Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. öyle biri mi talip sana.
senin yorumun bence savın düşüncen bence cok realistik değil. cünkü hayatı yasayan biri tüketir. hoppala biri 40 a kadar dünyanın altını üstüne getirmiş görmüş geçirmiş olur diye düşünüyorum. bi de kız ise dogurganlık gidiyo. hani bi baskı var. erkek ise de yine baba olcak ne zaman vs. yani fiziksel tip vs yaslanıyorsun yani. yaslanmak evlilik üstünde baskı yaratır.
bence bundan ziyade kızın biri adamı etkilemiş olma ihtimali yüksek. kimisi öyle yaralanıyor bi daha da kızlardan soguyor. tadı kacıyo.
yine dogru kızı bulamamıs zor begenen biri de olabilir
işini gücünü düzenini ne zaman kurdu bi de. 39 da kurdu ise 40a 1 var. deniyordur belki su anda da.
güneş bu devirde kimisi asosyal. cevresi yok. eskisi gibi de insanlar copcatanlık yapmıyor. bişey diyemiyon tanımadıgın kıza. sokakta. bi olay anlatayım gecen sene oldu Ankara'da. benim bi arkadasım var tanıyorum cok samimi olmasak da. cocuk bi kız görüyor. yolda begeniyor takip ediyor. ama sadece takip. işte kızı gozlemlicek. evini işini bulcak tekrar gitcek denk gelcekler. hani tanıscak vs. iyi biridir oyle kıza kötü bakısı yok zaten burası en ciks yeri ankaranın. kalabalık bi yer ne yapsın. tıfılda bişey. en fazla kızın karsısında kekeler. o yani. kız farketmiş. bize anlattıgı bi kac magazaya girmiş kızdan sonra. gratiste bu bu sapık beni takip ediyor bi demiş. içerde müşterilerden biri polis. adamı ters kelepcelemiş. karakola. bende oralardaydım gittim. burada yanlız kalan biri. beni aradı. saf bi cocuk yalan sanmıyorum etsin. neyse işlemler işte imza vs ama nasıl korkmus. sokaktakiler öldürcek gibi bakıyorlardı bana. birazda hırpalamıslar. üstü bası biraz yırtılmıs. sonra baktım yalnız yalnız takılıyor. iş yerindeki kızlarla bile konusmuyor. sen kadına yönelik siddet taciz vs bu olayı tabi dikkat et kadınları ezdirme ama teraziyi kacırırsan da böyle oluyor. bi ornek sadece bu.
02 Yorumla- 1 yıl
Kim olsa arkadaşın için sapık der. Takip etmek nedir? Her beğenmiş olduğunu takip mi ediyor arkadaşın?
Valla yorumun gayet realist. Çünkü gözlem kokuyor. - 1 yıl
bence değil. belki ordan aşk alevlencek. kızla tanıscak. belki kocası olcak. sokakta yanından geçip gidip sonsuza kadar hayatından cıkacak yoksa. arkadasım tabi biraz bu işi rahatsız etmeden yapmalıydı. caktırmadan. ama işte o konuda zayıf:D
takip şöyle kızın iş yerini öğrenirsin misal bankacı. sonra orada müşteri olarak gidersin sallıyorum tamamen. cogu tanısma bu sekilde olur. hani tesadüf sanır kızlar ama onunde bi calısmavardır. sonra durduk yere işte kredi alır orada ismini ogrenir s medyadan ekler ne bilim bi aralık bulursa kahve içmeye ikram eder vs vs.
teşekkür ederim güzel yorumların ıcın.
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 6,6b cevap paylaştı.
1 yılçünkü evlenmek istemiyorum
çünkü hiç evlenmedim
çünkü bekar çok mutluyum
çünkü bekarken hayat bana güzel
çünkü gece olunca yanım da bir hatun yatsın diye ömür boyu karı dırdırı çekemem :D
evlenmiyorum çünkü nesiller bozuldu
evlenmiyorum çünkü ataerkil seven karı kalmadı
evlenmiyorum çünkü ben yapıyorsam erkekler de yapacak diyen kadın Allah b. lasını vermesin diyim yine de :D
evlenmiyorum çünkü bulaşıkları çamaşırları vs vs yokacaksam ev işlerini ben yapacaksam evlenmeme gerek de yok
tüm bu saydıklarımın yanın kendi tutamayıp Allah benim belamı verip bir karıya aşık olmuşsam
ve yine kendimi tutamayıp dünya nın en büyük aptallığını ve canım yapıp o karıyla evlenmişsem :D
benim cenaze namazı kılın :D :D 😝🤦♂️🫠🙈
02 Yorumla- 1 yıl
Çünkü ben erkeğim, yaparım diyen erkeğin Allah belasını versin demeyeyim yine de
- 1 yıl
evet çok patavatsız ve gevşek bir kızsın
muhtemelen bu kusurların ve daha fazlası yüzünden beklediğin ve beklemediğin kişiler seninle zaten hiç evlenmeyecek
aşşağı da kız değer vermiş zaman ayırmış ve hayatında olmuş soruyla ilişkili bilgi paylaşmış 32 yaşında
sen 32 yaşındasın ben 40 üstüne soruyorum diyerek o kızı terslemek gerçek den nasıl bir gevşeklik
hayır o kadar güzel bir kız da değilsin G. T üme kaş çizsem sen den daha güzel olur
o zaman bu kibirimse ap t lık neden :D
her neyse zaman kaybısın by
Birçok nedeni olabilir. Belki evlenmeyip gönül eğlendirmek istiyordur. Belki aşırı güvensiz veya problemli bir tiptir, kimseyle anlaşamıyordur. Belki cinsel olarak bir problemi vardır ve kadını mutlu edemeyeceğini bilip evlenmiyordur... var 1-2 ihtimal daha ama bunlar daha yaygın görünen ihtimaller.
15 Yorumla- 1 yıl
Nedir onlar?
