Kişilik & Karakter Her şeye rağmen içinizde mutluluk yeşertileri var mı? MrConfused Takip Et Master Yaş: 38 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 71 Yapay Zekaya Sor Her kötülüklere rağmen daima güzel çiçekler açmalıyız içimizde 🙏 Her şeye rağmen içinizde mutluluk yeşertileri var mı? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Hayır yok maalesef 1 0 Yorumla
Qassanovaa Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Betonlukta yeşeren papatya gibi her daim umut saçıyorum ne diyosun😂 1 6 Yorumla MrConfused 1 yıl Papatyalar güzeldir 😇 daha ne olsun o zaman ama bana hep fırça kısmı kalıyor 😂 Yorumla Qassanovaa 1 yıl Ya niye boyle diyosunuz ben kimi fircalamisim😂 @melankolikmelaike Yorumla melankolikMelaike 1 yıl Ben o fırçalama sistemini tattım. İyidir hojdur. 🤣 Yorumla MrConfused 1 yıl Ben fazla değil ama kısmen tattım hoş değildi 😂 Yorumla Qassanovaa 1 yıl Ya jsahkdabkd çok tatlisiniz Yorumla MrConfused 1 yıl O senin kalbinin güzelliği 🙏😇 Yorumla
Sühandan46 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Evet. Bazen küçük birşeyden mutluluk duyabiliyorum. birtakım duygularımı kaybetmediğimi, dolayısıyla yaşadığımı hissettiriyor. 1 0 Yorumla
aksamgunesi1w Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Allahtan ümit kesilmez hiçbir zaman o herşeyi hakkıyla bilendir. 2 0 Yorumla
ꮶɾɑꝇıçɛ Takip Et Xper 4 Yaş: 20 , eic 71% 1 yıl Her şeye rağmen hayat devam ediyor bakalım doktor olabilecek miyim 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Yok.. Karamsar bi canlıyım ben.. İyiliği bile kötülüğe yorabilirim.. Asla umutlanmam.. 1 0 Yorumla
VEGA0 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 593 cevap paylaştı. O ne güzel ay çiçeği öyle 😀 2 2 Yorumla MrConfused 1 yıl İstesen büyümez o kadar 😇 Yorumla VEGA0 1 yıl Demii o da hayata tutunmuş Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı. Hayatta tutmaya çalışıyorum😃 1 3 Yorumla MrConfused 1 yıl Sen de öyle diyorsan biz öleleim 😂 Yorumla Redamancy-4 1 yıl İyi olmak istememe rağmen bazen insanlar çöp etmek için çabalıyorlar🫠 Yorumla MrConfused 1 yıl Sen söyle o çöpleri temizliğe bayılırım 😂 Yorumla
CoffeeAndCoffee Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Var var ölmedi. 1 2 Yorumla MrConfused 1 yıl Sonsuza dek yaşasın Yorumla CoffeeAndCoffee 1 yıl Âmin 🤲🌷 Yorumla
Blossom01 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Evet var, bunu sen mi çektin😃 1 1 Yorumla MrConfused 1 yıl Yok ama keşke çekseydim 😂 Yorumla
cyclaaxsss Takip Et Xper 1 Yaş: 28 1 yıl Yok kardeş mutluluk mutsuzluk anlık duygudur zaten huzur önemli 1 0 Yorumla
sbjd1234 Takip Et Xper 1 Yaş: 22 1 yıl Valla nutluluğun kırıntıları bile kalmadı neyazıkki. 1 0 Yorumla
bfbfatih Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Umut insanın hayata bağlayan bir ip tir 1 0 Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı. Kısa da olsa biraz var. 1 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,3b cevap paylaştı. Pozitif bir insanım tabi ki varm 1 0 Yorumla
mavikelebeks Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yaşamak güzel, yaşamı seviyorum 1 0 Yorumla
düşşperisi Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Çiçek açma mevsimi olmasa da tohumlar bende 1 0 Yorumla
yarenimsii Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. genelde var ama bazen o da gidiyor 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 22,3b cevap paylaştı. Ben kendi kendimi yeşertirm 1 0 Yorumla
MekanınSahibiHande Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Olacak 😌 1 1 Yorumla MrConfused 1 yıl Olmalı 😇 Yorumla
lanetlivisneliilips Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Var umarım kurumaz 1 1 Yorumla MrConfused 1 yıl Kurutmayız 😇 Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. Elbete hep içimde. 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı. evet hala var 1 0 Yorumla
ft06yl Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. Öyle var yani 1 0 Yorumla
BaşakkAkrep Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 494 cevap paylaştı. Var çok şükür 1 0 Yorumla
u Aybuke6 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,4b cevap paylaştı. Tabi 🥰 1 0 Yorumla
Filmkoliküyeyim Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. Var tabi ki 1 0 Yorumla
m MarllboroRed Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,8b cevap paylaştı. Mecbur var 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Hayır yok maalesef
Betonlukta yeşeren papatya gibi her daim umut saçıyorum ne diyosun😂
Papatyalar güzeldir 😇 daha ne olsun o zaman ama bana hep fırça kısmı kalıyor 😂
Ya niye boyle diyosunuz ben kimi fircalamisim😂 @melankolikmelaike
Ben o fırçalama sistemini tattım. İyidir hojdur. 🤣
Ben fazla değil ama kısmen tattım hoş değildi 😂
Ya jsahkdabkd çok tatlisiniz
O senin kalbinin güzelliği 🙏😇
Evet. Bazen küçük birşeyden mutluluk duyabiliyorum. birtakım duygularımı kaybetmediğimi, dolayısıyla yaşadığımı hissettiriyor.
Allahtan ümit kesilmez hiçbir zaman o herşeyi hakkıyla bilendir.
Her şeye rağmen hayat devam ediyor bakalım doktor olabilecek miyim
Yok.. Karamsar bi canlıyım ben.. İyiliği bile kötülüğe yorabilirim.. Asla umutlanmam..
O ne güzel ay çiçeği öyle 😀
İstesen büyümez o kadar 😇
Demii o da hayata tutunmuş
Hayatta tutmaya çalışıyorum😃
Sen de öyle diyorsan biz öleleim 😂
İyi olmak istememe rağmen bazen insanlar çöp etmek için çabalıyorlar🫠
Sen söyle o çöpleri temizliğe bayılırım 😂
Var var ölmedi.
Sonsuza dek yaşasın
Âmin 🤲🌷
Evet var, bunu sen mi çektin😃
Yok ama keşke çekseydim 😂
Yok kardeş mutluluk mutsuzluk anlık duygudur zaten huzur önemli
Valla nutluluğun kırıntıları bile kalmadı neyazıkki.
Ben sepasını verdireli çok oldu
Umut insanın hayata bağlayan bir ip tir
Var umudumu kaybetmiyorum
Kısa da olsa biraz var.
Hee var çok var ne demezsin
Herkese rağmen diyelim biz ona.
Pozitif bir insanım tabi ki varm
Yaşamak güzel, yaşamı seviyorum
Çiçek açma mevsimi olmasa da tohumlar bende
genelde var ama bazen o da gidiyor
Pek belli etmiyorum ama var 😌
Ben kendi kendimi yeşertirm