Eşim öldü dünya kadar borç ve 13 bin lira emekli maaşından başka bir şey bırakmadı rahmet okumuyorum ona çok kızgınım haksız mıyım?

Eşim vefat etti kendisi çok rahat bir insandı ve borç ve 13 bin emekli maaşından başka bir şey bırakmadı Hgs geçiş borçları eski eşinin nafaka borçları kaza yapan arabanın borçları şirketin vergi borçları telefon faturasının borçları icralık hepsi 15-20 tane icrası var hiç beni düşünmemiş ben mal bıraksın demiyorum ama en azından borç bırakmasaydı tüm bunlarla yalnız bir kadın olarak tek başıma mücadele etmeye çalıştım gücüm yetmeyince reddi miras yaptım ama ölmüş olsa da eşime çok kızgınım beni bunları yaşattığı böyle şeylerle muhatap ettiği için rahmet okumuyorum mezarını ziyarete gitmiyorum sizce haksız mıyım?

Güncellemeler
1 yıl
lütfen okuyup yorum yapın reddi miras zaten yaptım borçların hiç birinin benimle alakası yok Hgs geçiş borçları eski eşinin nafaka borçları kaza yapan arabanın borçları şirketin vergi borçları telefon faturasının borçları icralık hepsi 15-20 tane icra ben sefa sürmedim cefa çektim
Eşim öldü dünya kadar borç ve 13 bin lira emekli maaşından başka bir şey bırakmadı rahmet okumuyorum ona çok kızgınım haksız mıyım?
Cevapla