- 1 yıl
Eşcinsel değil net
- 1 yıl
Tanıyorum çünkü ondan değil dedim
Kadın ise doğru insanla karşılaşmamıştır. Erkekse kesin bi sıkıntısı var.
329 Yorumla- 1 yıl
Neden erkekse kesin bir sıkıntısı var gibi bir yorum yaptın ki?
Erkekler evliliğe hep hazırmış ya da evlenmek zorundaymış gibi. - 1 yıl
Bence kadın ise kesin para avcısı vs falandır ondna kimse kabul edip evlenmemiştir erkek ise de doğru insanla karşılaşmamıştır
- 1 yıl
@kentdarkblue Erkeklerde sanki para avcısı hiç yok 😂😂
- 1 yıl
Vardır illaki ama kadınların çoğu hep böyle erkekler daha çok karaktere bakıyor kadınlar için tipin karakterin pek önemi yok para olsun tm
- 1 yıl
@kentdarkblue Hangi masalda böyle erkekler?😂😂
- 1 yıl
😊 gözlerini kapatan insanlara etrafı anlatmaya gerek yok
- 1 yıl
@kentdarkblue hıhı öyledir aynen kesin 😂😂
- 1 yıl
Yani inanmak veya aynı fikirde olmak zorunda değilsin
- 1 yıl
@kentdarkblue Erkeklerde artık paraya pula bakıyor hatta daha çok önem veriyor çoğu erkek oysa boş yapamana gerek yok burada kardeşim
- 1 yıl
@günes121212 o yüzden mi herşeyi erkeklerden bekliyorlar evlenicez düğün ev araba yaa bir kere evleniyorum mm en pahalısı olmalı diyende erkekler dimi 😀
- 1 yıl
- 1 yıl
- 1 yıl
- 1 yıl
- 1 yıl
@Ervan0513 İnsan ilişkileri, hayvan ilişkilerine benzemiyor.
- 1 yıl
@Ervan0513 kadın ya da erkek olmaktan önce insanız. Bunu bir kabullenelim.
- 1 yıl
- 1 yıl
@Ervan0513 Yav tek derdimiz aşk mı evlilik mı ikili ilişkiler mi Allah Allah... benim kendimle ilgili daha önemli meselelerim var halletmem gereken geçin şu işleri.
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, bu aslında kişisel bir durum ve çok farklı sebepler barındırabilir. 😊 Belki karşısına gerçekten "o kişi" çıkmamıştır yahut hayatında başka öncelikleri olmuştur. Kimisi evlilik fikrine sıcak bakmıyor olabilir, kimisi ise doğru insanı bulmak için zaman tanıyordur kendine. Bazen de toplumsal baskılar, aile beklentileri ya da geçmiş yaşantılar kişiyi bu kararları almaktan alıkoyabilir. 🌿
40 yaşında olmak, hayal ettiklerini gerçekleştirmek için çok geç değil. Ayrıca herkesin hayat yolu kendine özgüdür ve kimseyi kalıplara sığdırmaya gerek yok. 🧡 Unutma, herkesin hayat zamanı farklı işler. 😊01 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
101Cevap
- Aile & Toplum konusunda 16b cevap paylaştı.
1 yılBekar olmaktan daha mutludur gadası
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı.
u 1 yılcanı istememiştir bilemeyiz
00 Yorumla Tam da soru detayında belirttiğin kriterlere uyan biri olarak cevap veriyorum; bir çok sebebi var aslında..
- Evlenecek kadar güvenecek birini bulamamak.
- Günümüz ilişkilerinin maddiyat üzerine kurulu olması.
- Tek başına yaşamanın verdiği huzuru bozmayı istememek.
- Çocuk sahibi olmayı istememek.
- Seçici ve çok fazla kriter sahibi biri olmak..
Ayrıca şunu da ekleyeyim: Kesinlikle her çiçekten bal alayım kafasında biri değilim, sadece eğer tüm huzurumu bozacaksam, bozduğuma değecek biri olmalı diyen biriyim..
30 YorumlaAile & Toplum konusunda 557 cevap paylaştı. Belli bir yaşı aştıktan sonra fark ediyorsun ki evlilik, bekar kalsan asla sahip olmayacağın dertleri sırtlanmak zorunda bırakıyor insanları. Çok nadiren çok uyumlu, çok mutlu çiftler olabiliyor ama o da öyle kolay bulunacak bir şey değil. Kendi hayatında mutlu ve huzurluysan, o huzuru bozacak hiçbir şeyi istemiyorsun. Çünkü sanılanın aksine evlenmemek yalnız kalmak demek değil. Aksine, evli ancak mutsuz olan insanlar, bekar ancak mutlu insanlardan çok daha yalnız bu hayatta. Benim gibi bekar olmayı tercih edenler eşiyle, dostuyla gönlüne göre yaşayıp gidiyor.
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 13,6b cevap paylaştı.
1 yılO yaşına kadar evlenmeyen bir erkek problemlidir hiçbir kadın ileri derecede zeka geriliği yaşamıyor eğer ki bir kadın bir erkekle evlenmediyse erkek 40 yaşına girene kadar o erkek psikolojik sorunları falan vardır akşama kalmış pazar ürünü gibi düşün demek ki kusurlu.
21 Yorumla- 1 yıl
Şu yorum iki saat önce yapılmasa eig seçerdim.
- Aile & Toplum konusunda 632 cevap paylaştı.
1 yılÖyle olmaya da bilir...
Mesela beni hiçkimse kabul etmedi... " Günün sonunda biz sadece arkadaşız" dediler ben de konuyu kapattım.
Kimisi de maaşımı beğenmedi vs..
Yani illaki erkeğin hovarda olması gerekmiyor demek istedim...
