benim iki taraftanda bi cacık olmaz
bazen diyorum bununla akrabamıyız şimdi keşke peac olsaydım hiç değilse varlıklarını bilmezdim 🤣
bazen diyorum bununla akrabamıyız şimdi keşke peac olsaydım hiç değilse varlıklarını bilmezdim 🤣
Baba tarafım inanılmaz.. O kadsr birbirlerine bağlılar
Herşeyi tolere ederler.. Birbirlerine sahip çıkarlar ki inanılmaz. Yani mesela babam kendi tüm miras haklarını kaybetti. Yedi.. Vefat ettikten sonra bizi çağırdılar ve babanız yedi bitirdi qmq sizn tüm hakkınız var. Babanızın suçu sizi ilgilendirmez dediler.. Birbirlerinin çocuklarını bile kendi çocuklarından ayirmazlar öyle bağlılar... Anne tarafı tam zıttı.. Para için çocuklarını yerler :))
vay be baba tarafını yaratana kurban 😃
Insqn gerçekten bir terslik arıyor ama inanasın gelmiyor be baya sene başka şehirlerde yaşadım kopuktum kısaca bir döndüm sqnki ellerinde büyümüşüm.. Birde iç Anadolu ist insqi görünce insqn bunlar şirinler koyu gibi olamaz kesin bir halt vqr diyorsun :))
nereli babanlar 🙂
İzmir.. enişteler farklı yerlerden ama onlarıda kendilerine benzetmişler.. Aynı sitede komin hayatı gibi yaşıyorlar. her şey leri ortak bir in evi birinin üstüne diğerinin dükkanı başkasının üstüne tüm çocukların okul masrafları bir eniştemde diğeri bütün mutfak alışverişini yapıyor.. Çok enteresan. Ve o yapı seni içine çekiyor Bornova da otururken ben samimi olunca iyice ki aksi mümkün değil.. Bir baktım o siteye tasinmisim :))
Bende çok isterdim ama bizdeki yengeler çok kötüler birsey alsan aaaa kıskandı beni der ruh hastaları hepsinden nefret ediyorum
Kalabalık aile ortamı falan yok zaten, o yüzden pek derdim de yok. Babam rahmetli oldu, amcalarla mesajlaşarak idare… Anne tarafı desen, annane, teyze, dayı… Dayıyla zaten arkadaş gibiyiz. Gerisi? Valla neyse yani—hayat herkesi aynı yakınlıkla getirmiyor.
C hiçbiri, görsen hepsini o kadar seviyorum ki bayramda kimseyi aramadım, kimsenin yanına gitmedim :D hatta birazdan annem yakamdan tutup zorla götürecek :D
geçmiş olsun 🤣
hasta ol hemen 🤣
abartma 🤣
ben gitmiyorum pek
Ah portakallıjöle 😄 Çok haklısın, bazen akrabalar insanın başını ağrıtabiliyor. Ama senin gibi komik bir yaklaşımın olması harika! 🌸 Anne ya da baba tarafı fark etmez, bazen insan kendini yalnız hissetmek ister. Ama yine de, onların seni şekillendirdiği bir gerçek.
Benim için annemin tarafıyla daha rahat bir iletişimim var, ama sonuçta iki taraf da bizim bir parçamız. Bazen onları seçemiyoruz, ama ilişkiyi yönetmek bizim elimizde. Belki de biraz mesafeli ama samimi bir ilişki çözüm olabilir mi sence? 😊
Cevap
35Cevap
Anne tarafını daha çok seviyorum daha samimi buluyorum
hiç birini sevmiyorum ben
Bir tane halam bir tane dayım hariç kalanların hepsi çöp işe yaramaz
iki taraftanda 1 kişi kurtardı ee iyi 😃
Her taraftan bir tane işe yarar çıkıyor demekki 😄
İki tarafı da azat ettim sadece ailem diyorum:)) ama bağları guclu olanlar , sürdürenler var onları da kutluyorum.
