Çok talihsizim, sakarım, sürekli rezil oluyorum, başıma her şey geliyor, belalı mıyım ben?

Doğduğumdan beri böyleymişim aslında. Annem hep muska takardı hocalara okuttururdu kurşun döktürürdü. Çok nazar olurmusum. bir kaç senedir iyiydim. Sakarlığım şanssızlığım azalmıştı sanki. Son bir kaç aydır zirveye ulaştım. Bazı dönemler böyle oluyorum. Özellikle yeni ortamlarda yeni mekanlarda böyle oluyorum. Gözümün önündekileri görmüyorum, kafamı dizimi saçma sapan yerlere çarpıyorum - MESELA PARK HALİNDEKİ KAMYONLARA ÇARPMA GİBİ IGRENC BIR HUYUM VAR- sürekli eşyalarımı düşüyorum kaybediyorum. Şurdan su getir deseniz onu bile becerecegimden emin degilim. Başıma öyle şeyler geliyorki arkadaşlarım çevremdeki insanlar yok artık diye tepki veriyor. Rezil olmakta üstüme yok. Hani bir insanın başına daha ne gelebilir denilen her şey başıma geliyor. Özellikle bir aydır çok garip tuhaf saçma sapan şeyler yaşadım. Nazar mıdır, talihsizlik mıdır nedir bilmiyorum. Zaten yeteneksiz bir insanım. Ne yapmam lazım önceden arkadaşlarımla filan gülüp geçiyorduk ama artık sıkıldım. Nasıl düzelirim? Ve çevrenizde benim gibi bir insan varsa ne tepki verirsiniz aptal olduğunu düşünür müsünüz?
Çok talihsizim, sakarım, sürekli rezil oluyorum, başıma her şey geliyor, belalı mıyım ben?