Eşimin eltime bu kadar nefret etmesine rağmen geçmiş olsuna gitmekle haksız mıyım?

Biz iki yıl önce eltim ile tartıştık daha doğrusu 3 Elti yani Konu uzun hepsini yazamam ama şöyle bir iş meselesi yüzünden eşim ve büyük abisi eltimin eşini işe ikna etmişti bunun yüzünden bayağı bize bilenmiş Elti grubu vardı oraya yazmıştı hepiniz çıkarınız için eşimi ikna ettiniz çocuklarımın hakkını helal etmem falan konu uzadı yani o dediklerinden sonra küstük taki bu son aylara kadar bu aralar arada bir görüşünce merhabalaştık falan ara düzeldi biraz, eşimde abisi ile iyi ama elitim ile konuşmuyor nefret ediyor ondan dün bizim eltiler gidince geçmiş olsuna beni de çağırdılar normalde Gitmezdim ama kapı komşu yani artık nereye kadar dedim gittim eşim boş ver gitme dedi bende bişey olmaz deyip gittim dünden beri küs benle diyor ki benim ezip geçtin ben eşek başımıyım niye gittin akıllı olsaydın gitmezdin dedi falan ben böyle bakakaldım bu kadar büyüteceğini hiç sanmadım akşamda sırtını dönüp yattı öyle şaşıkaldım

Eşimin eltime bu kadar nefret etmesine rağmen geçmiş olsuna gitmekle haksız mıyım?