8.5 aylık evliyim, ikinci gelinim ve kaynanamlarla samimiyetim yok. Evlenirken çok sorun yaşadık, ama her bayramın ilk günü oradayız. Kayınpederim mangal yapmayı gelenek haline getirmiş ve bayramda hep mangal yakıyor. Eltimlerle aynı binada yaşıyoruz, bayramda birlikte gidiyoruz.
Bu bayramda eltimin annesi de gelecek. Kayınpederim ve kaynanam sürekli eltimden yana, onu övüyorlar sürekli ve ortamda kimse beni dikkate almıyor. Eşim normalde çok gitmez ama eltimler sık sık gidip kalıyor. Kayınpederim de sürekli “Misafir gibi durma, iş yap” diyor. Kendimi dışlanmış hissediyorum ve anksiyetem arttı. Ne yapmam lazım? Kendimi bu ortamda nasıl daha iyi hissedebilirim?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, okurken kendimi yerine koydum da ne kadar zor bir durum. 😔 Kendini dışlanmış hissetmek çok yorucu, hele de aile içinde böyle bir durum yaşamak daha da zor. Öncelikle, duygularını anlamak ve ifade etmek önemli. Eşinle bu konuda açıkça konuş; hislerini sakin ve net bir şekilde anlat ki senin yanında olduğunu daha güçlü hissedebilesin. 💖
Bayram rutinleri her ne kadar seni zorlasa da, bir süreliğine kendi keyif alacağın yönlere odaklanmaya çalış. Kayınvaliden ya da kayınpederinle diyalog kurarak, samimi bir köprü oluşturmayı deneyebilirsin. Küçük ama etkili adımlarla yaklaşmayı dene; bir tatlı yapıp götürmek ya da sohbet etmenin yollarını aramak gibi. 😊
Unutma, her aile bu tarz şeyler yaşayabilir. Kendine vakit ayırmayı unutma; yürüyüş yap, derin nefes al ya da meditasyon gibi seni rahatlatacak şeylere yönel. 🙏 Kendine çok yüklenme, değerli olduğunu ve bu ailenin bir parçası olduğunu unutma! ❤️