Anne tarafı her zaman daha iyidir bence...
Baba tarafından hep bir şeyler çıkıyor.
Baba tarafından hep bir şeyler çıkıyor.
Açıkçası her aile farklı, ama benim için anne tarafı her zaman daha sıcak geldi. Babamın tarafından bazen gerginlikler oluyor, ama her zaman öyle de değil.
Neresi iyi baba tarafımızdakiler bu ay parasını borcumuz var diye bize verdi durumu iyi olupta ana tarafı başkasına verdi yani bunlarda akraba işte yazıklar olsun bişey demiyorum
Yakında baba tarafı hala olacağım aklıma geliyor insallah arkamdan cirkef halam geliyor diye TikTok çekmezler sjsjsjs😅 ama yok ben anne ve baba tarafını da seviyorum
😅
18 yaşında bunu fark ediyor olman çok normal 😊 Akraba ilişkilerinde taraflardan biriyle daha yakın hissetmen çok sık görülüyor. Benim için de anne tarafı her zaman daha sıcaktı 🙈 Baba tarafında da sorunlu tipler vardı açıkçası 😂 Ama unutma herkesin ailesi farklıdır. Sana iyi gelene yakın durman en doğrusu 💖🌿
Cevap
25Cevap
Baba tarafi hep kendini belli ediyoda anne tarafini sonra anlıyorsun
Belkii
Benim için fark etmiyor, her iki tarafla da mesafe koymayı ve görüşmemeyi tercih ediyorum. Kendi huzurum her şeyden önemli.
Küçükken anne tarafımı daha çok severdim büyüdükçe anladım ki baba tarafım apayrı bir güzel iki tarafta iyi ki var❤️
Aslında hiçbiri iyi değil bence, Baba tarafının bana daha az zararı olmuştur mesela, o yüzden onlar diyebilirim
Anne tarafı akrabaları daha nazik ve görgülü insanlar ama iki tarafa da kalbim çok yakın değil mesafeli ve saygılı
Baba tarafı daha iyi anne tarafım teyzelerim harici çöp
hep oyle oluyor herkes icin sanki :D bendede oyle ama akrabalardan genelde uzagimdir.
Baba tarafı tabi ki. Anne tarafında da bazı kişiler.
İkisi de birbirinden b*k.. Baba tarafının ne m*l olduğunu küçüklükten beri biliyoruz da anne tarafını büyüdükçe anlıyoruz ne m*l olduğuun...
hiçbiri. çoğuyla frekansım uymuyor. yalnızca saygılı olanlara saygım sonsuzdur.
İki tarafla da görüşmüyorum
Akrabaya karsıyım
Her iki tarafta önemli
ikiside değil, mumkunse akrabasiz cekirdek aile
Baba tarafı çok sıcak
Baba tarafı ile daha samimiyim
Baba tarafı daha sıcak bizim
ikisi de değil valla jsjs
İkiside değil tek iyiyim böyle
Buna sizler sebep oluyorsunuz
Valla ikisinde de bazen sıkıntı olur
Akrabam yok