Aile & Toplum Mesai bitti, tatil sonrası gününüz nasıl geçti? fesfs Takip Et FenomenMaster Yaş: 38 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 58 Yapay Zekaya Sor Haydi eve gidin dinlenin kendinize gelin bana da biri sicak yemek getirse neguzel olur sjsj insanlik ölmüş yav😂🤪😝💚🩵💙 Mesai bitti, tatil sonrası gününüz nasıl geçti? Cevapla Tatil Soruları Getir Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 13 kişi beğendi
r_engarenkyollar Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,3b cevap paylaştı. İlk iş gününden selamlar 🙋şuan çalışıyorum hala mesai bitimine doğru hislerimi yazarım 😂 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı. Benim normal geçiyor. şu an için sıkıcı biraz birde baş ağrım var çok 0 0 Yorumla
fıstıklı_kurabiye Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 554 cevap paylaştı. Çalışmıyorum garip kaldım 😂, abim ise gir diye isyan ediyor erkek kardeşim burası var diyor abim orası olmaz diyor bende en iyisi yatayım diyorum 😂 0 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 4,8b cevap paylaştı. Pertim çıktı ahsjsjs başım ağrıyo, boğazım ağrıyo, uykum vaaarr 0 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Bugün zor bir gündü ama tatil yoktu bana zaten genel. 0 0 Yorumla
Carvel Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Kısa süredir çalışmadığım için zaten mesai kavramım yok :D :D 0 0 Yorumla
Fatih_6363 Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 527 cevap paylaştı. ben yillik izinden +5 daha yaptim tatildeyim hala 0 0 Yorumla
Assassinn Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Ben genelde evdeyim şu ortamın sesi kulağım da çınladı 0 0 Yorumla
şairruhlu_man Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Son 47 dakika ve güzel geçti... Yarışmacı arkadaşlara başarılar :) 0 0 Yorumla
lenii Takip Et Master Yaş: 38 1 yıl Aile & Toplum konusunda 8,9b cevap paylaştı. psikolojik olarak kışı bitirmiştim bu soğuklar üzerine kezzap oldu , hem tatil hem güzel hava sonrası hiç hoş değil 0 0 Yorumla
m ByBrawo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 79% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Mesai yeni başliy benim rafık 😂 0 0 Yorumla
Donjuanlardan1donsuz Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl İlk güne alışmak, biraz da sıkıcı yorucu 0 0 Yorumla
frankejstan013 Takip Et Master Yaş: 104 , eic 45% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,1b cevap paylaştı. İşlerimi özledim be 0 0 Yorumla
Rose83 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ben izinliyim bugün dinleniyo 0 0 Yorumla
Düşünürbiribilir Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yorucu geçti ama bitti :D 0 0 Yorumla
Psikolojisigidik Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 421 cevap paylaştı. Hala tatildeyim. Haftaya baya zorlanacagim 0 0 Yorumla
Tiryakinimtiryakinn Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Uçaktan inip işe geldim, nasıl olabilir ki.. 0 0 Yorumla
yalansizolmaz35 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 78% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 445 cevap paylaştı. Benim. Mesai 24 saat daha sabah 7 de bitecek 0 0 Yorumla
Handenizzzqw Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 97% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 409 cevap paylaştı. Bitmediii nöbetimin bitmesine daha 15 saat var 0 0 Yorumla
u tenedos Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı. çok verimli bir gün maşallah asdfasd 0 0 Yorumla
u fangoria Takip Et Master Yaş: 46 1 yıl Aile & Toplum konusunda 10b cevap paylaştı. yoğun yorucu geçti 0 0 Yorumla
KaptanMagaralı Takip Et Master Yaş: 41 1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Karmaşa kaos trafik vardı 0 0 Yorumla
djfurkan13 Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,7b cevap paylaştı. Bu hafta izinliyim. 0 0 Yorumla
Raadgenc Takip Et Guru Yaş: 34 1 yıl Aile & Toplum konusunda 475 cevap paylaştı. Gerçekten yorucu bir iş ama benim kişi ile kapışır 0 0 Yorumla
Alemdaralii Takip Et Master Yaş: 43 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,8b cevap paylaştı. evde dinlenecekleri kesin bilgi mi 0 0 Yorumla
raif1923 Takip Et Master Yaş: 50 , eic 100% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. emekliyim 0 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% 1 yıl Aile & Toplum konusunda 11,9b cevap paylaştı. Hızlı 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
İlk iş gününden selamlar 🙋şuan çalışıyorum hala mesai bitimine doğru hislerimi yazarım 😂
Benim normal geçiyor. şu an için sıkıcı biraz birde baş ağrım var çok
Çalışmıyorum garip kaldım 😂, abim ise gir diye isyan ediyor erkek kardeşim burası var diyor abim orası olmaz diyor bende en iyisi yatayım diyorum 😂
Pertim çıktı ahsjsjs başım ağrıyo, boğazım ağrıyo, uykum vaaarr
Bugün zor bir gündü ama tatil yoktu bana zaten genel.
Kısa süredir çalışmadığım için zaten mesai kavramım yok :D :D
ben yillik izinden +5 daha yaptim tatildeyim hala
Ben genelde evdeyim şu ortamın sesi kulağım da çınladı
Son 47 dakika ve güzel geçti... Yarışmacı arkadaşlara başarılar :)
psikolojik olarak kışı bitirmiştim bu soğuklar üzerine kezzap oldu , hem tatil hem güzel hava sonrası hiç hoş değil
Gel ben tatlisina kadar ikram ederim 😃🌸
Mesai yeni başliy benim rafık 😂
İlk güne alışmak, biraz da sıkıcı yorucu
İşlerimi özledim be
Ben izinliyim bugün dinleniyo
Yorucu geçti ama bitti :D
Hala tatildeyim. Haftaya baya zorlanacagim
Uçaktan inip işe geldim, nasıl olabilir ki..
Benim. Mesai 24 saat daha sabah 7 de bitecek
Gel sana yemek ısmarlayım🙃
Bitmediii nöbetimin bitmesine daha 15 saat var
çok verimli bir gün maşallah asdfasd
yoğun yorucu geçti
Karmaşa kaos trafik vardı
Bu hafta izinliyim.
Gerçekten yorucu bir iş ama benim kişi ile kapışır
Gayet iyi spora yatmaya devam bende hshsh
evde dinlenecekleri kesin bilgi mi
emekliyim
Berbat senin