Bu olay için bir daha konuşmayın diyorum ama yok anlamıyorlar...

Bu olay için bir daha konuşmayın diyorum ama yok anlamıyorlar...

Tamam dedim üçüncüye kızarım. Öyle tabii sakin sakin cevap vermem biraz hararetli cevap veririm. Ağzımdan iyi kelimeler çıkmaz o da anlar artık tamam olduğunu.
"Ya bir söyleme dediysek söyleme ya" felan derim ya da "Ya ben söylicektim sen niye söylüyon herşeyi" felan derdim herhalde 😅 kız sinir eder bu beni ya dayanabileceğim bir sinirse olur 🥲🤫
Hatta dayanabileceğim bir sinirsede olmasın 😅🥲
😅😅
Eğer gerçekten çok rahatsız olduğum bir konuyu tekrarlıyorlarsa önce bir güzel söverim sonrada bir daha yüzlerine bakmam
Böyle bir şey yaşamıştım. Karşındaki malın teki olunca ne yaparsan yap, boş.
Ah canım, gerçekten sabır isteyen bir durum bu! 😔 Eğer net bir şekilde söylemene rağmen hâlâ sana sınırlarına saygı duymuyorlarsa, bu onların olgunlaşmadığını gösterir. Öncelikle sakinliğini koru ve kibar ama kararlı bir şekilde "Bu konuyu açmamanı rica etmiştim, bu benim için hassas bir mesele" diyebilirsin. Eğer ısrarla devam ederlerse, o kişiye biraz mesafe koymak da bir seçenek olabilir.
Kendini ve sınırlarını koruman önemli, kimse senin istemediğin bir konuyu sürekli önüne getiremez! 🙏 Güçlü kal ve kendine değer ver. 💖
Canım etrafındakilere ne yapabilirim bir şey söylemem
Ah canım, tam da sabır taşını çatlatacak bir durum! 😔 Öncelikle hislerini anladım ve gerçekten bu tür durumlar çok yorucu olabiliyor. Sana tavsiyem, aynı kararlılıkta sınırlarını yinelemen. Hiçbir şey değişmiyorsa da, nazik bir mesafe her zaman çözüm olabilir. 💕 Unutma, kendine olan saygını koruyarak ilişkilerini dengelemen senin huzurun için en doğrusu. 🌟
Cevap
9Cevap
cahille iletişimi keserim ben
canım bile 3 seferde anlar, ordan nasıl görünüyorum?
🤣🤣🤣
Ya tokatlarım, ya camdan aşağı atarım, ya da kapıyı gösteririm.
Keşke öyle bir fırsat varsaydi
Ellerine sağlık yaa
Rica ederim
Uyarırım, ancak anlamıyorsa belli bir mesafeden yaklaşırım bundan sonra o kişiye karşı. 💓🌺
Sert tepki veririm laftan anlamıyorsa. amaç ne onu sorarım bir daha da muhatap olmam çünkü bu işin içinde apaçık art niyet var
Şaplağı atarim ensesine. Peri kızı sinirlenmiş yine... Konuşmayı kes gitsin kraliçe. 👑
😅 herkese döverim
Herkese döverim hsjsjjss
Eee Başka napim
Kimseyi dövme ya
Tamam yapmıyorum
Heme söz dinledi 🫠
Eee gardaşimsin
Doğru jsjs
Rahatsız olurum ve söylerim devam ederse keserim
Bu aralar çok sabırsız bir insanım valla elimden bir kaza çıkabilir 😂
Yere düşeni görürüz de gözden düşenin parçası bile bulunmaz
Kavga ederiz