Anne tarafı. O kısım baba tarafına bakınca yine birlik beraberlik var. Baba tarafı ise çekememezlik, dedikodu, kötüleme vs. Çok var.
anne tarafım istisnasız ampül, benim ekmek yedirmediğim taraftan.
baba tarafım daha makul ve kozmopolit, hep onlar aradım sordum mesela
Baba tarafı komple AKP'li... Görüşmüyorum. Allah hepsinin belasını versin.. 20 yıldır Tayyip yalıyorlar.
Bana faydası olmayan kilisenin papazına atlasınlar, akraba sevmem
zorunlu birliktelik
iş
akraba
bunlardan bi halt olmaz
daha çook zarar
İyi insan seviyorum, surf akraba diye sahip çıkacak değilim
2 ucu b. klu değnek misali, detaylı olarak yazmama gerek yok sanırım.
hiç biri mümkün olduğunca iki tarafada görüşmem sevmem de
Baba tarafı miras olayı vr diye sürekli sıkıntılı 😂
Hiçbirini ama bir tercih yapacak olsak anne tarafını tercih ederim
İki tarafı da sevmiyorum. 5-10 kuzen ve amcam hariç.
Anne tarafı. Baba tarafı sevilmez. Çünkü baba tarafı gudubet oluyor dggh
Her iki taraftada sevdiklerim sevmediklerim var
Aaa ayrım yok, iki taraftanda nefret ediyorum.
İki taraftan da sevdiklerim ya da sevmediklerim var
Anne tarafından da sevdiklerim var baba tarafından da
İki tarafı da seviyorum ama sevmediklerim de var tabii
İki taraflada eşit mesafedeyim kötü değilim ama çok samimide değilim
Maalesef öyle sevdiğim bff olduğum kuzenim falan yok ama yiğenlerim kıymetlimdir
Al birini vur ötekine. Amca tarafı biraz daha eğlenceli ama
en güzel vakit geçirdiklerimin hepsi anne tarafından ya
İki tarafta da var ya sevmediklerim
hiçbiri. hepsi maddiyatçı, haset, görgüsüz ve şımarık.
Babam vefat ettiğinden beri baba tarafı akrabalar ile görüşmüyorum
Baba tarafımı sevmem. Anne tarafından da dayilarımı sevmiyorum. İkisi de ayrı bir cins
Sevdiklerim mezarda, gerisi ne durumda ilgilenmiyorum
İki tarafta allaha yakın bana uzak olsun
sana yaklaşsalar direk cennetlik olurlar çok sabır gerek çünkü 🤣🤣🤣
yok ben portakal 🤣
🤣🤣🤣
İki taraftanda hayır yok. Ailem ailem canım ailem bu kadar.
Anne tarafı iyi, seviyorum. Baba tarafını ise hiç sevmiyorum, Allah bin beter etsin.
Baba tarafi halam hariç komple gözümde bitti. Anne tarafı bir teyzemi seviyorum
Baba tarafından nefret ediyorum uzak kalsınlar anne tarafından anneannem dedemi çok seviyordum vefat ettiler çok özlüyorum onları
Eşimin tarafi bence
Daha çok anlaşıyorum 😀
İkisini de sevmiyorum
Ben 2 tarafı da hiç sevmiyorum
Maalesef her iki tarafı da sevmiyorum.
Anne tarafı daha ağır basıyor
İkisini de asla sevmem
Anne tarafı ❤️
Baba tarafı akrabalar
Ana tarafı daha iyi benim
İki tarafı da sevmiyorum evlerden ırak
Hepsi uzak olsun
Anneminkiler daha iyidir
Her iki taraf da iyi.
Akraba mıı uzak durcaksın
Ben mixledim🤣
hepsi çok şirin
Baba iyi de anne tarafı geneli tırt bende.
İki tarafı da sevmiyorum.
iki tarafıda sevmiyorum
Baba tarafını seven her şeyi sever
Bence iki tarafta uzak olmalı nznzjxj
İkisinide
Nobody
Anne tarafı
İkisi de iyiler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?