1 yıl

Benim hakkıma girdin

Yorumla
    • inconnu01
      inconnu01
      1 yıl

@Depresyonmen 18 Rus kız gelse ne yapacağınızı biliyorum

Yorumla
    • Depresyonmen
      Depresyonmen
      1 yıl

Valla hic bisi yapamassin her sey para zengin olan çok rahat ulaşabiliyor ama fakir ve ekmek derdinde olan biri için o işler hayal

Yorumla
    • Bıktımmİnsanlardan
      Bıktımmİnsanlardan
      1 yıl

sonuçta olsa yapardın

Yorumla
    • inconnu01
      inconnu01
      1 yıl

@Depresyonmen her zengin ve parayı bulan erkek aldatır zengin erkek kötü fakir iyi değil yani

Yorumla
  • Hasan012023
    Hasan012023 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 37
    1 yıl

Günün ilişkileri diye bir şey yok herkes birbirini pazarlıyor, herkes belli fiyata kendini satıyor satılık insanla evlenende satılık, ama gerçek duygu ve bağ kuran kendini bu hayattan koruyan insanlar evlenebilir, bir kadın bir erkeğin işine maddiyatına bakıyor bir erkek bir kadının geçmişine bakar,

1
    0 Yorumla
  • AzraaaAslan
    AzraaaAslan Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 96%
    1 yıl

Ya aslında güzel bir şey Ama bir taraf bir yerden sonra bencillesiyor sanırım bu yüzden evlenmemek mantıklı umarım güzel insanlara denk gelirsiniz

1
    0 Yorumla
  • Kaktüs54
    Kaktüs54 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 43
    1 yıl

Evlenılecek kişiyle degıl eğlendığin kişiyle eleneceksın kapatacaksın kapınj içerisi sana Luna park ama işte bı yandan da zeka gerektıren bı durum ıletısım epatı merhamet yoksa zamanla biten heyecanın yerını sevgı güven almalı offf çok zor şeyler oturun evınızde 🙃

1
    1 Yorumla
    • Depresyonmen
      Depresyonmen
      1 yıl

Kimse oturmuyo evdede akĺı olan evlenmez

Yorumla
  • YnsYunus
    YnsYunus Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36
    1 yıl

Hiçbirimiz, hiçbir zaman, hayatımıza alacağımız insanların, doğru kişi olup, olmadığından emin olamayacağız. Bu bir süreç ve bazen insanların gerçek kişiliklerini anlamak çoook uzun zaman alabiliyor. Tanışma süreci bu yüzden çok önemli, bir defa üzüyor, kırıyorsa, muhtemelen tekrar edecektir, iyi bir gözlemci olabilmeniz dileğiyle..

1
    1 Yorumla
    • Depresyonmen
      Depresyonmen
      1 yıl

Her şey para

Yorumla
  • MrGYC
    MrGYC Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 96%
    1 yıl

Bence öyle. Diğer yarımı buldum diyorsa insan evlensin ama öteki türlü millet için el için evlenilmez abi. Elalem mutlu olsun diye ben bir ömür mutsuz olamam.

1
    0 Yorumla
  • smileyyy_
    smileyyy_ Takip Et
    Yoda Yaş: 41 , eic 95%
    1 yıl

Tek yaşamaya ve tek mücadele etmeye alışmak lazım. Bilakis, geleceği görebilirsiniz bence, herkes yalnizlasacak. Avrupa'yı 30 yıl geriden istesek de istemesek de takip ediyoruz.

1
    0 Yorumla
  • Sonnna
    Sonnna Takip Et
    Xper 4 Yaş: 31
    1 yıl

Toplumun her alanda çürümesinin en büyük sebebi Yaradılışımiza aykırı davranmamızdan kaynaklı, kişiler hangi bahaneyi bulursa bulsunlar Allah'ın dünyasında, Allah'ın kanunlarınin geçerli olduğunu görecektir.

Evlilik te bir zaruriyettir, keyfi durum değildir.

1
    1 Yorumla
    • Depresyonmen
      Depresyonmen
      1 yıl

Herkes işine bakiyor her şeyde paradir

Yorumla
  • çakarkaçar31
    çakarkaçar31 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 21 , eic 96%
    1 yıl

keşke imkanlar daha kolay olsa daha az stressiz ama öyle olmadığı için evlenmemek daha iyi

4
    0 Yorumla
  • Serein
    Serein Takip Et
    Guru Yaş: 25 , eic 99%
    1 yıl

Evlenmek normal ama çocuk yapmak anormal artık bence

4
    1 Yorumla
    • rekreasyonistt
      rekreasyonistt
      1 yıl

Çok doğru 👍🏻👏🏻

Yorumla
  • ÇapkınPrenss
    ÇapkınPrenss Takip Et
    Guru Yaş: 34 , eic 94%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 863 cevap paylaştı.

Hayır evlenmemek sana güzel gelebilir ama her gece yanında eşin var yanında hep senin istemez misin

2
    0 Yorumla
  • Yutori
    Yutori Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 100%
    1 yıl

Ekonomik özgürlüğünü sağlayan insanların evlenmesine anlam veremiyorum.

3
    2 Yorumla
    • onnumara_
      onnumara_
      1 yıl

Yani bana diyorsun ki git karıyla kızla takıl eğlen iç

Yorumla
    • Yutori
      Yutori
      1 yıl

@onnumara_ Kimseye bir şey dediğim yok sadece kendi düşüncemi yazdım.

Yorumla
  • AşkıÖldürmek
    AşkıÖldürmek Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 100%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı.

Bir kadın kendi geçimini sağlıyorsa evlenmesi için çocuk sahibi olmak dışında hiç bir sebebi yok

3
    0 Yorumla
  • Shazam6
    Shazam6 Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 49%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 548 cevap paylaştı.

%90 mantıksız %10 da ztn zor kafa dengi olacakta falan ooo artık çoğunluk eğlencelik çoğu para ve statü peşinde boşş

1
    0 Yorumla
  • ecrinwqqq
    ecrinwqqq Takip Et
    Xper 3 Yaş: 26
    1 yıl

Gercekten karşılıklı güven ve sevgi varsa ve bunu hissediyorsan eminsen mantıklı ve bence sadece nikah kıyılmalı düğün gereksiz pahalı o parayla bir ev alınabilir

1
    2 Yorumla
    • 0_Nyks_0
      0_Nyks_0
      1 yıl

Bence de

Yorumla
    • Depresyonmen
      Depresyonmen
      1 yıl

Ev fiyatlarindan haberi yok galiba ki evlenen adam hayatina yük alir ki değmez

Yorumla
  • Kürekçi47
    Kürekçi47 Takip Et
    Guru Yaş: 50 , eic 100%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 771 cevap paylaştı.

Kafa dengi çalışan ve geçinebilme için hem maddi hem manevi durumları göz önüne alıyor isen evlen tabiki

1
    0 Yorumla
  • bittercikolata1991
    bittercikolata1991 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 20 , eic 100%
    1 yıl

Yani en iyi diyemem ama buna karar vermek cidden çok zor doğru kişiyi bulmak güvenmek bunlar şu an zor bulunan şeyler

1
    0 Yorumla
  • mineewqsr
    mineewqsr Takip Et
    Xper 5 Yaş: 23 , eic 100%
    1 yıl

Kişiyle alakalı doğru kişiyle her zaman en iyi karar

2
    0 Yorumla
  • Excitefury4511
    Excitefury4511 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 95%
    1 yıl

İyi bir karar değil ama ilk önce düzen kurmak gereklidir ve yaş farkina çok dikkat edilmelidir

1
    0 Yorumla
  • Geologicalengineer
    Geologicalengineer Takip Et
    Bilge Yaş: 27 , eic 100%
    1 yıl

Maddi gücü olan bir kadının evlenmek için çocuk yapmak dışında pek bir sebebi yoktur.

1
    0 Yorumla
  • GıcıkAdam34
    GıcıkAdam34 Takip Et
    Yoda Yaş: 21 , eic 101%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 411 cevap paylaştı.

Çocuğunu sokağa salmayan iyi bi eğitimli anne baba olacaksa evlenmek iyi onun dışında boşuna

1
    0 Yorumla
  • avigor
    avigor Takip Et
    Guru Yaş: 66 , eic 95%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 987 cevap paylaştı.

Bir çıkar gözetmeksizin evlilik krallarını kayıtsız şartsız kabul eden çiftler başarırlar.

1
    0 Yorumla
  • aşksonsuzum
    aşksonsuzum Takip Et
    Yoda Yaş: 21 , eic 100%
    1 yıl

Ben evlendim mutluyum doğru kişi ile evlenen her türlü mutlu olur

1
    0 Yorumla
  • DeaconnFrost
    DeaconnFrost Takip Et
    Guru Yaş: 43 , eic 99%
    1 yıl

Doğru. Ben %10 luk dilimde olduğum için şanslıyım.

1
    0 Yorumla
  • Green_mile_devi
    Green_mile_devi Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 60%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.

Uygun ve uyum sağlanabilecek biri olursa ve ortam müsaitse en iyisi aslında. Ama nasip tabi

1
    0 Yorumla
  • AliceMixfield
    AliceMixfield Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 4,8b cevap paylaştı.

Doğru insan olduğundan emin değilsek evlenmemek en iyisi

1
    0 Yorumla
  • fbk969
    fbk969 Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 91%
    1 yıl

Gerçek insanı bulduysan iyi bir karar elbette
    #Hükümdar

1
    0 Yorumla
  • Assassinn
    Assassinn Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 100%
    1 yıl

Vallahi düzgün insana denk gelemiyorsan gerçekten olabilir diyemiyorsan bekar kalmak en güzeli

1
    1 Yorumla
    • Depresyonmen
      Depresyonmen
      1 yıl

Her şey para

Yorumla
  • bayrakmerve27
    bayrakmerve27 Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 92%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 6,1b cevap paylaştı.

Evlenmek önemli ama doğru insanla başka türlü gereksiz

1
    4 Yorumla
    • Depresyonmen
      Depresyonmen
      1 yıl

Her şey para

Yorumla
    • bayrakmerve27
      bayrakmerve27
      1 yıl

Evet orası da doğru ama bir haber duyduk oda kuzen Allah için o kuzen bana bir şey yapmadı evet bu kuzenle de iyi değildik duyduk ki demiş ki çok pahalılık var ne evlenmesi aslında o bir bahane çünkü ayıptır söylemesi çok zenginler demek ki tek gecelik ilişkiler daha cazip geliyor

Yorumla
    • Depresyonmen
      Depresyonmen
      1 yıl

Parası cok olan egleniyo iste evlenmeye gerek yok hicbir seyin değeri kalmadı kimseye deger verilmez bu devirde

Yorumla
    • bayrakmerve27
      bayrakmerve27
      1 yıl

Anladım

Yorumla
  • justtmurat
    justtmurat Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 99%
    1 yıl

Düşük ihtimalle doğru kişiyi bulduysan mantıklı da, genel olarak erkekler için mantıksız ve riskli

1
    3 Yorumla
    • Depresyonmen
      Depresyonmen
      1 yıl

Her şey para

Yorumla
    • justtmurat
      justtmurat
      1 yıl

Olay tam olarak para da değil. Olay her şeye kolay ulaşıp kolay sıkılmak. Değer bilmemek

Yorumla
    • Depresyonmen
      Depresyonmen
      1 yıl

Para her şeydır sevgi aşk kavramları yanıltır ilerde pişman eder twk şey mantıktır kendini garantiye alip menfaatleri maksimile etmektir

Yorumla
  • Hadiiyani
    Hadiiyani Takip Et
    Master Yaş: 53 , eic 99%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 9,3b cevap paylaştı.

Günümüz şartlarında iş yok maaş yoksa evlenmemek en dogrusu

1
    3 Yorumla
    • Depresyonmen
      Depresyonmen
      1 yıl

Her sey para

Yorumla
    • Hadiiyani
      Hadiiyani
      1 yıl

@Depresyonmen aynen

Yorumla
    • Depresyonmen
      Depresyonmen
      1 yıl

Yalan sölemiyen bir insan nadirdir

Yorumla
  • curlyboyyy
    curlyboyyy Takip Et
    Guru Yaş: 24 , eic 99%
    1 yıl

Çoğunlukla evet ama sevdiğin güvendiğin birini bulup iyi bir aile kurmak daha iyi

1
    1 Yorumla
    • Depresyonmen
      Depresyonmen
      1 yıl

Her sey para

Yorumla
  • Dudu_Bubu
    Dudu_Bubu Takip Et
    Guru Yaş: 34 , eic 100%
    1 yıl

Senle evlenmedik ten sonra zateen yanlış karar almıştır o kişi

1
    0 Yorumla
  • Arzu_e514
    Arzu_e514 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 23
    1 yıl

Gerçekten ruhuna da eş olabilecek birini bulursan mantıklı ama işte herkes değişik değişik olabiliyor kendini sonradan belli ediyor bazısı bazısı gerçekten öyle ama evlendikten sonra değişiyor bilmiyorum korkunç biraz da aslında

2
    28 Yorumla
    • Baydiyeceksiniz
      Baydiyeceksiniz
      1 yıl

Binevi kumar gibi bir şey yani

Yorumla
    • Arzu_e514
      Arzu_e514
      1 yıl

Ama bazı insanlar evleneceği kişinin zaten belli old düşünür yani kader olarak sadece işte kötü huylarını duayla falan değiştirebilirsin diye

Yorumla
    • Baydiyeceksiniz
      Baydiyeceksiniz
      1 yıl

Kötü huy duayla falan değişmez kişinin karakteri neyse öyle devam eder kendi istemediği sürece değişmez

Yorumla
    • Arzu_e514
      Arzu_e514
      1 yıl

Yok değişiyor bir arkadaştan tecrübe ettik ama bilemem kime ne kadar tesir ediyor 🤷🏻‍♀️

Yorumla
    • Baydiyeceksiniz
      Baydiyeceksiniz
      1 yıl

Bilmiyorum değişmiş olabilir ama ben istemediğim sürece değişmem

Yorumla
    • Arzu_e514
      Arzu_e514
      1 yıl

Tabiki kendiliğinden düzeliyor zaten yani sen istemiş oluyorsun 😅😂😂

Yorumla
    • Arzu_e514
      Arzu_e514
      1 yıl

Niye kötü huyların mı var vazgeçemdiğin

Yorumla
    • Arzu_e514
      Arzu_e514
      1 yıl

Kzlslslspal

Yorumla
    • Baydiyeceksiniz
      Baydiyeceksiniz
      1 yıl

Kötü huyum yok aksine iyi olduğumu düşünüyorum bu benim düşüncem dışarıdan nasıl görünüyorum bilemem 😁😅

Yorumla
    • Arzu_e514
      Arzu_e514
      1 yıl

Değişmene de gerek yok o zamn 👍🏻

Yorumla
    • Arzu_e514
      Arzu_e514
      1 yıl

Varsa da onların problemi 😅

Yorumla
    • Baydiyeceksiniz
      Baydiyeceksiniz
      1 yıl

Teşekkür ederim 🙏

Yorumla
    • Baydiyeceksiniz
      Baydiyeceksiniz
      1 yıl

Onlar kendi problemlerini çözsünler sonra bana gelsinler 😂

Yorumla
    • Arzu_e514
      Arzu_e514
      1 yıl

Rica ederim

Yorumla
    • Arzu_e514
      Arzu_e514
      1 yıl

Aynen ldlslosl

Yorumla
    • Baydiyeceksiniz
      Baydiyeceksiniz
      1 yıl

Evlilik konusunda benim de çok tereddütlerim var bu gidişle evlenmem gibi zaten

Yorumla
    • Arzu_e514
      Arzu_e514
      1 yıl

Doğru kişiyi bulursan evlenirsin

Yorumla
    • Baydiyeceksiniz
      Baydiyeceksiniz
      1 yıl

Doğru kişi var mı sence

Yorumla
    • Arzu_e514
      Arzu_e514
      1 yıl

Valla bilmiyorum bende senle aynı durumdayım pek inancım yok xllspslspslsş

Yorumla
    • Arzu_e514
      Arzu_e514
      1 yıl

Şuanlık kendim takılıyorum bir derdim yok bakalım beni kendine çekebilecek biri çıkarsa düşünürüz

