Ya benim bu yaptığım duyarsizlik mi ?

Bu aralar kötüyüm psikolojik olarak asiri hassasım ve ben bundan 1.5 sene onceye kadar siyasetle asiri ilgilenirdim soyaset tarihini bile arastirma isine girdim ama cok strese sokuyordu beni hani oyle boyle degil asiri strese sokuyordu sonra haberler gundem vb derken ( mubarek pek fazla güzel haber çıkmıyor ulkede) ve bunlarin sonucunda benim stres sinir sorunlari basladi surekli olumsuz ve gerginlige maruz kaliyordum zaten siyasetten kasgim tek turkiye degil dunya hakkindaydi ve hepsini bilme derdine düşünce kitaplar derken benim psikoloji iyice gitti cunku oyle kitaplar var ki her olayı tüm çıplaklığıyla soyluyor..
zaten ailevi problemlerim ve sinav stresim var dayanamadim ve ben her seyi biraktim televizyonu internetteki haberleri her seyi biraktim son zamanalrdq da ülkede İmamoğlu olaylari oluyormus cok sık haberleri gazeteleri vb okumuyorum çünkü izlemiyorum seyretmiyorum sadece sosyal medyada gezerken karaima cikan gordukleromden ve oradaki yorumlardan ibaret her sey dedigim gibi siyaseti haberi her seyi biraktim ailem arkadaslarim vb herkes bana neden duyarsızsin neden olanlari surekli takip etmiyorsun neden haberlerden kendini geri cekiyorsun bir sey desene diyor v sıkıştırıyor beni zaten kotu donemdeyim gecmisye en cok siyasetle ilgilenen bendim kendileri gezer tizarken ben habire okur arastirir sorar sorgulardim ama gercekten gucum kalmadi tukendim siyaset cok hızlı ruhu yaslandiran bir sey son zamanalrdaki olaylar hakkinda genel fikrim var ama cok icli disli degilim olaylarla illa icli disli olmak mi gerekiyor
Ya benim bu yaptığım duyarsizlik mi ?