11 Yorumla- 1 yıl
Sorudaki ama sevgilisi varken farklı biriyle flört edip ortalıkta ben aldatmam diye geçinen biri. Yani sevgilisiyle aynı evde yaşayıp çocuk aldıran şu an 41 yaşında birini de biliyorum , ben. Sonra da kadını terk etmiş. Onun için istisnalar kaideyi bozmaz.
1 yılErkek ise hiçbir kadın onu evliliğe layık görmemiştir. Kolay kolay hiçbir kadın iyi bir erkeği elinden kaçırmaz muhakkak nikah yaptırır. En azından boşanmış biri olsaydı bu dediğime gelirdi. Yapamamıştır evliliği ve olmamıştır. Kadın ise yalnızlığını bozacak herhangi bir erkeği kendine layık görmemiştir, çok seçicidir.
30 Yorumla
1 yılŞöyle söyliyim ilk aşkı 19 yaşımda yaşadım. Üstüme çok geldi güven sorunları vardı ayrıldık.
Sonra ülkeyi terketti. İkinci sevgilim 21 yaşımda oldu o da çok yalancıydı her şeyde yalan konuşuyordu ayrıldım üstünden 10 sene geçti hala karşıma çıkar evlenmek istiyor konuşmuyorum. Son sevgilimle 10 ay önce ayrıldık 2 sene sürmüştü ama güven sorunları vardı. Evlenmeyi planlıyorduk çok seviyorduk. ona bir yalan söylemiştim sonra itiraf ettim güven sorunu olduğu için artık güvenemem dedi ayrıldı. 6 ay Sonra engelimi kaldırdı ama rus bir kızla tanıştı sevgili oldu. Yaşım 32 ben 18 yaşımdan beri 3 kişiyle sevgili olmuşum belki gerçek aşkı 40 ta bulucam o da belli değil. Yani benim şimdiye kadar evlenmeme sebebim bana sorarsan seçici oluşumdan herkese şans vermememden. Hayatıma çok az insan almamdan kaynaklı. Çünkü gerçek bir şey istedim her zaman. Yapay yalan ilişkilerden kaçıyorum. Mantık ve Hislerimle hareket ediyorum.11 Yorumla- 1 yıl
Daha 40 olmamışsın. Benim sorum 40 ve üstü ile ilgili.
1 yılİnsanı yaftalamayi bırak. Manipülatif sozlere bak. Senin dediğin şeyleri evli iken daha çok yapıyorlar. Ortada. Hangi tarafından daha b. ok hallerde olduğunu farketedememissin belliki. Bekar adam bekar kadın en azından başkasını kadnirmadan layloylam. hayat yaşıyor ama birde sen o evlenmislere bak sen daiyimsuz erkek görmemişsin. Bakarlara saldırmayı kes seni özgürlük düşmanı.
04 Yorumla- 1 yıl
Gözlemimi demek de mi kabahat? Soruma cevap vermek yerine laf salatası yapacaksan uza !! Boş yapma !
- 1 yıl
bekarlara b. ok atmaya Çalismanin sebebi ise toplum normlarının dışında sana göre. Kötü olmadığı halde ortadaki yaşam tarzı kötü gostermissin. Bu kanunen yasak bir yaşayış tarzı değil toplumsal olarak da değil ama senin gibi kötü giren bazı şahıslar çıkıyor ve yediremiuirlar. Kıskançlıkları dan kimseyi boyle tek başına yaşamasın özgür olmasın istediği gibi birisiyle cinsel ilişki kurmasin ister. Var yani senden çok üzülme tek değilsin. Bu yaşıma kadar en nefret edttigim karakterdir. Manipülatifçiler. Arkadaş ekmegini eline almış ve yalnız yaşama hakkını kullanan bir insanla derdim var demiş üstüne sivamissin. Ne diyorsun hah. Ciddiyetsiz hayatı layloylam yaşayan birisi öylemi? Tek yaşayan insanlar sorumluluklarin bilincinde kendini tanımış insanlardır. Başkasının yükünü ceremesini çekmek mi sana göre ciddiyet. ? Önce sen kendi yükünü çek tamam. ortada onca evli insan var ama sorunsuzlukluktaj ciddiyetsizlikten sadakatsizlikten görgüsüzlük tek yikiloyorlar. Doyumsuzlarmis birde tek yaşamayı seçenler ulan sen evli erkelerin doyumsuzlugunu gördün mü? Hergun aldatan kadın var ortada yıkılan ev ve yuvalar sen bu laf salatani onlara deseydin ya ne istiyorsun bekar insanalrdan yok doyumsuz yok laylaylom . Bir ekegin yalnız olmasınin sebebi senin gibi kadınlardır senin gibi düşünen erkeklerdir. Belkide he? Kendilerini koruyorlardir.
