Güncellemeler
1 yıl
Ekstra memlekette dedesine babanesine ait taşınmazlar var ben çocuğumun hakkını istiyorum onu daha güzel rahat bi hayat vermek için lütfen mal gözlü demeyin
Birbirinden bağımsız lakin tek tapu ortak müşterek tapu abisi ve eşimin şimdi ben başka şehre gitmek istiyorum o evde anılarım var yapamıyorum satmak istemiyo karşı taraf bu evi mahkemeye nasıl vereceğim?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
bence mahkeme git direk
Hisseni onlara satacak baktım anlaşamıyor iseler ev ise tabu mahkemeye ortaklığın giderilmesi davası ac mahkeme satışa çıkartir
Ortalama kaç yıl sürüyor
Yil sürmeye bilir ama kat mülkiyetli ayrı bagaimsiz daire değil sanieim. Mahkeme coze sen çek git ya ugracasak olan onlar başkası da girer ihaleye
Evet kat mülkiyeti tek tapu ev ama çift daire bölünmüş dubleks gibi işin sonu oraya varır onlar yüzünden mahkemedeb daha az para gelecek sanırım
Kendi istediği ile satsa normal parsı gelcek
Mahkeme ucuza satmaz öyle dusunme bir ederi vardir değer biçer bilirkişi hani ama adam bulup sende ihaleye girer ki arttır hatta ellerinden al
Knk malları şimdi satma sonuçta oğlunun hissesi dursn
Evet ama zaten onsekiz yaşında gelene kadar bişi yapamaz bende o evde oturmak istemiyorum
Tamam kiraya verin geliriniz olsun nerden nereye taşınmk istiyorsun
Bence orada yaşa torunlarından ayrı olmasınlar derdin koca değilse
Dede babane yok evde amca yenge var sadece
30 yaşındayım ve evlenirim diyemem çocuğumu büyümeden
Ozaman al konuş karşına evin değerinin yarısını sana ödesinler eğer ödemem derlerse mahkemeye git
Ödeyecek durumu yok imkansız ev6milyon çıkarıp 3 milyon veremez sadece beni bastırmaya çalışıyorlar
Ozaman ev mahkeme kararı ile satılır ikiye bölünür ya da sen kredi çeker ona parasını atarsın
satmakta acele etmesn
mal sizin zateni
Evet benim ama evde oturmak istemiyorum eşimin abisi oturmak hakkın var veya kiraya verme var sattırmıyorum diyor
o da haklı sayılmaz mı şimdi
Payımı versin o zaman o haklı bende haklıyım ev boş çünkü oturmak istemiyorum
ona sen satın al desen
gözü sana wereceği
parada kalır
Emlakçı yı getir sat dedim yoksa mahkemeye vereceğim yoruldum
dışarı satılmasına bakışı nsll
Ev alamam alsam da bu kadar eşyayı napcam vs vs bahane veya değil beni ilgilendirmez diyorum
sert konuşarak ilerletemezsin
Başka şekilde üstünden gelemem tanıdım için
olsun sen yine beni dinle
kardeşinin ölümü de
daima işin içindedir
Yok yok kendi hayatlarına bakıyor kimsenin umurunda veya umurlarında değiliz ateş düştüğü yeri yakıyor
Sadece kendi konfor alanı bozulmasın diye uğraşıyorşar
olan en çok sana oldu
bir akrabamızın da ewli oğlu
vefat etmişti, ertesi gün
daha taziye varken katdeşler
espri şakalaşmalar yapmaya
başladılar..
işlerine gelmez
Kimse o evde aş var mı diye sormaz evi var otursun derler sadece bakacak kimse yok çocuğuma en azından çalışsam ama artık bu şekilde de olmaz mahkemeye gideceğim en aon
hala o ewde misin
bir geliriniz warmı
Hayır ailemin yanında yım napcam o evde tek başıma ara sıra geliyorum onlardan her şey beklerim evime girmeleri için bi duvar kırılması yeter
sana karşı kindarlarmı
Yoo ama anasın gözüler uyanıklık yapıolar hani ben gidiyorum bu eve bidaha gelmem hiç bir şey istemiyorum desem eyvallah. Çekerler öyle bir dünya var mı?
orada haklısın
verecekleri bir lirada
gözleri kalır.. evi onlara bırakacam
desen, kapına kul köle kesilirler
Yaptılar da zaten iş bu ev ne zaman satılacak ben tası tarağı toplayıp gidiyorum dedime kadar dı evladımın bi. Çöpünü bile bırakamam babamın oğlu da olsa
En azından ben birkaç ay fatura ödemedim laf vurdular orada bitti dedim sizi ben burdan sürücemm
evladını düşün
hakk senindir
eşinin ölümü nasıldı
Kalp krizi
Allah Rahmet Eylesin..
çok üzücü bir durum
hele hele sana iyi biriyse..
mekânı cennet olsun
Banada çocuğuna da iyidi ben ondan razıyım gittiği yer incitmesin onu
amin amin
mewlam kimseyi
yarı yolda bırakmasın