Eşim kavgamızda terk ediyor 1 ay gelmiyor ne yapmam gerek?

eşim her yıl bu ikinci sefer oluyor 2.5 3 yıldır evliyim 2 kızım var biri 1.5 biri 4 aylık

kavga konumuz onun ailesinin bize karışması ve sürekli onlarla kopmayan ve çok sık görüşmeleri nedeniyle her yıl onlar yüzünden yaşadığımız tartışma ve sonunda kavga sebebiyle geçen yıl da aynı tarihte oluyor ramazan ayı içinde evi terkediyor anasını evine gidiyor ben geçen yıl tek çocukla yalnız kaldım şimdi iki çocukla üstelik ikisi de çok küçük ve bakımları çok zor, ben de sabır kalmadı onlara sürekli beddua yağdırıyorum allahım inşallah duyar, geçen yıl kararlar almıştık ama böyle olmamaaı için yine aynı oldu, ben artık çok sıkıldırm sevgide heves de kalmadı aile olmaya dair nefret etmek bile istemiyorum bana yük, ben artık rahat bi nefes almak istiyorum hayatıma bakmak mutlu olmak istiyorum ne yapsam bilemşyorum onun huyu böyle terkedip gitmek ama bir erkek evi bırakıp gidip döndüğünde vesiz bıraktın diye suçlamak nedir ve nasıl aynı şekilde bulmayı bekler bu sorumsuzluk değil midir sorun nedir sizce ve ne yapmam gerekiyor iki çocuğum var ve eşim anacı kardaşçı biri kavgamızda bundan dolayı bunu anlamıyor ben çok yoruldum cidden sıkıldım bu ikinci ciddi ayrılık 3. sü de olacak diye dönmek istemiyorum napacağım? kafam çok karışık..

Güncellemeler
1 yıl
1.5 yaşında
Eşim kavgamızda terk ediyor 1 ay gelmiyor ne yapmam gerek?