- 1 yıl
Ben de bekârım. Bok atmaya çalışmıyorum. Gözlemimi diyorum. Okumuş olduğunu idrak edebiliyor musun? Şüphem var. Sen , neden bu kadar üstüne alındın da savunmaya geçtin ki? Sen de mi yoksa dediğim gibisin? Kanunen düşünceni ve gözlemini demek yasaksa git istediğin yere beni şikayet et. Çok korktum yani (!) Yasakmışmışmış. 😂😂😂😂Neyi kıskanayım? Bir erkeğe meze olmamayı mı? Zira yine diyorum ki kendim de bekârım. Bekâr olmayı kıskanıyor olamam. Neden milletin cinsel hayatını kıskanayım? İstesem sanki ben bunu iki erkekten birinin derdi cinsel organı iken yaşayamaz mıyım? Boş yapıyorsun. Herkes, sizin gibi her önüne gelenle cinsel ilişki yaşamak zorunda mı? Ben, sizin gibi bedava eskort değilim. Çok şükür. Asıl manipülatif sen ve senin gibiler. Zira yine diyorum. Kıt beynin algılamıyor belli ki “ BEN GÖZLEMİMİ DİYORUM.” Ben , herhangi biriyle bir derdim var demedim. Yaptıklarını dedim. Senin niye bu kadar zoruna gitti? Yoksa sen de o tür erkeklere bedava eskortluk mu yapıyorsun bu kadar onları savunmuş olduğuna göre? 😂😂Merak etme , ben herkesi görüyorum evli veya bekâr. Sen, onu merak etme ama konu bekâr olup evlenmeyen kişiler , evliler değil. Konuyu farklı yerlere çekme. Benim gibi kadınlar mıdır yoksa senin gibi hazıra alıştıran bedava eskortlar mıdır? Hıhı tatlım, kesin olarak benim gibi kızlardır (!) Zira onun için yorumlarda bile demişler , bunu kırklı yaşlarında günlük hayatta diyen erkekler de var “ Ben, alacağımı böyle de alıyorum. Niye evleneyim ki?” diyen erkekler yok değil. Buna rağmen ben kıskanıyorum (!) Yersen yani. 😂😂
- 1 yıl
Hiç hayatında kaliteli yalnızlık diye bir şey duydun mu adam kimseyle evlenmek istemiyor neden altında kusur arıyorsunuz ben bu zihniyeti anlamıyorum adam para kazanıyor hayatını yaşıyor hiçbir kadını erkeği istemiyor hayatında istememek bi suç mu
1 yılNe kadar her şeyin altında anlam arıyorsunuz ya. Sadece istediği birini bulamamıştır o kadar. Ya da istedikleri onu istememiştir. İşte hepsi bu. Tipi ne karakteri ne çekici midir karizmatik midir ağırlığı var mıdır bilmeden niye sallayalım ki.
011 Yorumla- 1 yıl
Sevgilisi varken yanı sıra başkasıyla flört eden biri desem bence yeter
- 1 yıl
Bunu erkeklerin çoğu yapıyor zaten, yaşı küçük olsa ergen dersin de 40 yaşındaki yapıyorsa tabi karakteri sıfırdır bunun. Şimdiye dek her kadına öyle yapmıştır kadınlar da buna yol vermiştir. Ya bu onları beraber idare edip birinden ötekine geçmiştir. Bu kişinin ay burcunu biliyor musun?
- 1 yıl
Hayır ama normal burcu yay
- 1 yıl
Gün ve yılı biliyosan ay burcunu hesapla ayı da yaydır bunun kimsede kalmaz herkesle flörtleşir hepsini beraber idare ederler etikmiş ahlaki değermiş felan umurlarında olmaz karaktersiz afedersin erkek o. pusu olurlar
- 1 yıl
Saat de istiyorlar tatlım o uygulamalar doğum saatini bilmiyorum.
- 1 yıl
Ay burcu 2-3 günde bi değişiyor saate gerek yok
- 1 yıl
Astrokaro gibi yerler saat istiyor. Sen nereden bakmamı diyorsun?
- 1 yıl
Tamam saat 00 de mesela
- 1 yıl
Astroseek olabilir mesela
- 1 yıl
00.00 yaparsam boğa ay burcu oluyor
- 1 yıl
Mesela akşam saatlerini gir, ikizler çıkıyosa ay burcunun değilken burçta olması da sadakat konusuna etki eder
1 yılÇok nedeni var. Mesela bende evlilik istemiyorum. Gerçekten çok sevdiğim birisi vardı. Başkası ile evlendi. Sekiz yıl önceydi. O zaman evlilik istemiyorum diye bir karar aldım. Bir düzen kurdum ve çok mutluyum, çok şükür Allah'a. Evlenip risk almak istemiyorum.
01 Yorumla- 1 yıl
Hayat devam ediyor. Eminim fikrini değiştirecek biri karşına çıkar. Yaşın doğruysa çocuk yaşta evlenmiş olurdun. Küçük yaşta elinde işin olmadan zaten geçinemezdin. Sorunlu bir evliliğin olurdu.
1 yılErkeğe kadına göre değişir bu bence eğer kadını konuşursak ya çok ağır başlı birisidir bu yüzden erkekler onu görmedi bile ya da kimseyi beğenmemiştir erkeğe gelirsek erkekte bu yaşa kadar evlenmediyse o da ya ortamcı birisi olduğundan dolayıdır ya da gay bunun başka açıklaması yok kimse kusura bakmasın ama gerçek bu
15 Yorumla- 1 yıl
Gaydir*
- 1 yıl
Gay değil sorusunu sorduğum erkek. 😂😂Ondan eminim ama sevgilisi varken başkasıyla flört edecek ve bunu inkâr edecek potansiyel var.
- 1 yıl
Al işte demek p. çin teki kendisi sana fayda gelmez zaten oysa uzak dur bu tiplerden
- 1 yıl
Konuşmuyoruz
- 1 yıl
İyi
İşime yarar bir kadın çıkmadı karşıma. üzerine koyacak kişilikte. hep köstek , hep cahil, hep basiretsiz. Belli bir zamandan sonrada vakit ayirmiyorsun ve ilgilenmiyorsun. Buda sana umrumda değil psikolojisi yüklüyor. Bakıyorum geriye işe yarar bir kadın asla olmamış hayatımda ve olmasını da istemiyorum düşüncesindeyim bu saatten sonrada.. Kim nerde soyunduysa orada giyinebilir düşüncesindeyim herkes için
06 Yorumla- 1 yıl
Çok soyundun anlaşılan. 😂😂Yani her kadın dediğin gibi kesin değildir. İnsanlar çeşit çeşittir ve bunun cinsi de yoktur. Onun için belki de sorun sendedir.
- 1 yıl
Neden olsun?
- 1 yıl
Değilim
Aile & Toplum konusunda 529 cevap paylaştı. Bnden bahsediyorsun. Daha o yasa gelmeme bi kac yil var.. Herkesin prime donemi olur. Yasadiklari hayal kirikligimdan dolayi inzivaya cekilmistir. Yasadiklari yas olaraak bazen hayat eneerjissini bile almistir. Genel de bu tip insanlar evi arabaasi olup birikim ya da yatirimlari olup standartda baglamistirr. Yeni seyler yeni zevkler tatmin de etmeye bilir
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5b cevap paylaştı.
