Arkadaşlar ben hemşireyim birimimdeki hemşirelerlede cidden ilişki sorunlarım var ve atanmak için daha 3 senem var napcam?

İç anadoluda küçük bir ilçede hemşireyim yozyobaz bir şehir ilçe. Buraya da gelenler çevre illerden geldi zaten. Beraber atandıklarımla kaynaşamadık bi türlü. Eskilerden de öyle birkaç kişi bana gıcık oluyor. Yeni gelenlerle kaynaşabilmek için her şeyi yapıyorum ama resmen görünmezim onlar için. Ben bide bayadır kapalıydım 6 ay oldu açılalı bu aralar kapalı halimi de özlemeye başladım gibi açık oluncada bi böyle rahatsız hissetme durumu başladı oda beni içine kapatıyor. burada herkes muhafazakar milliyetçi belkide o yüzden eski halimi özlüyorum daha uyumlu olabilirim diye. üniversitede lisede tabiki de sevemediğimiz anlaşamadığımız kişiler olurdu bu normal ama iş yerinde ilişkiler çok farklı. Çok üzgün ve yorgun hissediyorum kendimi. Hele eskilerden bir tanesi var o zaten gıcık biri kimseyle anlaşamıyorsa bana sürekli laf sokuyor her fırsatta. Ne yapmalıyım bilmiyorumm daha 3 senem var 1 senem bile dolmadı burdan gidebilmem için

Arkadaşlar ben hemşireyim birimimdeki hemşirelerlede cidden ilişki sorunlarım var ve atanmak için daha 3 senem var napcam?