31 yaşına gelmiş bir erkek neden halâ evlenmez anlamıyorum? Üstelik dış görünüşü mükemmel askerliğini de yapmış kendisi edbebiyat ögretmeni. Sevilen sayılan birisi.. Neden cidden anlamıyorum?
Cevabın nedir?
Ben neden 50 yaşına kadar evlenmeyi düşünmüyorsam belki de o yüzden.
https://www.youtube.com/watch?v=Pdj1DoO0N9E
Sebepleri çok ancak en çok bilinenini söyleyeyim sana.
Hayatı yaşamayı özgürce ve sınırsızca seven bir insan gönül eğlendirme konusunda da çok titizdir. Onun için 20 li 30 lu yaşlar evlenmek için erkendir ve hayatını evlenirse zehir edebileceğini düşüneblir.
Eğer bu yaşlarda bir evlilik söz konusu olursa bunalıma girip depresif hareketler gösterebilir. (BKZ: Oğuzhan Uğur feat. Bora Öztoprak - Panpa)00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 559 cevap paylaştı.
+1 yılkitapları kadınlardan daha çok seviyordur
15 Yorumla- +1 yıl
benim hocam da sırf bu yüzden boşandı
adam manyaktı
kitabın bir paragrafını anlamazsa uçağa atlar adamı bulur derdini anlatır paragrafı anlar geri gelirdi
Soran+1 yılDoğrudur. Bu anlattığım insanda kitaplarla çok haşır neşir. Yazı yazmaktan, paragaraf yorumlamaktan, kitap çıkarmaktan kimseye bakamıyor.
Mesleğinin hakkını fazlaca veriyor.
Kısa zamanda mürvetini de görürüz inşallah ;)- +1 yıl
ya bir edebiyatcı ya bir edebiyatcı lazım
yoksa imkansız
Soran+1 yılAynen öyle. Sonu hayr olsun.
- +1 yıl
benim hocam 47 yaşında bir doçentle evlenmişti
kader bu canim. cikmamis demekki henüz Dogru kisi karsisina.
00 Yorumla
Erkekte evlilik yaşı 30 35 tir kanka arayıştadır belki
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
70Cevap
+1 yılben de 35 yaşındayım 1,90 boyunda 82 kilodayım esmerim ve yakışıklı olduğumu söylerler. şirket sahibiyim ve sevilen sayılan birisiyim ve ben de asla ve asla evlenmeyi düşünmüyorum. hatta allah yazdıysa bozsun diyorum. muhtemelen o da benim gibi hayatın mide bulandırıcı yönlerini fazla görmüş ve yaşamış ola bilir.
10 Yorumlakarı dırdırı yok, hesap verme yok, çocuk derdi yok, birine baglanma baglı kalma derdi yok, eve belli saatde gitme derdi yok, sorumluluk derdi yok, güven derdi yok, bunların hiçbirisi yok bekar birinde. peki ben sana sorarım bukadar derde zahmete neden girsin bir insan?
30 Yorumla
+1 yılvalla yaş 29... iyi bir işe de sahibim, askerliğimide yaptım, tipsiz bir insanda değilim hani... çevremce sevilen bir insanım ama bende evlenemedim :) evlenmekte istiyorum ama bu işler kısmet işi...
ne demiş iso; benim beğendiğim beni beğenmez beni beğeneni ben beğenmem hesabı yıllar geçip gidiyor işte :D10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl32 yaşındayım. Sana en net cevapları ben ve benim yaşımdakiler verebilir sanırım.
1-Adam hovardanın tekidir. Kızlar sıradadır.
2-Gaydir? asfsfdsgd
3- Benim gibi küçük yaştan beri ailesine bakmak, kardeşini okutmak ya da hasta ana/babasına bakmak için evlenemiyordur?12 Yorumla
Soran+1 yılSanırım 3 biraz uyuyor gibii :/
Cevap sahibi+1 yılDaha önceden önümü göremediğimden 2 kıza yol verdim ah almamak için. Kim diyebilirki beni 6 sene bekle diye?
