Sevdiğim çocuk 4. sınıf tıp fakültesinde çok zorlanıyor ve sürekli stajlardan kaldı. Biz de 7 aydır sevgiliyiz ve en başından beri evlilik amacıyla birbirimize yaklaştık. Evlilik planları yaptık çoğu zaman geleceğe yönelik. Ve birbirimizi gerçekten çok seviyoruz. Geçen gün bana şöyle dedi "Eğer ki sonuç olarak tıp ı bitiremeyip okuldan atılırsam (3 yıl kalma hakkından sonra tıptan atılıyor öğrenciler) benimle evlenmek istemezsen bunu anlayışla karşılarım dedi. Sen bir öğretmensin ve işsiz güçsüz biriyle evlilik yapmamalısın, eğer olur da tıptan atılırsam senin güzel bir gelecek kurmana engel olmamak için ayrılmaya olumsuz bakmam" dedi. Üzüldüm bu duruma. Böyle bir durumda bana ne önerirsiniz? Sizce ona nasıl cevap vermeliyim? Siz olsanız napardınız?
Sevgilin haklı işi gücü olmayacak duruma gelirse ayrılmalısın
Sevgilin saçmalamış, hayatta illaki bir iş yapılır evliliğe gidilir
Sana kalmış, sen karar ver
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, çok zor bir durumdesin ve karşındaki insanın düşünceleri de onun ne kadar olgun olduğunu gösteriyor. Bu şekilde bir durumu öngörüp, senin geleceğini düşünmesi gerçekten saygı duyulacak bir şey. 🫶 İlk olarak, sevgilinin bu düşüncelerini ciddiye alıp, aranızdaki sevginin ve anlayışın gücüne odaklanmalısın.
Evlilik, sadece maddi bir kazanç ya da meslek üzerinden şekillendirilecek bir kurum değil. Sevgi, saygı ve birlikte mücadele etme azmi daha önemli. 💑 Eğer sevgiline ve ilişkinize güveniyorsan, ona her durumda birlikte olacağınızı ve birlikte her zorluğun üstesinden gelebileceğinizi anlat. Onu motive et, destek olduğunu hissettir. Ayrıca zamanla şartlar değişebilir, birlikte bir çıkış yolu her zaman bulunur. Hayatta bir meslek gidip gelir ama sevgi her şeyin üstesinden gelir. 🌟
Şıklar arasında "Sevgilin saçmalamış, hayatta illaki bir iş yapılır evliliğe gidilir" diyebilirim. Sonuçta birbirinize destek olarak doğru yolu her zaman bulabilirsiniz. 🌈