1 yılSahtelikten.
Yalandan.
Maddiyat düşkünü insanoğlu.
Herkes sevilmek istiyor doğru fakat sevmekten bahseden yok.
Bir insanı işi ve parası ile tanımak , güvenilecek , samimi biri olduğu belli olsaydı konuşulmaz sadece bakılırdı.
Farklı olduğunu söylemek yetmez.
Bunu göstermekte lazım.10 Yorumla Etrafıma bakıyorum. Evlilikler ne kadar sahte. Kadın adamı, adam kadını neredeyse hiç tanımıyor. Sürekli sahte yüzlerle bir birlerini hoş tutmaya çalışıyorlar. Bir de evliliğin getirdiği normal hayat akışımıza hiçbir katkısı olamayan kasıntı kasıntı sorumluluklar var. Evlileri izledikçe soğudum, soğudukça uzaklaştım.
Birkaç yüz sebebi daha var ama buraya sığdıramam.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,6b cevap paylaştı.
1 yılSıkıntılı tipler var. Bizim iş yerinde birlikte çalıştığımız 42 yaşına gelmiş bir adam var öyle gerçekten problemli ve psikolojik sorunları var. Çok uyumsuz sakin ama fesat aynı zamanda. Tanımadan bilemezsin. Belkide evlenmiş boşanmıştır da.
01 Yorumla- 1 yıl
Al işte. Sorunlu olduğunu ben deyince linç yedim ama cidden sorunlu çoğu. Arada normali çıkabilir ama istisnalar kaideyi bozmaz.
1 yılSadece tek bir cümle ile açıklayacağım her yaşı ilerleyen cinsiyet fark etmeksizin kişi evlenecek diye bir kayıt yok illa insanların altında sıkıntı Aramayı artık bırakın
010 Yorumla- 1 yıl
Al işte hiç bu toplum şaşırtmıyor beni hiç ama hiç 😂😂😂😂 baktım yorumlarım çoğusu yargı dağıtır niteliğinde Yok yok bu toplum hiçbir zaman İflah olmaz abi yabancılar uzay çağını yaşarken biz hala taş Devri'ni yaşamaya o kadar mahkum bir toplumuz ki Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk bu ülkeyi gençlere emanet etmiş ama değil gençlik değil Işık bu toplum her sene biraz daha milattan önce ki devre gitmeyi çok güzel başarıyor Bu da bir başarıdır gerçekten 👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏
- 1 yıl
Bekâr kalmakla daha mı gelişmiş olacak toplum insanı? Bunun evli veya bekâr olmakla ilgili nedir?
- 1 yıl
Bir de ben de size onu soruyorum evlenmeyen insanlar hep kötü gözle bakılıyor neden işte ben bunu sorguluyorum neden yani evlenmemekte bir tercihtir yok işte belli bir yaşa gelmiş erkek veya kadın evlenmedi de kesin problemlidir yok erkek ise kesin gaydir yok kadın ise psikolojisi bozuktur ya bu yargılar nereden çıkıyor Ben bunu anladım bunların bir dayanağı var mı Yani bu kalıpları İnsanların neden koyuyorsunuz arkadaşlar insanların seçimlerine Saygı duyun ya
- 1 yıl
Var. Çünkü sorusunu sorduğum kişi daha kaç kişiye demem gerek bilmiyorum ama sevgilisi varken başkasıyla flört edebilecek birisi. O yaşta olup sevgilisiyle aynı evde yaşayıp sevgilisinden çocuk aldırtıp yüzüstü bırakan birini de tanıyorum , ben. Sosyal medyadan boşanma aşamasında olup elalemin kızlarına yürüyeni de gördüm. Geneli sorunlu oluyor.
- 1 yıl
İstisnalar olabilir ama istisnalar kaideyi bozmaz.
- 1 yıl
Tamam bak ben de zaten şunu söylüyorum ben o insanları yüceltir bir şey söylemem ama bir insanı tanımadan şu şöyledir Bu Böyledir diye yargı dağıtmaya Felaket derecede karşıyım Mesela sen bir insan hakkında yargı yanıtıyorsun ya ben de o zaman karşıya şunu soruyorum hakkım var peki sen o kişiyle gezdin mi tozlu mu o kişi hakkında yorum yapıyorsun diyorum ya mesela işte 40 yaşına gelmiş Efendim evlenememiş Neymiş efendim o kişi geymiş yok onun cinsel problemleri varmış geçen birini felaket Google Bozdum dedim ki Hayırdır senin demek ki gtnü skmişki böyle bir yorum yapıyorsun dedim defoldu gitti Ben sadece bu noktada karşıyım kişiyi tanımadan Kişiyi görmeden pişire zaman geçirmeden bak geneli demiyorum ha kişi ile zaman geçirmeden ok iş hakkında yorum yapmayın Lütfen yapmayın bak
- 1 yıl
Örneğini verdiğim kişileri tanımam yeter. Tanımadığım birisi hakkında yorum zaten yapmam.