şimdide hatun yok...
evlilik onun yaşam biçimine aykırı olabilir evlenmek için aşık olmayı bekliyor olabilir başından kötü ilişkiler geçmiştir onun etkisinde kalmış kimseye güvenmiyor olabilir
00 Yorumla
+1 yılinsanların içini bilemezsiniz. dıştan mükemmel görünebilir ama içten belki başka duygular besliyordur. ya da hayatın tadını çıkarmayı bilen birisidir. hiç belli olmaz. adam hayatından memnundur böyle.
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır memnun olmamadı lazım o kadae peşinden koşan varken ve gerçekten seven insanlar varken derhal evlesin mürvetini görek artık yahuu :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılinsanlar evlenmek zorundamı sızın gıbıler yuzunden sızın gıbı dusunmeyen ınsanlar uzerınde sosyal baskı olusuyor sanamı kaldı mılletın evlılıgı herkesın aklı fıkrı mantıgı var senı alakadar etmez ısıne bak sen o yasa gelmeden evlenırsın olur bıter mılletın ozel hayatıyla ılgılı yorum yapmak sana dusmez ısıne bak
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 588 cevap paylaştı. 1-İstediği gibi biri yoktur, 2-Parası yoktur, 3-Zamanı yoktur, 4-Pipisi yoktur :)) , 5-Başında bela çoktur.
00 Yorumla
+1 yılMutludur ve evlenirse bişeylerin bozulabileceğini düşünüyordur. 4/4lük bir hayatın varsa niye bir şeyleri değiştiresin ki?
00 YorumlaBu is hem nasip işi, hem içten gelen istek işi.
Ne bileyim ya kimseyi begenmiyodur !
ya da polisi kalkmiyo dur ! Sorun vardır01 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Her çiçekten bal almak varken neden tek bir çiçekle uğraşsın dimi ama :D
10 Yorumla30 ya da 32 olsa bir cevap verilebilirdi belki ama madem 31 dedin yaşına; "yaşındaki incelikten dolayı" diyelim. :)
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 679 cevap paylaştı.
+1 yılg. ötünün keyfidir ablacım. karışmamak lazım. belki de s. ikinin keyfidir. kim bilir?
laflar herhangi bir 31 yaşında ki bekar erkekler için söylenmiştir.00 Yorumla
+1 yılkendi ailesini kuracak öz güveni yoktur maddi sıkıntısı vardır belli bir meslegi yoktur belli bir geliri yoktur ilerde evlendiginde cocuklarını evlendigi kisiye bakamayacagına inanması vs.. veya cok kız ortamı vardır dal dan dala atlıyordur
00 YorumlaEvlenmek de halkta gelişmiş tabulardan birisidir. İnsan evlenmek zorunda değildir.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yıl31 yasında oldugu ıcın evlenmez... 32 yı beklıyor...
00 Yorumla Belli ki sen abayı yakmışsn. Adam seni tanımıyor ve sen adamı çok iyi tanıyorsun :-) ba ya ilgiliymissin :-)
06 Yorumla
Soran+1 yılÖyle hissettirmiş olabilirim ama sadece iyi tanıyorum o kadar :D
Soran+1 yılEvet duydum 31 yaşındakine 25 yaşındaki biri uygun olur bazıları abartıyor cidden.
- +1 yıl
Ya şimdi dediğin gibi bayan da büyükse yani bay35bayan27 gibi bence bir sorun yok ancak şimdi tutup ta kız 20 yaşında aman efendim neymiş"yaşıtım olan erkekler çocuk gibi, 25-27 yaşındaki erkeklerden çok hoşlanıyorum" ya da "evli olgun erkeklerden çok hoşlanıyorum :-D bana göre affına sığınarak söylüyorum; tamamen fantazi meselesi :-D
Soran+1 yılYanii dediğin doğru evet. ya da yaş ilerledikçe aradaki fark kapanıyor. Biraz daha beklesinler öyle evlensinler. Ama yinede zor gibi ya davul bile dengi dengine :D
- Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılAdam haklı yaşamıştır birkaç ilişki bakmıştır bunlarla uğraşılmaz evlenmiyor babamın en yakın arkadaşı 45 yaşında adam evlenmemiş rahatım diyor çalıştığı kendine çalışmadığı kendine
00 Yorumla
+1 yılBiliyodur basina gelecekleri o yaştan sonra kari dirdiri mi ceksin :D
10 Yorumla
+1 yılmaddi sıkıntı
sevgilisi vardır gerek duymuyordur
maldır..
