Zorunlu Askerliğe Karşıyım?

Sorum şu Vicdani Ret Hakkı olmalı. Ben insan hakları ve özgürlüklerinin herkesçe olmasını isteyen kimsenin uygun olmadığı bir işte özelikle askerlik gibi ölümcül bir işte zorla çalıştırılmasını istemeyen birisiyim. Kadınlarda erkeklerle birbiraynı haklara hatta daha pozitif ayrımcılığa sahipler ve onlara zorunlu olarak askerlik veya hiçbirsey dikte edilmiyor. Benim zorla saçımı sakalımı kesip küpemi çıkartıp nefret ettiğim asker kıyafetlerini giydirip zorla 12 ay hapis yatiriyorlar ve zorla silah tuturup ast üst iliskisine sokup 5 kuruş vermeyip ailemden evimden işimden uzak tutuyor beni hürriyetimden alıkoyuyorlar ve devlet yetmezmiş gibi toplumda bu insanlık ihlalini normalleştiriyor. Aseksüel bir bireyim okulda , işte , herhangi biryerde bir kız görünce hiçbir cinsel çekilme ya da hoşlanma diygusu hissetmiyorum. Sadece evdeyken yalnız başımayken *orno izleme ve *orno yıldızı'na karşı birşeyler hissediyorum. Sırf erkek doğdum diye özgürlüğümün elimden alınıp militarizm'e mağruz bırakılmak istemiyorum , vatan borcu diye birşeye inanmadım çocukluğumdan beridir 1 tane dandik arabadan bile %450 vergi alıyor devlet omur boyu calisip 1 ev 1 araba bile alamadan öldürüyor bizi üstüne birde vatani görev saçmalığı ataerkil saçmalıklar eklenince hayattan soğuyorum. Neden sadece erkeklere diye sorunca herkes kadınlar regl olur kadın yapamaz senin erkek olarak onları koruman gerek diyor. Ben karşılıksız şekilde hiçbir kadını kızı korumak onlar için kendi hayatımı feda etmek kendimden sacimdan basimdan taviz verip 12 ay gece nöbet tutmak istemiyorum. Herhangi bir sevgi bagı hissetmiyorum karşı cinse ya da kendi cinsime sadece bi *orno yildizina az birsey kendi kendime olmaktan hoşlaniyorum geleneksel birisi değilim ve bu militarist geleneği de devam ettirmek istemiyor özgürce yaşamak istiyorum. Özelikle kızlara soruyorum sırf erkek doğdular diye zorla 6-12 ay herseylerinden alıkonulup siz rahatca gezin diye istemeden zorla askere goturulmeleri hakkında ne dusunuyorsunuz?
Zorunlu Askerliğe Karşıyım?