- 1 yıl
Bende onu söylüyorum işte bu konuda anlaşalım yani belli bir yaşa gelmiş evlenememiş yok işte efendim şu şöyledir Bu Böyledir yani o kişiyle gezip tozmadan o kişinin fikirlerini duymadan Yaşam tarzını görmeden o kişi hakkında karar vermek bana göre son derece yanlış hem kul hakkıdır O zaman ben de sana şöyle söyleyeyim kendimden örnek vereyim Benim de zamanında arkadaş olduğum Kızların hepsi bildiğin kan emiciydi ama ben şu an kalkıp şunu söyleyemem böyle bir hakkım yok bütün kadınlar kan emicidir para yiyicidir erkekleri para olarak görür tamam Böyleleri var mı var Evet ama Böyleleri var bak genele yaymıyorum yaymam Çünkü bu insan haklarına aykırıdır bu sefer sen de bir kadın olarak haliyle dersin ki herkes aynı değil değil mi yani İnsanlara eleştiri yaparken biraz Lütfen kendi öz eleştirimizi de yapalım Buna Ben de dahil 😉😉 herkes dahil
- 1 yıl
Ben, soruyu tek bir kişi üstünden sordum. O da yaşlarda birisi sadece. Cinsiyetçilik olmasın diye de kişi dedim , erkek değil başlıkta. Ha güncelleme kısmı gözlem tamamen. Yine diyorum , istisnalar olabilir.
- 1 yıl
Tamam teşekkür ederim kimseye önyargılı yaklaşmayın iletişim ve empati bu iki duygu çok önemli insan hayatında
Ruh. dunyasinda duzen yoktur, yani hala ergendir, yeterli olgunluga erisememistir! Zira olgunluk yaş ile alakali bir durum degildir.
En iyi ve guzel ihtimal de sevdigi bekledigi bir baskasi vardir
00 YorumlaAaa bu ben. Şartlar öyle gelişmiş. Aslında bir bakmışsın 40 a gelmişsin. Bide bu yaşa kadar evlenmemiş biri sağlamcıdır. İyidir o insanlar. Nostaljiktir.
02 Yorumla- 1 yıl
Gördük ne kadar iyi olduklarını. 😂😂
1 yılönryagı içeren yorumlayışın sana kalsın kardeşim ama biraz daha geniş bi yelpazede bakarsan her konuda daha dakik olacağına eminim. Maddi manevi gücünü elinde tutamaynların veya bir sallantıda olanların çaresi midir öyleyse evlilik derler adama anladınmı. dünyevi dengeler bu şeklde devam ediyor olsada tabiat anaya her defasında hak veremeyiz. bazen o cemaatte bulunmak istemeyenler de olabilir
02 Yorumla- 1 yıl
Ne ön yargısı? Gözlem tamamen.
- 1 yıl
Elinde mesleği olan düzenini oturtmuş insanların yaptığı bir şey evlilik ki elinde mesleği olan düzenini oturtmuş demişim. Okumuş olduğunu anlıyor musun acaba
- Aile & Toplum konusunda 3,6b cevap paylaştı.
s 1 yılEvlenemeyen değildir o evlenmeyendir. Öyle bir tanıdık var işi gücü tipi boyu posu yerinde adamın. 41 yaşında olması lazım. İstemiyor evlenmek, düzgün biri yok diyor
03 Yorumla- 1 yıl
Kendi ne kadar düzgün?
- 1 yıl
Onu düşünen yok aralarında
- 1 yıl
Onu da düşünmek gerek ama insan önce dönüp kendine bakmalı ama erkeklerin çoğu empati yoksunu
- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılArtık herkes herseyi cinsel anlamda ilişki anlamında birliktelik anlamında kolay yasıyor.
Birde cocuk istemiyorsa neden evlensin ki
Genelde cocuk yapayım yuvam olsun mantıgı olan insanlar evlenir ya da evlenmeyi ister.
02 Yorumla- 1 yıl
Aynı şeyi kastettim güncellemede. Resmen linç yemişim ama öyle yani. 41 yaşında bir tanıdığım “ Ben, istediğimi böyle de alıyorum. Niye evleneyim?” demişti. Adam haklı? Niye evlensin şimdi bu adam? Ayşe vermezse Fatma verir. 😂😂
- 1 yıl
Oo aramıza hoş geldin😃
burada dogruları söylersen linçi yersin😂Yani tabiki istedigini alıyorsa neden hergun ayse ile yatsın birde onun her ay en az 20 gün süren bas agrılarını dinlesin😜Fatmaya gider, sibele gider, mehtapa gider tugceye gider giderde gider😅
1 yılbu çok kişisel bir durum aslında. Kimi doğru kişiyi bulamamış olabilir, kimisi hayatına sadece kendini adayabilir. Yargılamadan anlamaya çalışmak daha doğru olur.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 537 cevap paylaştı.
1 yılDüzenini geç kurmuştur. Belirli bir yaşa kadar kimse onu beğenmemiştir, beğenilecek kıvama geldiğinde de ilişkilerden soğumuştur.
07 Yorumla- 1 yıl
Yok be ! Gayet sevgilisi varken farklı kişiyle flört edebilecek biri.
- 1 yıl
Bu aşamaya gelirken başından neler gectigini ve aska saygisinin neden kayboldugunu da anlamak gerekir.
- 1 yıl
Ben de çoğu ilişkimde aldatıldım. Bu karakter ve vicdan meselesi. Yaşanmışlık değil. Ben neden yapmıyorum ?
- 1 yıl
Çünkü ben şerefsiz değilim.
- 1 yıl
Bir serefsizle bu kadar yakindan ilgilenmek ve hakkında soru sormak hangi kategoride degerlendirilir?
- 1 yıl
Bir şerefsizi anlamak hangi kategoride değerlendirilirse o kategoriden değerlendirilir
- 1 yıl
Aynen
Evim var, arabam var, işim var ama hiç evlenmedim. Nedeni doğru kişiyle tanışmamış olmam ve biraz çekingen olmam kızlara karşı
03 Yorumla- 1 yıl
İstisnalar kaideyi bozmaz
- 1 yıl
Güzel
- Aile & Toplum konusunda 861 cevap paylaştı.
1 yılKendimi gördüm galiba :D Tercih. Niye evlensin adam ya :D Henüz dünyalar tatlısı bir kadına denk gelememiş olabilir.
