İş yerinde yemek yerken utanıyorum neden ya?

Arkadaşlar ya neden ben böyleyim? Çalıştığım şirkette öğle tatili yok yani ne zaman acikirsak aklimiza yemek yemek gelirse o zaman yiyoruz üçde dörtte genelde. Yemekleri dışardan söylüyoruz ve herkes kendi çalışma masasinda yiyor böyle gazete falan seriyoruz plastik tabak falan hiç hoşuma gitmiyor nefret ediyorum yemek saatlerinden. Benim olduğum katta hep erkek var bir bayan benim. Onlar çok rahat yiyorlar hatta geğiren bir var çok rahatsız oluyorum şap şup sesler falan. Ben de olabildiğince düzgün yemeye çalışıyorum. Yemekten soğuyorum yiyemiyorum yemek arası kabusum resmen bir de hep benim üssüm müdürlerin yanindayim hiç rahat değil. İstedikleri gibi sigara içiyorlar dumanaltı oluyor ofis. Çok mu takintiliyim bilmiyorum. Ortam aile ortamı espri falan girla. bir ben yabancı. Küfür mufur bile ediyolar sanki ben yokmusum gibi. İse gidesim yok çok nefret ettim çekiniyorum en çok yemek olayinda. Kızların katina ineyim diyorum o da zor :(
Güncellemeler
+1 yıl
Ve b kişiler çok karizmatik ama aynı ortam da olmak berbat. Dışardan baksanız birşey sanirsiniz. Aslında iyi insanlar ama çekiniyorum
İş yerinde yemek yerken utanıyorum neden ya?