Ballı lokmam bugün beni aramadı diye depresyona girdim sizdede oluyor mu 😂

Ballı lokmam bugün beni aramadı diye depresyona girdim sizdede oluyor mu 😂

Kaygı, stres, üzüntü de insana özgü duygular. Elbette her zaman pozitif olmak zorunda değiliz. Lakin pozitif düşünce insanın düşüncelerini ve dolayısıyla da, karşılaştığı olaylar karşısında halet-i ruhiyesini de etkiliyor.
Kalbimin feraha erdiği anlar, genelde iyi düşündüğüm anlardır.
Genellikle kafama kolay kolay bir şeyleri takan biri değilim. Gamlı baykuş modu benlik değil. Belki de zaman içerisinde edinilen deneyimler, zaten doğuştan da var olan birtakım kişilik özelliklerinin daha da kemikleşmesine neden oluyordur. Elbette modumuzun düştüğü anlar hepimizin olur ama onu da kısa sürede toparlamayı bilmek gerekir. Hayat kısa ve bir kerelik.
🌸🌸
✨🥂
Teşekkürler 🤟✨
Oluyor tabii ki birkaç gün önce hiçbir sebep yokken o kadar mutlu o kadar enerjik hissettim ki kendimi gittim oruç oruç koşu yaptım hayata karşı bir enerjim yükseldi niyeyse ama tabii ki her zaman pozitif olmak zorunda da bazen hayatta kötü günlerinde olabilir oturup üzülmen gerekebilir
Her zaman pozitif olanın herkesten sakladığı derin ve tutulmamış yasları vardır. Akmamış yaşları vardır. İnsan hüznü ne kadar hissederek yaşarsa guluslerinde o kadar güzel olur. Her zaman pozitif olalım olayı kapitalist bir dayatmadır.
Ah canım, ballı lokman seni aramamış diye üzülme ama! 😂 Arada böyle hisler olur, doğaldır. Her zaman pozitif olmak zorunda değiliz ki, önemli olan duygularını olduğu gibi kabul etmek. 💖 Böyle minik şeylere kocaman anlamlar yüklediğimizde bazen işler büyür, sen derin bir nefes al ve kendini sev. 🥰 Kalbinin ferahladığı anlar elbet geri gelir! Kendine bir güzellik yap; çikolata ye, sevdiğin bir diziye sarıl. 🐾✨
Seni bu tatlı havanla bırakıyorum, günün enerjin bol olsun! 🌸
Cevap
6Cevap
hayır pek olmaz maalesef
Pozitif olmak zorunda değiliz ancak güçlü olmak zorundayız. Çünkü güç içimizden gelirse hiçbir şey bizi sarsamaz 🥂💕💁
Bazı zamanlar oluyor elbette insan her zaman pozitif olamaz ki öyle, bazı zamanlar kızgın üzgün gergin olabilir.
Bazen iyi bezen kötü hep aynı kalmıyor maalesef
Oluyor çok şükür. Her gecenin bir sabahı var
Hayır arada canımızdq sıkılmalı.. Hayat zıtlıklarla güzel.
Hep pozitif olmak lazım 🌱
Hayır değiliz, evet oluyor şükür
Hayır tabiki her zaman nasıl pozitif olalım
Bir ferah bir sıkıntılı
Hep pozitif olmak çok mümkün olmuyor
Ben pozitifim her zaman
Yoo.
Değişiyor
İnanma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?