012 Yorumla- 1 yıl
Ya o dünyalar ekşisi biriyse
- 1 yıl
O da mümkün elbette. On adamdan biri arıza olabilir. Ama yalnızlığı tercih eden on adamdan sekizi dayak yemiştir. Biri çok fazla çapkınlık yapıp artık bıkmıştır. Ben bıkan gruptayım. Ortak düşünce, bir kadın için uğraşıp durmanın gereksiz olduğudur.
- 1 yıl
E o hâlde sap kalın. Çabasız bir şey olmaz.
- 1 yıl
Sap kalmak sorun değil. G. zekalı biriyle uğraşmaktan çok daha kolay. Ne yaparsan yap olmaz bazen. Yoksa iki meme olsa ne olur olmasa ne olur. İyi huylu neşeli tatlı insanlar var. Sürekli çaba isteyenlerle uğraşmaya gerek yok. Onlar bir şekilde egolarını tatmin eder. S. lak çok piyasada.
- 1 yıl
Her şey çaba ister : iş, aşk , aile , yıllardır süren arkadaşlıklar … Bunun s. laklıkla ilgisi yok Bunun için kararlılık ve ne istediğini bilmekle ilgisi var.. Bu kafayla daha çok sap kalırsın.
- 1 yıl
Saplık sorun değil. Daha öncede yazdım ama idrak edemiyorsun. Çabaya gerek yok. Gayet güzel arkadaşlıklarım var. Kimse için kendimi yırtmıyorum. Bir kadının aşkına şefkati falan olmasa da oluyor yani. İlgiye alakaya çok ihtiyacım yok. Yalnız da mutluyum zaten. Bir kadınla ilişki kuracaksam eğer canımı sıkmaması lazım. Problemli olup, emek yürek laflarıyla duyar kasan hatunlara kulaklarımız tıkalı. He keyif veriyosundur baş tacısın. Onun dışında kimse kimseyi sırtında taşımak zorunda değil.
- 1 yıl
Okudum ve gayet anlıyorum. Sen , çaba gösteren insanları küçük görüp hakaret ettiğin için neden sap olduğunu fark ettiğimi diyorum sadece. Kapiş? 😂
- 1 yıl
Git tedavi ol
- 1 yıl
Dedi narsist
- 1 yıl
Sen evli misin bari
- 1 yıl
Sana ne?
- 1 yıl
Ben cevabımı aldım :D
1 yıl40 yaşına gelmiş 1-2 flörtü olmuş tanıdığımda var, 40 yaşına yaklaşmış takılmadığı kadın kalmamış insanda var. Herkesin derdi başka. Geçim derdi olan ya da işkolik olan kimseler kendini sadece işe odaklayarak ilişki yapmayı tercih etmeyebiliyor.
00 Yorumla
1 yılDuzgun evelnilecek kafasina uyan birini bulammais olabilir nasip isi evlilik yani oyle her isteyen hayati uygun olan evelenemiyor hayatini birlikte geckrecegin insani bulmak cok zor
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,7b cevap paylaştı.
1 yılOnun adı evlenemeyen değil evlenmeyen. Akıllı olduğu için. Böyle kişilere hayranım evlilik şart değil, kendine yetebilmek bu ve büyük başarı...
03 Yorumla- 1 yıl
Kendine yettiği için mi arayışta?
- 1 yıl
Bu kesin bir arayış değil, erkekler tek kalmak istemez onların kafası farklı çalışıyor
- 1 yıl
Sorudaki kişi arayışta yalnız
1 yılEvlenmek istememiş, O vakte kadar kimseyi beğenmemiş olabilir. Ben de kırklarda evlendim. Evlenmeyi de istememiştim Çok uzun zaman. Anlaşılabilir bir durum. Bunda şaşıracak bir şey yok :)
00 Yorumla
1 yılDenk gelmemiştir. Nasip olmamıştır. Ben de o yolda ilerliyorum mesela 😂 gerçi 40 olmama çok var daha
02 Yorumla- 1 yıl
😂😂😂😂Daha dur. Yaşın doğruysa çok var.
- 1 yıl
Doğru doğru 😂😂😂
Aile & Toplum konusunda 300 cevap paylaştı. Çok nedeni olabilir... zamanında sevdiği biri vardır , umutamamistir , sorumluluk almak istemiyordur , kimseyle anlasamiyordur , çirkindir vs...
01 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,9b cevap paylaştı.
1 yılKarşısına ona değecek bir kişi çıkmamıştır deyeceğini düşündüğü kişiler onu sırtından vurmuştur ondan nerden biliyorsun deme öyle işte
02 Yorumla- 1 yıl
Daha dur 40’a 7 var
- 1 yıl
Benim sonumda öyle görünüyor 😊
1 yılSizene milletin evlenip evlenmediğinden ya. İşiniz gücünüz yok mu
11 Yorumla- 1 yıl
Sana ne benim sorumdan madem öyleyse
İstediği gibi birini bulamamıstır, birini sevmistir olmamıstır. Bütün sebepler nasip değildir sonucuna bağlanıyor
10 Yorumla
1 yılHer şey nasip bence bizler de belki öyle olucaz bilemeyiz
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Evlenemeyen evlenemiyor bende istiyorum ama evlenemiyorum kulağa garip geliyor olabilir ama evlenmek gerçekten kısmet işi 😂
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılEğer birisi 40 yaşında olup size "ben hiç evlenmedim ya" diyorsa 100 de 80 lik ihtimalle evlenip boşanmış birisidir sjsjs
00 Yorumla
1 yılYa ciddi sorumluluk istemkyor derim karşısına o yola gideceği biri cimmamistir ya da sizin güncelde dediğiniz durum vardır
00 Yorumla
1 yılDoğru kişi karşısına çıkmamıştır.. ben de şanssız olanlardanım. Hep mutlu olmayacağım karakterde insanlarla zaman kaybettim.
