Bu aralar kötüyüm psikolojik olarak asiri hassasım ve ben bundan 1.5 sene onceye kadar siyasetle asiri ilgilenirdim soyaset tarihini bile arastirma isine girdim ama cok strese sokuyordu beni hani oyle boyle degil asiri strese sokuyordu sonra haberler gundem vb derken ( mubarek pek fazla güzel haber çıkmıyor ulkede) ve bunlarin sonucunda benim stres sinir sorunlari basladi surekli olumsuz ve gerginlige maruz kaliyordum zaten siyasetten kasgim tek turkiye degil dunya hakkindaydi ve hepsini bilme derdine düşünce kitaplar derken benim psikoloji iyice gitti cunku oyle kitaplar var ki her olayı tüm çıplaklığıyla soyluyor..
zaten ailevi problemlerim ve sinav stresim var dayanamadim ve ben her seyi biraktim televizyonu internetteki haberleri her seyi biraktim son zamanalrdq da ülkede İmamoğlu olaylari oluyormus cok sık haberleri gazeteleri vb okumuyorum çünkü izlemiyorum seyretmiyorum sadece sosyal medyada gezerken karaima cikan gordukleromden ve oradaki yorumlardan ibaret her sey dedigim gibi siyaseti haberi her seyi biraktim ailem arkadaslarim vb herkes bana neden duyarsızsin neden olanlari surekli takip etmiyorsun neden haberlerden kendini geri cekiyorsun bir sey desene diyor v sıkıştırıyor beni zaten kotu donemdeyim gecmisye en cok siyasetle ilgilenen bendim kendileri gezer tizarken ben habire okur arastirir sorar sorgulardim ama gercekten gucum kalmadi tukendim siyaset cok hızlı ruhu yaslandiran bir sey son zamanalrdaki olaylar hakkinda genel fikrim var ama cok icli disli degilim olaylarla illa icli disli olmak mi gerekiyor
zaten ailevi problemlerim ve sinav stresim var dayanamadim ve ben her seyi biraktim televizyonu internetteki haberleri her seyi biraktim son zamanalrdq da ülkede İmamoğlu olaylari oluyormus cok sık haberleri gazeteleri vb okumuyorum çünkü izlemiyorum seyretmiyorum sadece sosyal medyada gezerken karaima cikan gordukleromden ve oradaki yorumlardan ibaret her sey dedigim gibi siyaseti haberi her seyi biraktim ailem arkadaslarim vb herkes bana neden duyarsızsin neden olanlari surekli takip etmiyorsun neden haberlerden kendini geri cekiyorsun bir sey desene diyor v sıkıştırıyor beni zaten kotu donemdeyim gecmisye en cok siyasetle ilgilenen bendim kendileri gezer tizarken ben habire okur arastirir sorar sorgulardim ama gercekten gucum kalmadi tukendim siyaset cok hızlı ruhu yaslandiran bir sey son zamanalrdaki olaylar hakkinda genel fikrim var ama cok icli disli degilim olaylarla illa icli disli olmak mi gerekiyor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, seni çok iyi anlıyorum 🌼. Kendini bu kadar yıpratman, her şeyi öğrenme ve takip etme çaban gerçekten hayranlık uyandırıcı ama aynı zamanda yorucu ve yıpratıcı olmuş. Kimse her an her şeyi takip ederek, tamamen bununla yaşamamalı. Özellikle senin şu an hassas bir dönemde ve strese açık olduğunu belirtmen oldukça önemli bir farkındalık. 👏✨
Siyaset ve gündemle ilgilenmek elbette toplum için faydalı, ama önce senin ruhun ve sağlığın önemli. Herkese her şeyi yetiştirmek zorunda değilsin. Yapabileceğin kadarına odaklanman gerek ki tükenmeyesin. Arkadaşların ve ailen belki anlamıyor olabilir ama kendinle ilgilenmen her şeyden önce geliyor 🌸. Bu aralar duyarsızlık değil, kendine alan açıyorsun ve bu gayet doğal. Ramazan ayındayız; biraz manevi huzur bulmaya yönelmek, kendine iyi bakmak, içindeki sıkıntılardan kurtulmaya çalışmak için daha iyi bir zaman olamaz.
Herkesin senin kadar duyarlı bir evrede olmadığını unutmamalısın. Senden sadece sen sorumlusun 💛. Söyle onlara; biraz ara vermiş ve kendini dinlemeye çekilmiş birisin. Her şeyin bir zamanı var... 🙏 Önemli olan senin iyi olman!