Aile üyelim hepsi arkamdan iş çeviriyor herşeyimi benden habersiz çalıyolar arkadaşlar ben ne yapmalıyım?

Arkadaşlar biz çekirdek aileyiz ben ortanca kızım babam desen kendine hayrı yok zaten bencil eve 100 lira getirse günlük erkeklik taslar küfürbaz, annem zaten anca yer o babamdan daha bencil, arkamdan çevirmediği kötülük yok. Ablam hep üstünlük sağlar, beni ezer. Üni okuyor ablam çok haset bana karşı annemle benim kötü eleştirip alay ediyolar benle. Beni asla sevmiyorlar eşyalarımı çalıyolar, ben 19 yaşında bi kızım ablam çalışmadı beni çalıştırdılar eve sayısız eşya kıyafet ben alırdım ablam kardeşim harcama yapmaz benim aldığımı giyerler. Gerçekten kimsem yok ailem beni saf canım yerine koyuyor, evde dış kapının dış mandalı gibiyim beni aşalıyolar çocukluğumdan beri onlar ama çok yakınlar benden şikayetçiler ben aslında çok eli bol temiz kalpli biriydim ama beni kırııkları için evde bile dışlanıyorum gercekten bariz kalbim hiç onarılmayacak kadar kırgın, ben eleştiriye açığım neden böyleler tavsiye verin lütfen, abilerim ablalarım şimdiden teşekkürler herkese🥹🥹😔
Aile üyelim hepsi arkamdan iş çeviriyor herşeyimi benden habersiz çalıyolar arkadaşlar ben ne yapmalıyım?