00 YorumlaÇok kaliteli biriyse evlenmesi de k derece zordur. Buna bağlıyorum daha çok
02 Yorumla- 1 yıl
O kadar kaliteli ki sevgilisi varken başkasıyla flört edebiliyor ve sorarsak aldatmamış 😂😂
1 yılKarşısına geçimsiz çirkef bir karı çıkmıştır, ondan evlenmemiştir.
02 Yorumla- 1 yıl
Hahahaha dediğin gibi bir tane çıktığını varsayalım ama tüm kadınlar da çirkef olamaz ya.
- 1 yıl
O bir tanesinin verdiği zarar önemli.. Kendimden biliyorum
- Aile & Toplum konusunda 763 cevap paylaştı.
1 yılKadınsa ya gönül kırgınlığı vardır ya da nasip olmamostir
Erkekse ya zamparadir ya da gaydir
03 Yorumla- 1 yıl
Sen çok biliyorsun ya ondan etiketi yapıştır insanlara hemen değil mi.
- 1 yıl
@Emirbey688 bir erkek on besinden sonra aşmaya başlar yirmi yirmi beş yaş arası evlenir çünkü cinsellik sart
- 1 yıl
Kim için şartmış ya? Ben önemli görmüyorum o kadar da.
1 yılSenle mi evlenmiyor, bu adam bu yaşa gelmiş neden evlenmiyor sorgulamasına mi girdin?
02 Yorumla- 1 yıl
Bu yaşına kadar niye evlenememiş diyorum. Benimle niye evlenmiyor demedim farkındaysan. 😂😂
- 1 yıl
Bunu niye merak ettiğinde önemli:)
Evlenemeyen diye bir şey yok evlenmek isteyen herkes evlenir anca yaşlı dayılar falan evlenemez belki
00 Yorumla
1 yılEkonomik durumu iyiyse keyfine bakıyordur. Dünya genelinde evlenme oranları düştü artık herkes keyfine bakıyor.
00 Yorumla
1 yılBelli yasi geçtiği için mantıklı düşünmeye başlamıştır ve evliliğe gerek duymamistir
01 Yorumla- 1 yıl
Yok be ! Sevgilisi varken başkasıyla da flört eden biri. 😂😂Şu sorunun bu kadar tutacağını hiç düşünmemiş idim. 😂😂
Demek ki doğru insan karşışına çıkmamış ve acele etmeyecek kadar akıllı olupta 40 yaşına gelip evlenmemiştir.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılKarşı cinse güvenmemiştir hiç bir zaman yalnız kalmayı tercih etmiştir
02 Yorumla- 1 yıl
Kullanıcı adınız çok kötü
- 1 yıl
Kendi çok mu güvenilir? 😂
- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılBazılarımız öyleyiz, zamanında yaşanan şeylerden sonra bir daha sevemiyoruz. Ya da doğru kişiyi bekliyoruz işte.
00 Yorumla Benim gibi yani :)
Sırf evlenmiş olmak için evlenmemiştir
Evlenmek istemediğinden değil04 Yorumla- 1 yıl
Valla o karakterle biraz zor birini bulur
- 1 yıl
Bulursunuz , bir şey demedim ama o karakterle o zor evlenir.
E düzenini kurmuş işi var çevreesi var niye düzenini bozup kadın tribi ile dırdırı ile uğraşsın ki
013 Yorumla- 1 yıl
Düzeni niye bozulmuş olsun
- 1 yıl
Maddi durumu iyi birisi evlenince niye geçim sıkıntısı çeksin? Saçma.
- 1 yıl
Ayrıca bir sevgilisi var.
- 1 yıl
Ya maddi durumu iyi kendisi çok rahat geçiniyor evlenecek eşi çalışmadığını varsayalım yarıdan fazla düşecek kendine kalan para sonuçta sıkıntıya girecek eşi onu alalım bunu alalım dicek. bak zaten sevgilisi de varmış kadına ihtiyaç da duymuyor istediği zaman gidip görebilir yanına gelebilir. bence her şey istediği gibi şu an
- 1 yıl
Dengi birini isteyen birisi yalnız sözünü ettiğim kişi. Okumuş birini isteyen birisi.
- 1 yıl
Küçük bir yerde de yaşamıyor ki bulmuş olduğu kişi işsiz olsun.
- 1 yıl
İş sorunu genel olarak küçük yerlerde olur , İstanbul gibi Büyükşehirlerde bu iş sorunu yok gibi bir şeydir. Okumuş birinin kendi zaten çalışıyordur. Hele ki büyük bir şehirde yaşıyorsa bu olasılık daha da yüksektir.
- 1 yıl
Onun için de erkeğin parasına kalmaz.
- 1 yıl
Zenginlerde evlenen hiç yok mu?
1 yılGerek görmemiş olabilir
Uygun kişi yoktur
Topluma direniyor olabilir
04 Yorumla- 1 yıl
ciddi bir adamdır önüne gelenle ona uymayacak olanla uğraşmak istemiyordur
bunları düşüneni anlayacak beyninin olmaması senin problemin - 1 yıl
Senin beynin sanki var mı? Dediğim şey sana niye bu kadar battı ki? Sen de mi dediğim gibisin yoksa? 😂😂
- 1 yıl
ya s git be mal
- 1 yıl
Mal diye sana derler. Soru benim. Sen s. git işine gelmiyorsa gerçekler.
1 yılİstemediği içindir. Mesela ben de istemiyorum, hiç kimseyle de sevgili olmuyorum.
10 Yorumlaİstediği gibi birini bulamamıştır yani olabilir herkes erken evlenecek diye bir kaide yok
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı.
1 yılÇok sebeb var şu an yazamıcam herkesin kendi tercihi
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 340 cevap paylaştı. Evlenmek istemiyordur ya da onu beğenen onun begendi bir kız yok
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılDüzenini bozmak istemiyordur, macera aramıyordur 🤣
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılNasipte yoksa olmuyor cabaliyoruz amam niyeyse hep bir engel engel
00 Yorumla - Devamını Gör (120)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne