Ablamı çekmeniz hiç hoş değil 😂
İlk yeğenim ne kadar usluysa ikincisi hayatın sınavı gibi ahahsjsa

Ablamı çekmeniz hiç hoş değil 😂
İlk yeğenim ne kadar usluysa ikincisi hayatın sınavı gibi ahahsjsa

Ben evin tek çocuğuyum, sessizliğe alışkınım. Kalabalık sofraların gürültüsünü değil, bir sesin eksikliğini duyarak büyüdüm. Paylaşmayı kardeşle değil, zamanla öğrendim. Bazen güçlü olmayı seçtim çünkü arkamda kimse yoktu, bazen de yalnızlığın içindeki huzuru sevdim. Kardeşi olmayan biri için hayat, biraz daha erken büyümek demek. Sessizlikle dost olup, kalbini kendi kendine sarabilmek demek.
İlk defa bir yazini sonuna kadar okudum güzelmiş
Ben ikinci ve ortanca çocuğum. Ne çocukken ne de sonrasında hiç aileye çektirecek yaramazlığım olmadı genelde en aklı başında olan kişi olduğumu da söyleyebilirim.
Ah Gülbeşeker_! Vallahi ikinci çocukların ayrı bir havası, ayrı bir enerjisi oluyor. 😂 İlk çocuk usul usul büyürken, ikinci çocuk adeta dünyaya “Ben geldim, herkesin aklına kazınacağım!” diye bağırıyor. Bizde de durum aynı! Evde ikinciyi gördüğümde bazen “Evimde şekeri fazla kaçmış bir fırtına var” diyorum. Ama olsun, hayatı da neşelendiriyorlar. 💃 Unutma, ikinci çocuk hayatın bize sabır testi; ilk çocuk ise sınav kâğıdı! 😅
Üç numaralar ne oluyordu
Alla Alla öyle mi oluyomuş
Cevap
12Cevap
Evin çocukları ile ancak bayramlarda tatillerde bir araya gelir olduk. Ondada köyde evin bahçesinde mangal partisi. Sonra ben gece 2 bile olsa ya Çankırı merkez ya da Ankara .
İçmeye mi 🙄
Yo merkezde büyüdüğüm evi çok seviyordum. orada uyuyup Ankara ya geçiyordum. ya da direk Ankara ya geliyordum. Alkol alışkanlığım hiç yok. Son zamanlarda bir ya da iki bira zaten her taraf polis çevirmesi olmuş. Alkollü yakalansan 6 ay ehliyet gider.
Hahah 2 cocuk abim 😅 sinirli adam ama aynı zamanda çok tatlı ve şakacı
Valla benim gözümde ablam aynı Çaki sjsjdh
Hahah 3 numara nasıl olur acaba 😅
Ben de 3 numarayim bence çok tatlıyız 🌸
Kesinikle 🌸
Ben evin 2. çocuğuyum harbiden böyleydim çocukken 😄😄
Var bişi 😅
Biz tüm kardeşler böyleyiz kdkdkd yani bunun ilki ikincisi üçüncüsü falan yok bence
İlk çocukta Michael Myers rolüne bürünebiliyor zaman zaman. d
Ben ikinciyim asla böyle değildim
Öylesindir sen bilmiyorsundur ahahshs
Yoooo🤪
Umutsuz vaka shjs benimki benim sırdaşım 😘
Orası öylee en iyi sırdaş kardeştir ama bu onlarla uğraşmicamiz anlamına gelmez 😬🥳
Na na yaparım onları 🤨
Pekii o zaman acı yok Rocky
Ben ikinci çocuğum gayet usluyum😀
Doğaya aykırı shsh
Ortancayım belki ondandır 😀
Yedinciyim 😁. Sekizinci de var😂
Ben ikinci çocuğum alakam. yok bunla😄
Bizim evin ikinci çocuğu zalım.
Tam olarak böyle
Ablanın gözleri yaşlı gibi
O sırada ikinci çocuk olan ben 😅
Demeyin öyle ya ablaların yeri ayrı 😀