3 seçenekten biri..02 Yorumla
Soran+1 yıl3 sankiii hihihiiihii :D
- +1 yıl
:D sdfgsfdhdfhj
+1 yılBelki karşısına hayallerindeki gibi biri çıkmamıştır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen artık kimseye güvenemeyeceğimden dolayı evlenmeyi düşünmüyorum. Kısa ilişkiler tercihim (kimseye umut vermem)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılcenabet yasinda 1 yil daha gecsin :) ahhahahah hunharca eksileyebilirsiniz :D
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 335 cevap paylaştı.
+1 yılKizlar bile 27 28 den once evlenmem derken neden erkekde 31 yas fazla geliyor?
00 Yorumla
+1 yıl29 yaşındayım karşıma anlaşacıgım biri çıksın hemen evlenebilirim :) karşısına anlaşacagı biri çıkmamıştır
00 Yorumla
+1 yılBazıları kendi peşinden koşanlardan hayır gelmez der es geçer.. Kendisinin peşinden koşacağı birilerini ister ama o cesareti asla gösteremez
00 YorumlaÇünkü o yasta es secimi daha zor oluyor yani ince eleyip sikdokumak gibi :)
00 Yorumla
+1 yılO yaşa kadar evlenemediyse 31 de zaten evlenemez en az 1 sene beklemeli :D
00 Yorumla
+1 yılevlenmek istemiyordur, kader kısmet karşına istediği çıkmamış da olabilir.
00 YorumlaBeni anlattın sanki. Kısmet olmayınca olmuyor. Sen teklif ettin de kabul etmedi mi?
06 Yorumla
Soran+1 yılYoo teklif filan etmedim beni tanımıyor bilee :D
Soran+1 yılYoo dedikodu değil bu ya fazla meramlıda değilimdir ama cidden çok merak ettim.. Garip evet ama ne biliy ben onu çok iyi tanıyorum fakat gidip de bir meraba bile demedim aile yakınlarından felan tanıdım :D ansjdhdg :D
Soran+1 yılArtık gidip ben teklif edicem yanii içim şişti onu bekar göre göre arkadaşları hepsi evlendi bir o sap gibi kaldı
bu işler gorunuse mevkiye gelmez bu işler kısmet işidir de ondan...
00 Yorumla31 uğursuz sayıdır, 32 olunca evlenir belki. :D Şaka bir yana istemiyordur ne bileyim.
00 YorumlaBirde şöyle düşünmmeyi denesen Neden evlensin peki?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO yastan sonra insan daha secici oluyor ve karsisina cikan kisilerde senin gibi acaba neden diye cekiniyorlar boylece don lastigi gibi uzayip gidiyor evlenemiyof degerli arkadaslarimiz
00 Yorumlaseni almıyor anlaşılan:D bende 32 yaşımdayım bekarım nasip kısmet bu işler
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKarşısına beğeneceği, karşılık gördüğü birisi çıkmamıştır ondan.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim abimde ogretmen 28 yasinda hala evlenmiyorr yakısıkli aynen sevilen biri ama kiz yok
02 Yorumla
Soran+1 yılKız mı yok? Böylelerinin peşinden koşan çok oluyor ama beğenmiyorlar :/
Cevap sahibi+1 yılEvet begenmiyorrr namuslu kiz istiyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende suanda 30 kadar düşünmüyorum , hayatı kısıtlansın istemiyordur
00 Yorumla
+1 yılolmadımı olmuyor işte illa bir sebep gerekmiyor..
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı. Cok nedeni ola bilir. Aslını ona sora bilirsin
01 Yorumla
Soran+1 yılBeni tanımıyor ama ben onu iyi tanıyorum böyle bir şey soramam ona :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılPek çok neden olabilir illa evlenmek zorunda mı? Şahsen bende evlenmeyi düşünmüyorum
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılEvlilikten korkuyordur büyük ihtimalle..
00 Yorumla
+1 yılEvlencek kimse yoksa ne yapsın
01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yok aramıyo kii herkes peşinde nasılsa :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılPeki ya 34 yasnda bir ögretmene ne demeli
06 Yorumla
Soran+1 yılAlfabe bişey demem için yetersiz kalıyor bacım :D
Cevap sahibi+1 yılben genelde bu tür erkeklerin ihtiyaclarını karsıyalabildkleri icin evlenme gibi bir durumları olmadgnı düsünüyorm özgür ruhlu ayılar
Soran+1 yılahahah aynen valla. İhtiyaç kısmınını bilemem ama :D
Cevap sahibi+1 yılöyle kardesim maalesef o.. lar arttıkca böyle vakaların görülmesi cok normal
Soran+1 yılÇok doğru diyosun da bunun öyle bişey yapıcağını sanmıyorum çok sağlam inancı var. İnşallah şeytana uymaz.
Cevap sahibi+1 yılİnşaallah kardesim inşaallah su zamanda cook zor
Evlenmek için doğru kişiyi bekliyodur. (yalanı)
10 Yorumla
+1 yılevlenmek zorunda değil ki
00 YorumlaHazır hissetmiyordur kendini büyük ihtimal ile.
00 Yorumla
+1 yılÇünkü 31 En zavallı sayıdır
00 Yorumla
+1 yılDoğru kişiyi bulamamistir
00 Yorumla
+1 yılOna sormak lazım kanks
08 Yorumla
Soran+1 yılOna sorabilsem burada sormam zaten :P :D
- +1 yıl
Ondan mı hoşlanıyorsun yoksa kız :D
Soran+1 yılHayır ya beni tanımıyo ne amaćla sorcam ki sanane dese yeridir yanii :D
- +1 yıl
Okidoki :)
Soran+1 yılAnlayamadım :D
- +1 yıl
Peki tamam diyorum yani size :)
Soran+1 yılTamam teşekkürler..
- +1 yıl
Ben teşekkür ederim hanfendi
hovardalığı seviyordur çapkındır
017 Yorumla
Soran+1 yılHayır çok beyefendi biri.
Soran+1 yılEtrafında fır dönenler çok. Bakan kör diyorlar bunun gibilere :D
Soran+1 yılBekârlığın tahtında bir saltanat daha kurdu pess vallahi
Soran+1 yılHı Delikanlı mı?
Soran+1 yılhe tamam :) beni tanımıyor ne amaçla sorcam ki sanane dese yeridir ya da yanlış anlıycak :D
Soran+1 yılHiç düşünmedim ayrıca benden büyük :D
Soran+1 yılBen 20 yaşındayım o yok kardeş hem onca kızı beğenmeyen adam tutupta beni mi beğencek üstelik kendini begenmişin teki hıh gülerim böylelerine :D :))
Soran+1 yılAma şimdi oda haklı peşinde o kadar kosan varken herkes aynı tavrı takınır yalnız Allah var karakteri sağlam çok iyi niyetli biri evleniceği insan çok sanslı bence :D
Soran+1 yılAllah korusun öyle demede kendine uygun biriyle mutlu mesut yaşasın :D
bayan = <3
bay = <---301 Yorumlaevlenebileceği birini tanımamıştır belki?
00 Yorumlaİstediğini bulamamıştır
00 Yorumlaevlilik saçmalıktırda ondan
00 YorumlaBelki evlilik anlamsız geliyordur.
00 YorumlaHazır hissetmiyodur kendini.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 524 cevap paylaştı. Herkes evlenmek zorunda mı?
01 Yorumlakim bu abi akraba falan mı?
06 Yorumla
Soran+1 yılHayır akraba değil öyle bir yerden tanıyorum işte :D
Soran+1 yılYa valla evlensin mürvetini görek artık tek başına nereye kadar :)
Soran+1 yılBence etrafınıza biraz iyi bakın sizi gerçekten seven ve söyleyemeyenlerde olabilir. Arayan bulur. Ve fazla seçici olmazsanız o dertten kurtulursunuz :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılkutsal rakama erişmiştir, nirvanaya ulaşmıştır.
10 Yorumla- Devamını Gör (21)
Devamını Gör(66)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem