Ailemin sürekli beni azarlamasından bıktım?

Annem sürekli beni azarlıyor alışveriş merkezine gitsek sadece göstermek için şunu alayım deyince hemen yok açık yok çirkin yok pahalı bir şeyler söyleyip duruyor alalım demediğim halde bağırıyor bu ne diye sonra mesela anneciğim gel şuraya gidelim deyince bir sus ya diye beni azarlıyor telefonda birisi tarif gösteriyor onu dinlemiyor ben bulmaya çalışayım anlamıyorsan diyorum bir dur bir dur bir dur diye bana bağırıyor sürekli her dakika beni azarlıyor rüyanda bile sürekli beni azarlayıp bana kızıyor sürekli ağzında sakız uyurken bile sakız çiğniyor akşam yatarken benim uykum var orada sakız çiğnemesinden uyuyamıyorum çiğnemeyince dişi ağrıyormuş öyle diyor ne alakaysa artık kardeşim aşırı sessiz bir şekilde sorusuna cevap veriyorum beni azarlama diyor bir kere olsun onu azarlamadım onu bırak ona bir kere vurmadım bile bu geçen gün sırtıma bir vurdu hastaneye gidecektik neredeyse ağrı'dan annemin umurunda bile değil ama ben kardeşime minnacık vursam kıyamet kopuyor ben 18 o 12 yaşında kıyafet azıcık açık olsa bunu alamayız şöyle böyle deyip duruyor pahalı olmasına çok kızıyor ama bir şeyler beğenmezse almak istediğim hemen ne biçim zevkin var diyor belki onunki kötü yemin ederim aşırı berbat bir kıyafet zevki var düğüne giderken bir tane siyah Kemerli yırtmaçlı elbise beğendim çok kötü çok kötü dedi bana gitti bir tane çizgili elbise gösterdi onun bordosunu beğendim çok kadınsı dedi boyun kısa bu olmaz dedi upuzun yere kadar sürünecek elbiseler gösteriyor bana yerlerde sürünürse boyun uzun görünüyor diyor bence daha da kısa görünür spor yapmadığın için boyun uzamadı diyor spor yapsan en az 1,65 olurdun diyor benim boyum 1.53 çok spor yapan bir insanın nasıl spor yapmıyorum babam bir atmış iki annem 157 ne bekliyor beni bir daha azarlarsa artık intihar edecek şey geleceğim
Güncellemeler
1 yıl
...
Güncellemeler
1 yıl
Merhaba desem gelir sarılsam yine azarlıyor
Ailemin sürekli beni azarlamasından bıktım?