Ben kotü bir ablayim. Toparlayabilir miyim detaya gore?

Erkek kardesimle aramizda 7 yas fark var. Kucukken hep ben baktim. Kucuk annesi oldum... Annem o 4 yasindayken agir bi hastalik gecirdi. Hastanelerde yatti 1 sene boyunca onlarca ameliyat.. Ölecek diye soylendi. Babamin psikolojisi bozuldu. Surekli babam beni dovdu Kardesimi dovmeye calistikca onune atladim kac kez dayak yedim. Ama olsun diyordum, ona birsey olmadi diye seviniyordum. Onu canimdan cok sevdim, disarda da o 14 yasina gelene kadar korudum. Okulunun kapisinda beklerdim... Ona ne evde ne disarda tek kisi ne soz soyleyebildi ne birsey yapabildi. Koruyabildim. Oyle karakteri duzgun yetistiki.. Maşallah. Hep dua ettim, ölene kadar kardesim yanimdan ayrilmasin diye.. Ama malesef zamanla hersey degisti. O 15 yasina gelip koca adam olmaya baslayinca ona sevgim bitti. Dusman belledim. Ben oyle davraninca cocuk afalladi. Sonra evlendim, cocuk bu manyakla evlendirmeyin ablami diye cok soyledi ama abim olacak karaktersiz pisik oldugunu bilmesine ragmen beni evlendigim kisiye yonlendirdi. Evlendim ve evliligim sadece 1 sene surdu,1 cocukla dondum eve. Ben şuanda 36 yasindayim, erkek kardesim 29 yasinda. Malesef abim olacak karaktersiz , sebep olmasina ragmen, babam hayatta olmamasina ragmen ben boaandigim gun kapisini kapatti. Uxaktan mahvolmami izlemeye calisti.. Tabi, kucuk kardesime sorumlulugu atti gitti. Erkek kardesim yillardir cocuguma babalik yapiyor resmen. Buyuttu, ama benim hezeyanlarimdan sevgisizligimden hala payini aliyor ama hic birakmiyor. Evlenmeyi de dusunmuyorum diyor. Yegenim cocugum gibi diyor. Boyle kardes yoktur degilmi. Masallah.
Güncellemeler
+1 yıl
Yenj uyeyim. Mesajlar gizliligini kapatmam gerekiyormus anlasilan.. Şu soruya bile ususen abuk subuk ne ladar cok abaza varmis.. Mesajlara cok sasırdim, bu durumda bile mesaj gonderen pis sapiklar. Ne akdar abazaymissiniz. Uzuldum halinize.
Ben kotü bir ablayim. Toparlayabilir miyim detaya gore?