Yorumla
    • Baydiyeceksiniz
      Baydiyeceksiniz
      1 yıl

Bakalım buluruz belki 🤔 😂

Yorumla
    • Baydiyeceksiniz
      Baydiyeceksiniz
      1 yıl

İllaki seni kendine çeken birileri olmuştur

Yorumla
    • Arzu_e514
      Arzu_e514
      1 yıl

🙃🙃

Yorumla
    • Arzu_e514
      Arzu_e514
      1 yıl

Yanlızlık güzel bulaşmayın kimseye mskslsl

Yorumla
    • Baydiyeceksiniz
      Baydiyeceksiniz
      1 yıl

Yani güzel aslında kimleydin naptın neredesin gibi sorulara maruz kalmıyoruz kafa rahat firii 😂😅

Yorumla
    • Arzu_e514
      Arzu_e514
      1 yıl

Lsşsçspsçpa

Yorumla
    • Baydiyeceksiniz
      Baydiyeceksiniz
      1 yıl

Neyse sohbet için teşekkür ederim soru sahibi kovmadan bitirelim 😂😅

Yorumla
    • Arzu_e514
      Arzu_e514
      1 yıl

Mdldlspslpsösps

Yorumla
  • dnldmtrsc
    dnldmtrsc Takip Et
    Xper 2 Yaş: 26
    1 yıl

Kız kardeşimle aldatıldım kaldı bide böyle devirde evlilik düşünmek çok saçma

2
    5 Yorumla
    • 0_Nyks_0
      0_Nyks_0
      1 yıl

Kız kardeşinle görüşüyor musun

Yorumla
    • dnldmtrsc
      dnldmtrsc
      1 yıl

Aynı evdeyiz ama pek konuşmam onla o * yaptı ya bana

Yorumla
    • 0_Nyks_0
      0_Nyks_0
      1 yıl

Aynı evin içinde kalabilmen bile bi başarı

Yorumla
    • Ayça5002
      Ayça5002
      1 yıl

Katılıyorum

Yorumla
    • dnldmtrsc
      dnldmtrsc
      1 yıl

Mecbur kalınca insan ayıya dayı diyo işte :)

Yorumla
  • Atabinenantalyalı
    Atabinenantalyalı Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 98%
    1 yıl

Çok boşanan veya mutsuz olan görüyorum. Çok tartışmalı bir konu evlilik gerekli mi değil mi. Her iki tarafta evlilik dışı beklentilere doyduktan sonra hayatlarını birleştirirlerse kendileri için daha doğru bir karar olur

0
    0 Yorumla
  • Silhouettee
    Silhouettee Takip Et
    Yoda Yaş: 41 , eic 100%
    1 yıl

Mutlu evlilik bu zamanda. büyük. şans. çevremde herkes boşanma durumunda ya da tartışıyor ya da ailelerden bıkmış. Zor iş. Tamamen uyumlu olduktan sonra böyle bir karar vermek gerekiyor Hatta Mümkünse aynı evde yaşamak lazım :)

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (125)
Devamını Gör(170)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Günümüzde evlenmemek en iyi karar mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Günümüzde evlenmemek en iyi karar mı? 16 cevap verildi
Evlenmemek akıllıca mı? 64 cevap verildi
Günümüz şartlarında evlenmemek dahamı mantıklı? 11 cevap verildi
Evlenmemek akıl işi mi yoksa tercih mi? 16 cevap verildi
Evlenmemek mantıklı bir karar mı? 50 cevap verildi
Evlenmek istememek doğru bir karar mı? 7 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Yaş aldıkça üzülüyor musunuz?
  • Gerçekler biz kabullenemediğimiz için mi acıdır?
  • Acı bir gerçek mı sahte bir mutluluk mu tercih edersin?
  • Eldorina Gizem Çağları seviyor musunuz sizce nasıl birisidir?
  • Hayatınızda kaç defa araç kazasına rast geldiniz?
  • Sevince çılgınlaşır mısın?
  • Sevgilinizin bir bakışı, sizi etkilemeye yeter mi?
  • İki insan birbirini sevdikten sonra sizce yaşın önemi var mı?
  • Eşyalarımızı atarken neden zorlanıyoruz, geçmişe bağlılık mı sizce?
  • Bu evimizin yeni üyesi 6. Kedim 😹 adı ne olsun sizce?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