Kadınlar islam'da neden eziliyor?

İslam feminist saçmalığını bırakın, müslüman erkeklerin müslüman kadınlara darvanış şekli bile korkunç, İslam'da kadın o kadar aşağı ki, eğer kadının kocası ölüyorsa kuran'a göre o kadar varlığının%50 civarını alabilir, kadın dışarıda çok dolaşmasın, kadın çarşaf arkasına saklansın, kadın o dur, kadın bu dur, kadın senin oyuncağın değil ki sen canın sıkıldığında oyna ya da bırak, müslüman bir erkek ile tartışmam oldu daha önce, sevgilisi var, 2. ya da 4 eş istemiyor, ama ondan önce 2. bir eş almayı düşünmüş sevgi dışında sadece ona yardım edebilir, onun ihtiyaçlarını karşılayabilir, bak kardeşim ben böyle bir saçmalık görmedim, kadınlara yardım etmek istemen çok ince bir davranış tabi, bunun için onla evlenmene gerek yok, hayır kurumu, vakıf bilmem ne aç, bir sürü fakir kadın, yoksul, dul kadın yararlanabilir, onu kuma olarak getirip sevdiğin kadını üzerek yapacağın iyiliğin işine t*kür*m ben, ayrıca islam'da bir kadının ev dışında dışarıda makyaj giymesi tabarruj, vücut hatlarını belli eden giysiler giymesi haram? , kadınların özgür kalmasından neden bu kadar korkuyorsunuz? Neden ha? Dinler erkekler için daha kolay, çünkü erkek olmak kolay. Ben müslüman kadınlara üzülüyorum, cidden kalbimden diyorum.
Kadınlar islam'da neden eziliyor?